Путин: Подкрепям суверенитета на бившите съветски републики

Украйна била изключение
22 фев 2022 18:20, Нели Христова
132
Путин: Подкрепям суверенитета на бившите съветски републики
Снимка: БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин нарече спекулации твърденията, че възнамерява да възстанови границите на Руската империя. Това се случи по време на преговорите с азербайджанския му колега Илхам Алиев.

"Знаете, че вчера Русия взе решение да признае суверенитета на двете народни републики на Донбас. Веднага искам да кажа: ние виждаме и очаквахме спекулации на тази тема, за това, че ще възстановя старите ни имперски граници. Това абсолютно не отговаря на действителността", заяви Путин пред Алиев.

Той посочи, че Русия подкрепя суверенитета на бившите съветски републики, а ситуацията с Украйна е изключение заради външното влияние върху тази страна, съобщи агенция ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
5
 
! Отговори
CNN преди 2 години
САЩ са заявили че не наблюдават влизане на Руски войски в Донбас в момента има движение на войски на ДНР и ЛНР към линията на разграничение с Украйна.
62
4
 
2
 
! Отговори
до 65 от славянин преди 2 години
''Защото в испанската КОНСТИТУЦИЯ няма предвиден "суверенитет на Каталуния". Опа, забравих, червените с Конституцията си бършете д-то, освен ако не сте я напислаи лично вие с дула на Калашници надничащи иззад рамената ви!''А ясно, не знаех че в конституцията на Югославия е имало ''суверенитет'' на косово, за разлика от конституционната липса на такъв за Каталуния!! Ти въобще знаеш ли какво е това Конституция!?
61
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗАПОМНЕТЕ ДАТАТА *** ЛЕВОРЕЗБОВИ 22.02.2022 г. - НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЕСЕС И НАТО.
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 72 "А онези, които през 1999-а бомбардираха Белград - те колко години назад бяха?" Точно толкова, че да спрат борнираните колони навлизащи в Косово. Да, да, знаем, на "миротворците". Същите от Сребреница.
59
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 71 - Ми няма ми!
58
5
 
3
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Ако Русия заеви че излиза от Минския договор тогава става лошо защото тогава Русия може да успори суверенитета на Украйна. За сега има още надежди на мирно решение.
57
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До дам.. Путин е 50 г. назад във времето - ясно! А онези, които през 1999-а бомбардираха Белград - те колко години назад бяха?
56
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До славянин Нали в демокрацията България "нямаше икономика"? За какво говориш?
55
3
 
7
 
! Отговори
До 51 преди 2 години
Изпуснал си урока по история , Каталуня винаги е била част от Испания някогашното графство Барселона , това че е автономна област не значи ,че не е испанска територия . Виж Шотландия и Ирландия са с подписани договори за Обединено кралство и това им дава юридическо право да се отделят от Англия.
54
6
 
9
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Понеже избрахме ''правилната'' евроатлантическа ориентация ще позлзаме само ''евтин'' евроатлантически ток и ''евтин'' евроатлантически газ и икономиката ни така ще процъфти че и помен няма да остане от нея! А напролет като падне и мораториума върху цените на тока за битови нужди и сметките ни скочат от раз 3-4 пъти и не можем да си го платим, евроатлантическите ни лидери ще свършат като бат ни Боко през октомври 2013-та!
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 63 "че човек, който иска да се радва на живота си спокойно, не си пада по политическите етикетирания в стил "фоби/фили"." Мда. Той просто се е продал на руснаците, тъй че няма нужда от етикетиране, а от това да показва и доказва верността си.
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До славянин Защото в испанската КОНСТИТУЦИЯ няма предвиден "суверенитет на Каталуния". Опа, забравих, червените с Конституцията си бършете д-то, освен ако не сте я напислаи лично вие с дула на Калашници надничащи иззад рамената ви!
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цените на акциите на руските компании нагоре. Защо, бе?!?!?
50
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хмм Уважаемо многонагънато , ще се опитам да ти напомня, че човек, който иска да се радва на живота си спокойно, не си пада по политическите етикетирания в стил "фоби/фили". Пожелавам ти успешно осмисляне на тази проста истина! И - приятно пълзене с букет цветя, когато руснаците пак дойдат ;)
49
2
 
5
 
! Отговори
до 50 от славянин преди 2 години
Норвегия отдавна е член на нато и няма защо изрично да иска неговата протекция както пишеш! А ако не помниш миналото лято газът стигна цена от 1200 $ за кубометър и докара демократичния запад до ужас, а сега може да стигне до 2000 $ за кубометър! Къде беше тогава Норвегия да го спасява с ''евтиния'' си газ!?
48
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 36 от славянин Абсолютно невярно и има документи за това, но е хубаво да се види как червените режими използват един и същи претекст и да извършват геноцид и държат насила автономиии както в собствените си държави, така и да го използват като претекст, за да късат територии от други държави. Както се казва, престъпника най-добре познава престъпленията си. Останалото е детска игра за КГБ: фейковете им станаха достояние на целия свят.
47
11
 
2
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Тази руска драма е история на мъж, засрамен от желана жена, която го е отрязала публично с репликата "Обади се,когато ти порасне..."
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде са лозунгите Украина це Европа и Героям слава, тоест сало
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До славянин По-малките държави биват поглъщани или васални на по-големите
44
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
51 Защото Каталуния е под чуждо влияние, руско.