Рейтингът на Путин в Русия скача до 80% на фона на войната

Според мнозинството от хората страната върви в правилната посока
25 мар 2022 19:20, Елка Василева
237
Рейтингът на Путин в Русия скача до 80% на фона на войната
Снимка: архив, БГНЕС

На фона на продължаващите бойни действия в Украйна подкрепата за президента Владимир Путин в Русия се увеличава. Това показват данните от проучвания на приближени до властта социологически агенции, предаде БНР.

Резултатите от проучване на Фонда „Обществено мнение“ сочат, че 79% от руснаците оценяват положително работата на президента Путин, а 78 на сто му вярват.

Още по темата
Седмичното допитване е проведено на 20 март и в него са участвали 1500 пълнолетни граждани от 104 населени места в 53 субекта на Руската федерация. Анкетьорите са посетили участниците в сондажа в домовете им, съобщава агенция „Новости“.

Междувременно Общоруският център за изучаване на общественото мнение отчете през последния месец един от най-високите рейтинги на Владимир Путин за последните 20 години - близо 80%.

Според генералния директор на Центъра Валерий Фьодоров увеличението на рейтинга доказва, че обществото се е консолидирало и че според повечето хора страната върви в правилната посока.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
3
 
16
 
! Отговори
До 145 преди 2 години
Имам преки впечатления. А не като твоите - от ТВ, от интернет и фейсбук. Освен да ти пожелая някой ден да отидеш там( в Санкт Петербург) например. Да видиш що е то култура, история, ако щеш и отношение към нас българите( в положителен смисъл).
136
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На фона на медийното затъмнение и тоталната информация в правилната посока, която Путин указва, това не е нещо ново.
135
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
русия върви в правилната посока - силно надолу :)
134
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 145 "Какъв пример искаш?" Нещо реално, а не зомби бълнуванията, които си наредил. Имаш ли такъв?
133
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв пример искаш? В Германия и Англия има огромна цензура. В болшинството си, повечето от западните граждани изобщо не могат да разберат какво се говори в Русия( политици, медии, форуми и т.н.), защото не знаят руски език( повечето българи, руснаци знаят английски). В Русия нямаше до скоро никакви ограничения за бизнес начинания. Евр. Съюз блокираше търг. отношения м/у БГ и Русия. Красиви, подредени градове, щастливи хора, тоя Навални не го гледай.
132
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 139 "Ти да видиш!-:))" Елито" е "дежурна" по "оплюването" на Китай и Русия!" Явно русофилчетата сте МНОГО отчаяни, щом като се оплаквате и от откровено проруски сайт като днес. За разлика от него, на други места не си спестяват да наричат Радев "руски подчинен" какъвто е, и да изваждат кирливите ризи на руските терористи, вместо по всякакъв начин да манипулрат информацията така че да изглеждат в по-добра светлина.И въпреки това ревете,щото не разпространява явно путинската пропаганда
131
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледа си за народа и храната не е като тука турски ,гръцки и европейски ***.Ес след 15 г запреличахне по зле от Заир ,Гладелупа ,Сенегал.Евроатлантици за 15 г една детска болница не е направена тука,Садио Мане за 1г за 1м.долара направи болница и училище в Сенегал за 1г.Срам и позор ЕС чутовен позор.Садио Мане за 1м.долара за 1 г прави а ЕС в България 15г не може
130
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манипулирани социологически проучвания! Фалшиви изборни резултати. Всичко е лъжа в Русия.
129
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До пппп "Напротив, тези дето живеят на запад не дмеят да кажат, че подкрепят Путин" Те не смеят да кажат и че подкрепят Хитлер или Пол Пот, това какво общо има?
128
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руският народ е ***, беден, промиват им мозъците по тв, всички социални медии са забранени. Направо Северна Корея 2. А сега почна Путин играе и по струната за нацизма, което е болезнена тема от миналото за всички руснаци. Не забравяйте, че и Путин, и всичките професионални политици са минали специална подготовка за антипропаганда в партийния университет. Професионални манипулатори!
127
2
 
10
 
! Отговори
пппп преди 2 години
до 130 ---- Напротив, тези дето живеят на запад не дмеят да кажат, че подкрепят Путин, защото евроатлантическата " демокрация" като нищо може да им покаже пътя къ Русия !И тука е демокрация колкото и в Беларус, нсли виждате отявлен престъпник за милиарди и Борисов е безнаказан, след 32 години на УЖ демокрация! А ония от ЕНП го защитават знаейки за кражбите и далаверите ! А и САЩ най демократично нападна Ирак и изби 850 хилади, за тях демокрацията си е жив фашизъм
126
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 135 "А в много отношения, в момента в Русия, се живее много по-свободно отколкото в Германия например." В кои "отношения"? Дай няколко примера. :))))
125
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много от българите имат погрешна представа за руснаците и за живота в Русия. Това се дължи най-вече на продължаващата повече от десет години гигантска пропаганда и манипулация от западните медии. Лъжи, инсинуации и демонизиране на руският народ. А в много отношения, в момента в Русия, се живее много по-свободно отколкото в Германия например.
124
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Австрия също блокират IP адреса ти, ако пишеш коментар в подкрепа на Русия. Страно е, че в Българските сайтове още го няма този подход.
123
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да , ми путлераА 100% да си беше писал, все тая, руснаците така са ги стиснали, че нямат право на истинско мнение.
122
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в останалия свят е 0 даже две нули 00,или по скоро е - 00
121
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да , ми *** 100% да си беше писал, все тая, руснаците така са ги стиснали, че нямат право на истинско мнение.
120
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 119/128 "Естествено, тия руснаци дето живеят на запад от години са друга бира." Мда. Те могат да си казват мнението свободно.
119
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
61% от Българите подкрепят действията на Русия и подкрепят президента Путин. Онлайн анкетата на Нова ТВ бе свалена от сайта им след като подкрепата за Русия достигна 61%. Изписваше се съобщение, че страницата е недостъпна... Понеже в Европа няма цезура или пропаганда.
118
7
 
15
 
! Отговори
До 119 преди 2 години
Олигарси, богаташи има навсякъде. Но за Путин специално, казвам ммнението на десетки руснаци, с които съм разговарял. Те се изказват с уважение за него. Естествено, тия руснаци дето живеят на запад от години са друга бира.