Шествие срещу войната в Украйна тази вечер в София

Демонстрацията е под надслов "Ние не сме неутрални"
7 апр 2022 13:15, Петя Славова
387
Шествие срещу войната в Украйна тази вечер в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Под мотото "Ние не сме неутрални" граждани е събират на мирно шествие тази вечер в София, предава Bulgaria ON AIR.

Демонстрантите настояват страната ни да окаже военно-отбранителна помощ на Украйна. Повод станаха свидетелските кадри за убийства на цивилни граждани след изтеглянето на руската армия в украинския град Буча.

Началната точка на шествието е храм-паметник "Александър Невски", след което демонстрантите ще преминат през Руския културно-информационен център, където протестиращите ще оставят стари обувки в памет на жертвите.

Шествието ще завърши пред паметника на Съветската армия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още по темата: Bulgaria ON AIRмирно шествие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
2
 
5
 
! Отговори
До 268 преди 2 години
Прочети ,,Прозорецът на Овертон". Перфидна техника за манипулация на общественото мнение.Може и да доживея озаконяване на педофилията,като постепенно се внуши на масите,че това са просто хора,които много обичат деца.А да манипулираш не можеш.Много си гневен,обиждаш,не изслушваш другата теза и не се стремиш да я обориш с аргументи.Бъди здрав.
249
2
 
31
 
! Отговори
А сега де... преди 2 години
До всички, които са против неутралитета: Помните ли фразата "ако не си с нас, значи си против нас"? Не беше ли комунистическа? Вие нали сте евроатлантици, демократи, за свободата на словото и личното мнение? Да не объркахте нещо идеологията?
248
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България мрази Украйна ,не настройвайте още повече народа , ние сме най-бедната страна и с 5 лв бензин и нафта , за тока да не говорим ....и не знам докога ще ни издържат нервите
247
10
 
1
 
! Отговори
до АТАКИСТ преди 2 години
до "АТАКИСТ" да ти наритаме задникa ot NATO, и ще ти наритаме задникa срещу русия да се биеш сам след Украйна с българите срещу руснаците! К'во ще кажеш? Офертата е повече от добра, а?
246
0
 
2
 
! Отговори
Въй преди 2 години
До АнонименСя тва обида ли е или комплимент?
245
13
 
32
 
! Отговори
тя преди 2 години
Там съм с руското знаме !
244
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Добра идея, Той борисов за такива като теб каза, че сте про'сти...
243
5
 
21
 
! Отговори
до нафърфорий преди 2 години
Русия не иска от тебе да стоиш на колене, виж Щатите са друго - който не е с тях, значи е против тях, средно немъ!!!, нъл тъй! Аз викам да си гледаме националния интерес, че коги почне голямото "Хаос" след неколко години, га ЕС и НАТО съ изпарят в небитието, да имаме поне надеждата, че "дедо Иван" немъ да нъ остави на турския аскер! Е ние, пак може и даже требвъ да съ прайм на "еурупейци" мъ с мярка, нещо кът Маджарите дъ речем! Таквази е съдбата на малките народи, мадо!!!!!
242
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Развяването на чужди знамена е неморално. А може и да е незаконно.
241
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофобите си намериха нов господар Украйна и развяват тяхното знаме .
240
5
 
33
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Защо си губите времето с тези мирни шествия и само обърквате движението? Стягайте багажа и тръгвайте за Украйна. Азовците набират доброволци.
239
5
 
1
 
! Отговори
267 преди 2 години
до 267 да ти наритаме задникa ot NATO, и ще ти наритаме задникa срещу русия да се биеш сам след Украйна с сбългарите срещу руснаците! К'во ще кажеш? Офертата е повече от добра, а?
238
0
 
5
 
! Отговори
Добра идея преди 2 години
До АТАКИСТИдеята ти е добра, но той едва ли знае какви са всичките тези неща и за какво да ги използва. И какво би станало ако ги изпалзват върху него. Затова е толкова войнствено настроен.
237
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 267 да ти наритаме задникa ot NATO,и ще ти наритаме задникa срещу русия ще се биеш сам след Украйна за да се биеш редом с сбългарите срещу руснаците! К'во ще кажеш? Офертата е повече от добра, а?
236
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русофобите си намериха нов господар Украйна и развяват тяхното знаме .
235
1
 
2
 
! Отговори
фарс преди 2 години
До До 248,Много точно казано!
234
8
 
3
 
! Отговори
Антифашист преди 2 години
Желю Желев написа книгата Фашизмът а пък Емил Кошлуков каза на глас че Фашизъм=Комунизъм едно и също са и беше вкаран в затвора за 4 години до 1989!!! Трети райх=Първи руслям Фашизъм=КомунизъмХитлер=Путин
233
0
 
12
 
! Отговори
фарс преди 2 години
До Анонимен, Не приятелю, няма как да взема страна когато се бият едните ми роднини с другите!
232
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До фарс Фарс е точно вашият неутралитет. Вие обявявате неутралитет в полза на насилника Русия. Това все едно да си неутрален към педофилите, нека си изнасилват деца ние сме неутрални.
231
3
 
13
 
! Отговори
До 248 преди 2 години
Хайде сега и вменяване на вина...Който е несъгласен сразказа на медиите за конфликта в Украина е демонизиран.Путин е новият Хитлер,защото оспорва хегемонията на САЩ.Ако не се ваксинираш срещу covid си домашен терорист,който обикаля и заразява другите.Ако използваш местоимения за пол подтискаш транссексуалните .Медиите вече функционират като пропагандно министерство.Няма нужда и вие.