Шествие срещу войната в Украйна тази вечер в София

Демонстрацията е под надслов "Ние не сме неутрални"
7 апр 2022 13:15, Петя Славова
387
Шествие срещу войната в Украйна тази вечер в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Под мотото "Ние не сме неутрални" граждани е събират на мирно шествие тази вечер в София, предава Bulgaria ON AIR.

Демонстрантите настояват страната ни да окаже военно-отбранителна помощ на Украйна. Повод станаха свидетелските кадри за убийства на цивилни граждани след изтеглянето на руската армия в украинския град Буча.

Началната точка на шествието е храм-паметник "Александър Невски", след което демонстрантите ще преминат през Руския културно-информационен център, където протестиращите ще оставят стари обувки в памет на жертвите.

Шествието ще завърши пред паметника на Съветската армия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още по темата: Bulgaria ON AIRмирно шествие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
19
 
3
 
! Отговори
Антианонимен преди 2 години
До Анонимен 311Фашизмът в русия не е от вчера, не е от 2014, той е доктрината на путин. И за това има свидетелства и анализи.Украинците не са нацисти, изглежда не ги познаваш и не си посещавал Украйна. Украинците са толкова нацисти, колкото Степан Бандера е нацистр те са просто националисти. Крайни националисти има във всички големи цивилизовани държави. Наличието на силно изразен национализъм няма нищо общо с основните характеристики на национасоциализма или нацизма, както още се нарича.
289
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маргинали от всички страни, съединявайте се да свалим Зеленский с викове "ДолУ!" и "Ура Капейкину!" Не щем да ни спират социалните помощи заради капризите този укрофашист и да ни карат да работим, камо ли да учим! 8 клас - само срещу заплата. Долу фашизма, да живее анархо-фашизма! И бащицата Митрофанова! Законите се пишат от слаби нацистки държави, но с наш Костя България е силна руска монархия, кви закони, кви пет лева, да живее рублата! България на сто морета и на всички ледници! Да живей!
288
0
 
7
 
! Отговори
Bez da se znae преди 2 години
продаваме оръжие на САЩ а те го пращат към Киев. Дано го продаваме а не подаряваме
287
0
 
5
 
! Отговори
Tankove kam romania преди 2 години
e кой лъжеш като има снимки в фейса как минават платформи с танкове нагоре към румъния. лъжльо
286
3
 
19
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Като искат подкрепа за украѝнците, вие на площада, отивайте вие! НО,НЕ ВЪВЛИЧАЙТЕ НАС НОРМАЛНИТЕ В ТОВА! Който имя желание за военна подкрепа,да отива , ако е чисто човешка -всеки един човек ще си включи! Колко е просто! Имам чувството че тези днес там са много или ***,и брутално продажни,неосъзнати типове или контролирани от нещо с нещо! Да не влияят вече с тези супер компи на определени хора,знаете коѝ...?!
285
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Онзи ден украинофилците коментираха как българите били "тъмни,противни и т.н.".Може и чужденци да си бяха,които знаят български.Ние им се виждаме роми,а те са нацисти и расисти.
284
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може и да си прав за Путин,че е фашист.Една от идеологиите на фашизма е "Всичко в държавата, нищо извън държавата, нищо срещу държавата.Донякъде ЕС и САЩ като я изолираха със санкции така стана.Но пък украинците са си нацисти.Вярват,че хората не били равни имало по-висши и по-нисши хора. По-нисшите не заслужавали да имат права. Вярват в превъзходството на нацията си.Те били най-трудолюбиви,най-умни и т.н.Носят пречупени кръстове.
283
13
 
7
 
! Отговори
Антианонимен преди 2 години
До Анонимен 309Истинският фашизъм е в русия! путин е доказан фашист!
282
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това шествие в подкрепа на нацизма и украинския фашизам ли е или укроГейПарад ? Неопаквано го организираха айо беше казано преди три дни щях да се подготвя с оръжие за масово поразяване химическо
281
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бре какви шествия за Русия или за Украйна...ходете в някоя от тези държави да видите ако сте чужденец и викате за друга държава какво ще стане...Чудя се да ходя ли там да ги благословя...май по-добре да си стоя,че ще убия някой предател на България там.Ще ме вкарват във война тея...това за чернобилски и,з,р,о,д,и
280
4
 
13
 
! Отговори
К преди 2 години
Откога чакам да има за Русия, ама никой не организира!
279
7
 
15
 
! Отговори
С преди 2 години
Шествие за Русия кога, никога!
278
10
 
6
 
! Отговори
К преди 2 години
Браво!
277
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
познайте какво ще правят на края - ще мочат:)))))
276
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
301 е дрогиран.Затова ще подкрепя шествието "Ние не сме неутрални".Само наркомани и алкохолици могат да подкрепят такова шествие,чиято основна цел е да вкара България във война.
275
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направо да вземат по едно ловджийско чифте и да заминат за Украйна, като не са неутрални. Само да внимават да не ги изпарят руските ракети, както наемниците преди тях.
274
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 295 Светозар Един познат тръгва след час за София. Ще го използвам, за да подкрепя шествието. Хеле, пък там да ми скокне някой русофиллистик. Ще става труден за рисуване. . . Още не си пил пюрирана пържола от детско шишенце, а ако не ти дойде акъла ще ти трябва и маркуч за обяда, които ще е много течен!
273
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не искат да спират конфликта.От Киев са сменили точки от договора.А в момента украинците ни тикат във война и нашите балъци им връзват."Ние не сме неутрални" си звучи точно "Ние искаме война".Така ще бъде и представено по чуждите медии!
272
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,,Ние не сме неутрални" не звучи като,,Спрете войната" или ,,Не на войната,преговори веднага".Почвам да се чудя искат или не искат хората тази война да свърши или някой ги агитира да подклаждат с емоциите си един ненужен за обикновения човек конфликт.
271
4
 
30
 
! Отговори
Война преди 2 години
Всеки,който ще участва на това шествие е продажник.То е поднаслов"Ние не сме неутрални"Война ли искате бре?!Я се осъзнайте малко!!!!!!!!!!!!!!