Правнучката на Хрушчов: Путин може да използва ядрено оръжие

Според Нина Хрушчова, руският президент иска да спечели войната на всяка цена
17 апр 2022 14:35, Петя Славова
67
Правнучката на Хрушчов: Путин може да използва ядрено оръжие
Снимка: БГНЕС

Правнучката на бившия съветски лидер Никита Хрушчов предупреди, че Русия може да използва ядрено оръжие в Украйна, предава БГНЕС.

Още по темата


Нина Хрушчова, професор по международни въпроси в САЩ, каза пред ВВС, че вярва, че руският президент Владимир Путин в крайна сметка ще направи всичко необходимо, за да спечели войната.

"Мисля, че тази война наистина е войната, която Путин планира да спечели, и ще го направи на всяка цена. Ако той трябва да обяви победа, и се наложи да използва тактически ядрени оръжия, може и да е готов да го направи", каза тя.

Тактическите ядрени оръжия са по-малко мощни от ракетите с по-дълъг обсег.

Хрушчова – руски учен в New School в Ню Йорк и дългогодишен критик на Путин, се опасява, че Москва може да ги използва върху украинска земя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
13
 
! Отговори
Стьопка Бандера преди 2 години
Тази ще да е изключителен авторитет, с обективно и неповлияно мнение. В това отношение ние страшно си приличаме с руснаците - толкова добре се отнасяме един към друг, че можем да виреем единствено в чужбина, лижейки чужди ***.
43
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тази стана експерт по военна теория.По добре да си изброи колко косъмчета има под полата и да каже дали ще стигне да си изплете шалче за да се топли зимата.Тази сигурно има радиация в главата и желае да го сподели Колко пъти ще пишат за тази история А може би НАТО се готви да хвърля атомните бомби срещу Русия????
42
8
 
8
 
! Отговори
Вътю.Т.Панчев преди 2 години
Е кво да каже укро питечката ,внучка на смъртния враг на Русия хрущ, дал за РАЗСТРЕЛ НАД 40 000 в *** и над 8000 в Москва през 1937 ??
41
8
 
5
 
! Отговори
Radio Moravica преди 2 години
Путин е пич
40
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти си фалшив, фалшив си Путин, по смешен си ми и от мистър Биин.
39
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая пък овца, да анализира прадядо си,украинеца така наречен,който подари Крим на Украйна.От такива като него сме в това положение с изкуствено създадените им държавици. И защо всички гадаят какво ще направи Путин?Един куп знайни и незнайни личности станаха експерти и трупат рейтинг защото знаели какво си мислел Путин?!Че и специални статии им заделят.Учили сме история,чели сме,наясно сме-нямаме нужда от фонов шум и фаталистични внушения от световно неизвестни анализатори.
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а въпросната особа какво общо има с политиката изобщо?
37
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая трътка, с жельо жельовата да вземат да се съберат да си общуват една с друга да не ни турмозят нас с компетенцията си
36
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лелята на една позната, дето има руски корени и е чистила входа на министерството на вътрешните работи в Москва "Путин ще ни убие всички с атомни бомби". Пропагандата е непоносима последните няколно седмици, граничите с абсурда
35
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая е същата подла душичка като прадядо си.
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
таз правнучка много ги разбира нещата..
33
0
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До запознат === Брееееееей, вярно си запознат :))) Сигурно си новия министър на отбраната и генерал на армията след Шойгу :))) Я как точно знаеш какви куфарчета има, с какво са пълни, точния им брой и че даже къде са сложени по света. Внимавай Джуджанка да не те хване, че издаваш военни тайни и да те покани на полониев чай :))))) Ахахахахахахаха
32
19
 
6
 
! Отговори
запознат преди 2 години
До Кой какво готви: Това с куфарчетата е дело на СССР и те не са ядрени, а неутронни. Убиват бавно и неусетно чрез изпускане на гама лъчи който увеличават радиационния фон и бавно убиват само живите организми. Нещо като чернобил, но много по мощно. Русия разполага с над 120 000 такива куфарчета, болшиството от тях са скити в големите градове в САЩ, Европа и Канада. Лесно могат да ги активират при нужда.
31
12
 
14
 
! Отговори
ОПАААААААААААААААААА преди 2 години
До Нищо новоНАЛИ ТОЗИ ХРУЩОВ РАЗДАДЕ ТЕРИТОРИИ НА ХАЗАРИТЕ..ТОЗИ ХРУЩОВ СЪСИПА СССР---ОТ НЕГО ПОЧНА ПРОСТОТИЯТА....АЛКОХОЛИК
30
22
 
20
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
И правнучката на Хрушчов намерили, за да я включат в русофобската пропаганда. Жалка работа.
29
16
 
15
 
! Отговори
Кой какво готви преди 2 години
Доста съмнително е това постоянно повтаряне "Русия ще използва химическо оръжие" и "Русия ще използва атомно оръжие". ЦРУ има опит в инсценировките. С една епруветка с уж "химическо оръжие" беше оправдана войната срещу Ирак. Какво следва сега? Вече има атомни бомби в размер на куфар. Въпроса е: не се ли кани ЦРУ да внесе такава бомба и да я детонира в Украйна за да обвини след това Русия?
28
10
 
12
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
Единствената държава, която е използвала ядрено оръжие това е САЩ. Две атомни бомби срещу два японски града - Хирошима и Нагасаки - в края на Втората световна война. Ако СССР не беше направила атомна бомба и не беше постигнат паритет, САЩ най-вероятно щяха да използват атомна бомба в Корейската и във Виетнамската война.
27
2
 
9
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 2 години
Рекетьори , играят на покер със слаби карти , това е последният шанс на лъжата и наглоста .
26
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ядреното оръжие Русия го пази за САЩ като империята на злото.
25
5
 
6
 
! Отговори
toti преди 2 години
Даже и прапра внучката от детската градина знае всиюко......