Десислава Атанасова: Нулево справяне с всички кризи за управляващите

Във време на кризи са нужни решения, заяви тя
Обновена: 23 апр 2022 09:51 | 23 апр 2022 09:35, Петя Славова
180
Десислава Атанасова: Нулево справяне с всички кризи за управляващите
Снимка: БГНЕС

Правителството вече му е време да вземе своя еднопосочен билет, категорично заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. "Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев, първоначално си помислих, че това отново е лексикална бъркотия и отново Кирил Петков е имал предвид нещо друго",  коментира тя пред БНТ обявеното посещение на българска правителствена делегация в Киев.

"Замислих се, че ако цялата правителствена делегация ще пътува до Киев, след това може да отиде и до Скопие, след това може до Руанда, да мине през Кайманите, където са офшорките на компании, сред които "Джемкорп", с която правителството подписа меморандум", подчерта Атанасова.

Според нея, има нулево справяне с всички кризи и задачи от страна на управляващите.

Още по темата

Моряците колко дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, за да ги прибере, защо не отиде Кирил Петков, за да ги прибере, попита тя риторично.

 100 дни са напълно достатъчни, за да разберат българите, че това правителство е най-слабото в историята на България, категорична е Атанасова. ГЕРБ няма да подкрепя правителство с премиер Кирил Петков. Опозицията няма никакъв ангажимент да подкрепя управляващата коалиция, допълни тя.

Според нея, наблюдаваме "партийно обладаване" на постове и "разпределяне на баницата".

Атанасова коментира още, че в "Продължаваме промяната" няма лидерство, а Кирил Петков и Асен Василев са "двете страни на една монета".

Фискалният резерв удари дъното - 4,7 млрд., допълни тя.

Десислава Атанасова коментира и темата дали България трябва да изпрати оръжия в Украйна:" Когато ние сме взимали своите решения, сме изхождали именно от евроатлантическата ориентация и подкрепата за ЕС от нашите избиратели. Правителството за пореден път демонстрира своята безпомощност, заради противоречията, които имат от ден първи. Те нямат едно решение, което в парламента да не е предизвикало трусове."

Тя допълни, че всеки, който е управлявал, знае, че пролетните и летните месеци се ремонтират пътища. "В Триград пътят пропадна през ноември, когато управляваше ПП. Пети месец - кола е пропаднала в реката. А асфалтът нали не се ядеше, попита Атанасова в отговор на въпроса по темата за кризата с изплащането на парите за пътищата."

Според нея, поне половината от българските граждани очакват нови избори, а във време на кризи, са нужни решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 112 Разбирам, че не Ви работи логиката, понеже сте гербав трoл :), но при мен не е така. Мен никой не ме задължава да нападам Рашков за имотите му, след като с пълните усилия на каскета нищо нередно не се е доказало :) Елементарно, гербав :) Друг въпрос е за барселонските имоти. Как тази кифла е извадила 27 млн. евро и си е купила къща и магазин в Барселона? Защо по един и същи сигнал испанската прокуратура е започнала да работи и е разкопала много, а каскетът ви - нищо, че и не пре
102
10
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
И каква работа върши твоят Рашков освен да заплашва да репресира да унижава мирни българи в мирно време друго незнам от него ДА арестува ..ЛИДЕР на опозицията за сплашване и защото Киро е лъжесвидетел на Божков това се нарича диктатура Престъпленията се увеличиха
101
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Аз промяната 110 Вече Ви обясних - това бяха футболните ултраси, които баце ви нае и им плати с нашите пари, гербав. В най-голямата ковид и икономическа криза ние строяхме стадиони. Няма друга държава, която да го правеше. Но за услугите трябва да се плаща.
100
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ти е идол, пък го защитаваш. Така е с 19 апартамента въобще няма в какво да го упрекна.Ти като си сега на амбразурата да защитаваш отявлени крадци с палати за милиони въобще вярваш ли си?
99
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 107 Щом не опира до разследване, защо каскетът ви не прекрати проверката :) НАП отдавна каза, че има декларирани приходи и платени данъци за тези имоти. После НАП до април 2021 се управляваше от вас. Къде бляхте? Не са 19 апартамента, а 19 СОС, с тази опорка вече сте смешни. След като 21-годишният син на Сарафов има имоти за половин милион, значи всичко може :) А заплатата на шехерезадов защо не ви бърка в здравето?
98
5
 
3
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 99 ти гледаш ли как постъпват в Германия с протестите бият арестуват бързо за неподчинение Малко са ги били А ТЕЗИ дето искаха да палят полицаите те какви са а тези дето спряха метрото те какви са А Киро като стана свидетел на Божков това защо не го виждаш Стига с тази омразакогато това се преодолее и всички мислят в една посока тогава но сега баницата е важна за новите стари муцуни
97
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Радев също е взел два апартамента в София на занижени цени, няма как да ти дам линка да видиш документите. Отделно навремето е назначил любовницата си на два трудови договора в Граф Игнатиево.Това според вас е промяната?Затова и правителството вигуби подкрепа всеки месец, даже всяка седмица. Според всичко социолози това е правителството с най-бърза загуба на подкрепа в историята на България заради аматьорщините в стил Аз съм Наско и кражбите.Разбра ли, червен каскет?
96
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 106 Защото равнодушните - тези 50 %, които не ходят да гласуват, ни поставиха пред безизходна ситуация. Рашков по никакъв начин не ми е идол, както баце на Вас, но в момента върши добра работа. Колкото и да го обиждате, нямате в какво да го упрекнете :)
95
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За имотите на Рашков то не опира до разледване, защото органът е НАП, а той се управлява от вас. Кажи ми нктмалнк ли е един човек за един живот да има 19 апартамента, може ли да е законно това? Това ли ви е промяната - $Асен Василев с две офшорки, осъден от съда в Ню ЙОРК за измама, а Лена Нириславова с 13 690 лв заплата.Това ли е промяната?
94
5
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 96 Чекмеджета са снимки нали така фалшиви снимки НО имотите милионите на Рашков са истински А специ с неговата фирма А Кокорчо не е ли осъден от английски съд и фалирал фирмите си А Киро и Радев не погазиха ли конституцията ТЕЗИ са месиите комунистически следовател още от 90 год а Гечев и сие фалирали банките Тези ли са месиите ОСВЕН баницата друго тях не ги интересува
93
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо си в коалиция с БСП, след като не си комунисти и червен каскет, защо идолът ти е Бойко Рашков, който е типичен комунист, сталинист, раждан на село?
92
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 100 Щом е фотошоп, защо каскетът ви не го доказа и не закри делото, гербав? Същото е и за имотите на Рашков - каскетът го разследва една година. Ако е намерил нещо нередно, защо не му повдига обвинение? А само пишете лъжи тук.
91
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И през 1997 викахте, че икономистите не ви интересуват, а натрупахте инфлация 3 000 %. Ноне мисли, че оттогава българите не са поумнели и ще ви търпят да взимате заеми до безкрай и да викате, че другите са ви виновни.Нали бяхте алтернативата на ГЕРБ, нали бяхте по-добрите, защо постоянно взимате заеми, а не сте задвижили икономиката?А бе, червен комунистически каскет?
90
0
 
6
 
! Отговори
Румен от Слатина преди 2 години
Никои не смени модела от бъ лгаро - руски олигархичен на Европейски с Независима финансова Местна Власт. От страх да не им се срути КОНСТРУКЦИЯТА за Крадене и Корупция.
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое не е така?
88
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това чекмедже е Фотошоп, всеки може да нареди чекмедже и да ги снима, разбра ли, червен каскет?Ти ми кажи за имотите на Бойко Рашков, твоят идол, как може да се натрупат 19 апартамента с една заплата на държавен служител?
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 95 Там е работата, че тези вие ги пратихте и полицаите ги пропуснаха, изчакаха ги да си свършат магариите и никого от тях не арестуваха. А после баце ви им дострои стадионите. Най-явното плащане, което вие не видяхте, а божково така и доказахте, но го пишете.
86
3
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
До 91 А пъпъ колко патерици има преброи ли ги ЗНАЧИ едни можело да имат патерици а опонентите неможело и ще викаме уууууХайде мери с един аршин Дб един файтон патерица БКП един файтон патерица Чалгари един файтон патерица и всичко за омразата Едно добро едно хубаво нещо не чух не видях от тези *** в Триград да видиш твоите любимци докъде са докарали хората там падат в реката колите и едвам си спасяват живота нямат път това ли ти е прехваленият месия
85
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въобще не връщат заемите на ГЕРБ, прочети водещите икономисти в България какво пишат, не цитирай опорките на вожда ти Румен Радев. Прочети и за далверата Гемкорп, за батериите за 3 млрд лв за които ще изхарчат парите от Плана, после ще видиш 500 000 в София в извънработно време, които ще запалят парламента, както го запалиха 1997.Разбра ли, червен комунистически каскет!
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 94 И чекмеджето от доста време е снимано, ама нямаме отговор, нали, гербав :) И от ЕП питат :) И каскетът ви все им отговаря, че не знаел :) Ама за Рашков сте сигурни. Да му повдига обвинение, тогава! Защо не му повдига? А само лъжете тук, във форума.