Разузнавач №1 на Украйна: Путин е болен от рак, планирал се преврат

Войната щяла да свърши до края на годината
14 май 2022 07:58, Александър Попов
542
Разузнавач №1 на Украйна: Путин е болен от рак, планирал се преврат
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин е тежко болен от рак и в Руската федерация вече се планира преврат за свалянето на президента. Това каза в интервю за Скай нюз ръководителят на военното разузнаване на Украйна Кирил Буданов.

Според Буданов войната с Русия ще достигне повратна точка до средата на август и ще приключи до края на годината.

Той също така заяви, че в Русия вече се планира преврат за свалянето на Путин, а руският лидер е тежко болен от рак. Освен това, според ръководителя на разузнаването, Путин има няколко други сериозни заболявания.

Буданов добави, че Путин е в лошо психо-емоционално и физиологично състояние.

„Повратният момент във войната ще бъде през втората половина на август. До края на тази година повечето от активните бойни действия ще бъдат завършени. В резултат на това ще възстановим украинската власт във всички наши територии, които сме загубили, включително Донбас и Крим", уверен е разузнавачът.

Догадки за здравето на Путин

В разпространен видеоклип от среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу руският президент Путин с държи с двете ръце за масата, потропва с крак и се намества много пъти на стола си, а лицето му е видимо подуто. Това накара редица наблюдатели, сред които и бившата депутатка от британската Консервативна партия Луиз Менш, да изкажат предположението, че руският президент страда от болестта на Паркинсон.

Твърдението бързо беше разпространено и от редица таблоиди. Статиите цитираха професор по стратегическа комуникация, професор, изучаващ езика на тялото, както и различни политически анализатори. Но нито един лекар.

Още по темата
"Истинските невролози едва ли ще заемат позиция, защото са научени никога да не коментират здравословното състояние на хора, които не са им пациенти", казва пред ДВ Джон Харди, неврогенетик в британския Институт за изследване на деменцията. Харди уточнява, че е неврогенетик, а не невролог - и затова споделя мнението си за състоянието на Путин от позицията на човек, който е изучавал мозъчни заболявания.

"Според мен няма признаци на паркинсонизъм (по-общ термин, който описва групата невродегенеративни заболявания, бел.ред.)", казва Харди. "Не изглежда добре, но не е Паркинсон", добавя той.

Според друга версия Путин страдал от рак на щитовидната жлеза, но информацията бе опровергана от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Трима специализирани лекари са придружавали Путин по време на неговите пътувания за дълги периоди от време в периода 2016 г. - 2020 г., твърди руското издание "Проект", което е специализирано в разследващата журналистика. Това са медиците Алексей Шчеглов, Ярослав Потасенко и Евгений Селиванов. Последният е ендокринолог, специалист по рак на щитовидната жлеза, и той е придружавал 35 пъти Путин по време на негови пътувания до Сочи. Селиванов работи в Централната клинична болница в Москва.

Що се отнася до Путин - години наред от Кремъл не се изплъзва никаква информация за неговото здравословно състояние. А това само подтиква журналистите и наблюдателите да анализират всяко негово движение в опит да открият признаци на слабост или заболяване. Слуховете, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза, от сериозни проблеми с гърба и дори от психоза, станаха неизменна част от обичайните дискусии около здравословното състояние на руския президент. Това се задълбочи още повече по време на пандемията, когато Путин се изолира напълно и отказваше да се доближава до други световни лидери на срещи и конференции, а онези, които допускаше до себе си, трябваше да се изолират и тестват многократно преди срещите си с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
345
10
 
25
 
! Отговори
мечтата на САЩ преди 1 година
Запада се надява на нов Елцин, лигав и развеселен, илин ов Горбачов, спорния. Веднага Сибир и богатсвата му на концеися. Западни фирми управляват, а САЩ, диктува политиката на Москва. Така както правеха със Сомоса, например. Мечта!
344
24
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Нормален,не болен индивид би ли направил подобно нещо като да започне война и разрушение на една суверенна държава?! Божият съд и божията кара никой не испява да избегне и на него няма да се размине,макар и да ходи на църква и се кръсти. Но греховете му са безбройни и безмерни!
343
8
 
23
 
! Отговори
g.venov преди 1 година
Това каза в интервю за Скай нюз ръководителят на военното разузнаване на Украйна Кирил Буданов.-е като са толкова добри,защо САЩ и МИ-6 им дават разветдани.то и Шойгу беше на умиралка човека,а пък той все взе,че на заседания ходи.то и Путин,не се показвал,а пъ всеки ден си ръководи кабинета,че на 9 май поведе и Безсмъртния полк.от тъпотийте на укрите и нашите медий,по-гол'*** е само на правителството наше,начело с главния "водещ" Просто Киро
342
14
 
20
 
! Отговори
Zа победу Za россию преди 1 година
г-н путин е жив и здрав което ние в русия го обичаме както ви доиде на ум и тека на яве да ви се вънрне на с цялото поколение които го измисля и го написа
341
14
 
22
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 година
До До 210 392 По добре да си е жив , че след него ще дойде още по голям сатрап.Я вижте след лошия Бойко какъв добър премиер дойде.Колко по мърдаме , по ни влиза.
340
15
 
22
 
! Отговори
Ветеринар преди 1 година
След това което направи , няма никакво съмнение че Путин е болен. Според мен от себелюбие и мания за величие.
339
4
 
10
 
! Отговори
Будаланов преди 1 година
Б-уданов е Руска фамилия. англо саксите може да го ликвидират щото и те не знаят разликата:)
338
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вовата ще смачка фашистите
337
4
 
14
 
! Отговори
До 210 преди 1 година
Питай руските астролози. Малко се наемат да правят хороскоп на Путин, защото не се знае дали му е точна датата на раждане и годината. А тази версия с двойника пак западната пропаганда я прокара. Слушайте и Лазарев и Светлана Драган никой не си позволява да обижда Путин. И ако си осъзнат човек няма да съдиш и обиждаш и знаеш, че всичко е Божия воля. Има прогнози, че ще се оттегли скоро и неговият приемник ще поведе Русия към новия свят. И Учителя-за Русия добро и от славяните ще е промяната.
336
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
У я му е болен от много ибане на млади пусани. Преизморен е. Чета глупостите и си мисля. Еврогейците и краварите нямат ли по важни дела за вършене щото като гледам кви ги вършат света изчезва а овцете блеят и пасат ГМО зеленчук. Само овце ли останаха на тая земя човецис мозък нема ли.
335
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а дано пукне
334
8
 
15
 
! Отговори
До 385 преди 1 година
който ще има възможност да "ритне камбаната" в скоро време, мобилизиран на украинския фронт.Така че с Путин или без него /вече си има достоен заместник/от Украйна ще остане само град Киев със "зеленото човече" като "пълководец" без армия, който ще се включва директно по ционистко-американските медии из света, за да заклеймява агресора от Москва: ( https://disk.yandex.ru/i/lh5udMhtrqbJgw ) Една голяма част от народа му ще остане да живее под руска закрила, другата която има пари ще остане да живее на Запад, докато в столицата ще останат хранениците на Запада . . .останките от "Азов
333
5
 
21
 
! Отговори
Всичките преди 1 година
големи мислители се извъдиха и съдници. Спрете с тази злоба и определяне кой бил лош и добър и т.н.! Разберете най-накрая, че има кой да съди отгоре и всеки си получава заслуженото според делата, мислите и думите. А най-лошото е да проклинаш някой, защото проклятието се връща на теб и поколението ти. Путин бил болен от рак и щяло да има преврат и едикакво си щяло да стане... Всички пишещи и коментиращи бяха медицински експерти по време на "пандемията", а сега са военни експерти и екстрасенси.
332
4
 
6
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 1 година
....ha ha ha.....bolen bil ,umiral.shteli da si varnat Krim ,Donbas....abe vie mai ste bolni umstveno ?!!! Shte idete boi dokato se naserete ,posle shte visadiat i pandiza do jivot ,tezi deto izbegnat razstrela !!! Fashistki gnidi !!! Kolko jivoti pogubihte i kolko chovesshki sadbi razrushihte ,zaedno sas zapadnite vi "priateli "?!! Putikn shte vi pokaje ...koi kum ,koi svat i koi na bulkata brat !!!
331
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин е мъртъв отдавна. Сега показват двойници за фронтенд. Накрая няма да има виновни.
330
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рак??? Ще погребът двойника му, а той ще се прибере в Китай .
329
5
 
9
 
! Отговори
Чета и си мисля преди 1 година
До Анонимен - Кой сте Вий, мислителю... = При теб в бизнеса кое върви повече - рогата или копитата!? И без този сарказъм "читателю"! На света няма само руски книжки. Като гледам "матушката" не е мръднала особено оттогава (след революцията). P.s. Малко ми е досадно да седя постоянно пред компа! Все пак е почивен ден!
328
18
 
24
 
! Отговори
777 преди 1 година
Хахаха, до края на годината щели да си върнат Донбас и Крим. Дотогава Путин ще е приключил с вас, *** украински. А и Крим и Донбас изобщо не ви искат. Направиха референдум и казаха "не" на укрофашистите.
327
23
 
16
 
! Отговори
Pesho преди 1 година
Хай дано пукне по-скоро, та да се спасят десетки хиляди момчета. А и да се спаси нещо от ска паната просия.
326
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той и Шойгу 2-3 инфаркта получи.Нищо че си дава речи.