Русия: Допускаме спирането на "Северен поток"

Това обяви Владимир Чижов
16 юни 2022 15:04, Росен Стойчев
99
Русия: Допускаме спирането на "Северен поток"
Снимка: БГНЕС/EPA

Руската държава допуска вариант, при който "Северен поток" да бъде спрян.

Още по темата
Това обяви руският дипломат Владимир Чижов, цитиран от РИА Новости.

През последната седмица доставките към Германия бяха намалени. Руската държава даде обяснение за това.

От там настояват, че е нужен ремонт, който ограничава доставките. Нови проблеми с оборудването може да доведат до тотално спиране на подаването.

За да се извършат поправките са нужни доставки от западни компании, които не пристигат в срок. Това означава, че руската държава може да не успее да изпълни своите ангажименти.

Германската държава настоява, че намаляването на доставките не е обективно обяснено. От там смятат, че няма реални проблеми те да бъдат гарантирани.

Очакват се допълнителни преговори с руската страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: Германиярусиядоставки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До СВИКВАЙТЕ, ХАХАХАХАХА добра трева дават на другарете, спор нема. Рушия е Империя на Злото, а Путин е Императора като в Междузвездни Войни. Само дето не владее силата и никога НЯМА да е господар на света, Европа или който и да е континент. Запомнете го уушанки! Ще го видим как ще си храни *** тази зима, май няма да има денги и за картошки.
56
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До *** Големи мъже сте да псувате или обиждате Путин и Русия .......... чичак, оближи портрета на малкия и ше ти мине.
55
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия: Допускаме спирането на "Северен поток" ..... е те сега вече настъпихте мотиката!
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаше един ***, който пишеше, че в Перник бият хората и полицията и прокуратурата прикриват побоите и престъпниците. Мислех го за луд. А той бил прав.
53
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, нали пРосия си беше самодостатъчна? Как така малко санкции и вече имат пробелми с доставките на газ. Едно от двете не е вярно: или пРосия не си е самодостатъчна, или лъжат за причините за намаляването на газа. Разбира се, Германия ще си вземе своето, дори и със закъснение. :)
52
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руски лъжи.
51
7
 
11
 
! Отговори
Капути преди 1 година
Големи мъже сте да псувате или обиждате Путин и Русия защото знаете, че нито ви вземат насериозно, нито ще ви четат простотиите, но се криете като червеи, когато стане напечено. В Перник някакво 18-годишно лапе тероризирало целия град и пребивало почти до смърт всеки, който му се струвал с неприятна физиономия. Егати, мъжете! А тука ви е страх от украинските тьотки и мафиоти, които на 3 месеца издържаме на 4 и 5* хотели.
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Боби всичко му е "много просто" просто защото си няма представа от нищо. Както са казали хората "На глупеца морето му е до колене (т.е. всичко му е "много просто").
49
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сами си режат хранилката рашките, но щом се правят на упорити.... :))
48
8
 
4
 
! Отговори
Eксперто преди 1 година
Тия жаби си знаят своето,блъф та блъф.Да ама не знаят,че ние знаем че те знаят че ние знаем.Демек спират газта и ако няма къде да отиде трябва да запушат кранчетата на находищата си и налягането ще разруши инсталациите набутани вътре.После с години не могат да ги изградят отново и да пуснат пак газта.
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ralica Някои реват сега, други ще реват после. Колелото се върти.
46
7
 
21
 
! Отговори
Ralica преди 1 година
E нали ЕС иска енергийна независимост от Русия, ето я. Само че на ляволибералите не им харесва че става сега, а не когато ре решат. Когато мслиш. че може да тикаш каруцата пред коня, така се получава. Реваха че имат план как ше се освободят от Руските енергийни източници, без да подготвени и сега си го получават. Вече го писах, с тази си политика ЕС, бавно и сигурно върви към самоубийство.
45
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин прилича на пристрастен покерджия, който има дълга кариера зад гърба си и колкото повече стои начело на Русия, толкова повече се самоубеждава, че може и със слаби карти да бие противниците си. Рано или късно започват да излизат наяве ситуации със слаби карти и започва да си личи, че поема рискове, които не се покриват от "ръката" която има. В края на "кариерата" си, вече всички знаят, че е пристрастен към риска и играе почти винаги на максимален риск, но много често със слаби карти.
44
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
без руснаци наоколо -----------------> Ще требва да се преселиш на луната, там няма руснаци или в градове на България като Трън - 100% няма руснаци, Перник и прочие... Иначе където е нормално - руснаци има.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 43 Прочети си поста и ще разбереш, кой е в рая на наркоманите. Каквото и да е това.
42
6
 
16
 
! Отговори
ХА ХА ХА! преди 1 година
Германската държава настоява, че намаляването на доставките не е обективно обяснено. - а недоставянето на помпени агрегати е обективно обяснено...
41
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те ЕС затова като калинки, само щипят Русия, я ухажват, галят, защото им фудиии, страх ги е, че Путин ше искара гУлямата пръчка, ядреното оръжие, и ще ги превърне в лунен прах.
40
14
 
12
 
! Отговори
До 43 преди 1 година
Русия е най-големият в света консуматор на хероин. Също е и сред челните държави по разпространение на СПИН.
39
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това беше логично. Русия изплати всички свои разходи по строежа на този газопровод още миналата година, така че не са на загуба. Всичките основни суровини се пренасочват към азиатския пазар.
38
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европа обяви, че ще изпрати ядрено оръжие ------------ хахахахахахахах Има ли Европа оръжие въобще та камо ли ядрено ... От де ще го вземете това оръжие ??? И как ще го пратите ??? Та вие ще сте в рая на наркоманите преди да ви е дошло времето... хахахах