Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна

В момента тече процес на "разрушаване" на "еднополярната хегемония"
29 сеп 2022 19:18, Александър Попов
386
Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Западът е готов да нанесе удар на всяка страна, да я превърне в епицентър на криза, да провокира цветна революция и кървава баня, заяви днес руският президент Владимир Путин по време на видеоконферентен разговор с ръководителите на разузнавателните служби на страните от Общността на независимите държави, предадоха световните агенции.

"Следвайки своите цели, геополитическите ни противници, нашите опоненти, както ние съвсем неотдавна говорихме, са готови да нанесат удар на всеки, на всяка страна, да я превърнат в епицентър на криза, да провокират цветна революция и да отприщят кървава баня", каза Путин.

"Ние не веднъж сме виждали всичко това", допълни той.

"Като се вкопчва към миналото и се опитва да провежда политика на диктатура във всички сфери – от международните отношения и икономиката до културата и спорта, - самият този прословут колективен Запад създава нови и нови проблеми, още и още кризи. При това той не се гнуси да използва всички средства за оказване на натиск върху страните, които избират суверенен път на развитие", каза Путин.

Според руския президент в момента тече процес на "неумолимо разрушаване" на "еднополярната хегемония".

"Това е обективната реалност, с която Западът категорично не желае да се примири", заключи той

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
8
 
5
 
! Отговори
до по долу преди 1 година
Незнам в каква блатная си попаднал , но върви в бг селата да попаднеш в калния ...30 демокрац
55
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя наистина е за лечение, болно джудже!Значи той не нападна Грузия, не нападна Молдова, не нападна Украйна, той не убива хора в момента не анексира територии и в Грузия и в Молдова и в Украйна, а запада бил виновен.***, заради него и болните му амбиции умряха 50 000 млади руснаци и украинци, закара мюсюлмани да колят православни мъже ,жени и деца,тоя живее в измислен свят.
54
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Явор 53 Защото тия в руската федерация са много суверенни. И този лилупут нападна суверенна държава и иска да си присвой земите и. Тоя ли ще говори за терор и суверенност......
53
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е прав. Запада е дементирал вече и това най ясно се вижда в дядката негов лидер.
52
16
 
6
 
! Отговори
КРОКОДИЛЛА ГЕНА USSR преди 1 година
СЛАВА НА РОССИИИИЯЯЯЯ..УКРАЙНА Е НАШААААААА.
51
17
 
8
 
! Отговори
Грешката на Запада преди 1 година
Западът се издъъни тотално. След края на Студената война, вместо да третират Русия като равноправен партньор, те решиха да ги учат на демокрация. Обиждаха ги, наричаха ги "бензиностанция с ядрени ракети". Всичко това озлоби руснаците и Путин. Уж бяха партньори, а не ги третираха като такива. Мен ако някой ме обижда и унижава и ме нарича партньор, аз разбирам, че това е лицемерие и че за този някой аз съм никой. Русия просто беше притискана в ъгъла от 30 години.
50
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яворе, Яворе много си прозрачен.
49
1
 
9
 
! Отговори
Мечтаеше преди 1 година
за рождения ден да получи Черно море!
48
7
 
19
 
! Отговори
Турчин преди 1 година
Въпреки че винаги имам едно наум спрямо евреите - днешния президент на Украйна - Зеленски който е евреин ще остане в историята. Този човек имаше възможност да избяга в Полша но не го стори. Гледах част от сериала Слуга на Народа в който той е главен герой и прилича на тинейджър. Но днес вече е истински МЪЖ. Не се крие в Бункер и не ползва двойници. И влогърът Кадиров който се заканваше много в Тик Ток вече мълчи и не качва видеа.
47
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хапчетата ли свършиха в тая русия ? Тоя вече не знае , какво говори. Краде втори път чужда територия и пак реве срещу другите. Направо не знам... слагайте му ризата вече.
46
18
 
8
 
! Отговори
Явор преди 1 година
Така е. Путин е прав. Като всеки политик, има своите грехове, но е напълно прав в този случай. Западът слуша Америка. САЩ са господари на държавите от ЕС и тези държави доброволно са се поставили в такава позиция, не е удобно тук да напиша каква, но е точно такава. Всяка държава, която иска да бъде суверенна и независима трябва да има това право и не може САЩ, с пионките си от Запада, да решава съдбата й.
45
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според този полудял комунист, всичкия терор и. убийства са за негово добро.Оправдано е например в продължение на денонощие да обсипваш с ракети и бомби един средно голям град.Да си пиеш водката.И на другия ден да се наслаждаваш на мира който си постигнал....Абе то луди има .И съм виждал.Ама луд Президент не съм виждал от времето на Хитлер.
44
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУСНАЦИТЕ БЯГАТ КЪМ МОНГОЛИЯ- С МАПС ПОПАДНАХ НА ГРАД АРХАНГАЙ- АКО БЯХМЕ ОСТАНАЛИ В БЛАТНАЯ ЩЯХМЕ ДА ИЗГЛЕЖДАМЕ ЕТО ТАКА- НИКОЙ НЕ Е ПОДГОТВЕН ДА ВИДИ ЕТО ТОВА- МИЗЕРИЯ ОГРОМНА.
43
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пyтkкииин мижав кирльо, кого си тръгнал да заблуждаваш, Европа е най-либералното място на Земята, дори до степен в която отблъсква собствените си граждани.
42
3
 
12
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Каза хит.лер2, който за закуска, обед и вечеря проверява как му е ядрената сила. Там ли е
41
4
 
14
 
! Отговори
Georgiev преди 1 година
Слава на Русия вика... чака промоциите в Лидл.
40
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този вече не е на себе си. Щом такива като него застрашават световния мир, значи човешкото племе не го чака нищо хубаво.
39
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 37.. Не знам дали си забелязал, ама войни се водят и в други държави и то предизвикани от краварите..
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Зозо -------- Къде е подводницата , търсят ли я още шведите , къде е . Че и с шахтите същата работа
37
4
 
13
 
! Отговори
ЛилиПутин преди 1 година
Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...