Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна

В момента тече процес на "разрушаване" на "еднополярната хегемония"
29 сеп 2022 19:18, Александър Попов
386
Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Западът е готов да нанесе удар на всяка страна, да я превърне в епицентър на криза, да провокира цветна революция и кървава баня, заяви днес руският президент Владимир Путин по време на видеоконферентен разговор с ръководителите на разузнавателните служби на страните от Общността на независимите държави, предадоха световните агенции.

"Следвайки своите цели, геополитическите ни противници, нашите опоненти, както ние съвсем неотдавна говорихме, са готови да нанесат удар на всеки, на всяка страна, да я превърнат в епицентър на криза, да провокират цветна революция и да отприщят кървава баня", каза Путин.

"Ние не веднъж сме виждали всичко това", допълни той.

"Като се вкопчва към миналото и се опитва да провежда политика на диктатура във всички сфери – от международните отношения и икономиката до културата и спорта, - самият този прословут колективен Запад създава нови и нови проблеми, още и още кризи. При това той не се гнуси да използва всички средства за оказване на натиск върху страните, които избират суверенен път на развитие", каза Путин.

Според руския президент в момента тече процес на "неумолимо разрушаване" на "еднополярната хегемония".

"Това е обективната реалност, с която Западът категорично не желае да се примири", заключи той

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
8
 
24
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Слава на Бог,че България е в НАТО!Руските ни тролейчета пискат безпомощно на умряло по форумите и толкоз:):):)Наздраве:):)
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 30 Защо да няма , установява контрол над целия Донбас . И си тръгва . Е зависи , дали няма да дадат на Украйна още по - мощни оръжия . Ще има нови референдуми . Тогава ще поостане още малко
34
6
 
16
 
! Отговори
Турчин преди 1 година
Путин беше излъган от съветниците си. Смяташе че в Украйна след нападението ще настане всенародна радост. Ще посрещнат руснаците с хляб и сол. В началото Русия даже подкани украинските генерали да свалят Зеленски. Зеленски не им харесва защото е про - западен. Искаха някой като Лукашенко в Украйна. Голяма грешка с тази война. Русия ще си има много проблеми. Икономически и социални проблеми дори всичко да приключи и Путин да падне.
33
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западът инвестира в Украйна от поне 30 години. Русия за Украйна е същото което е България за Македония - омраза, брейнуош, национализъм. За тях сме "буугари тааттари". Същите са укрите към руснаците. Наляли са американците милиарди в оранжеви революции и Майдани.
32
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОТ КАЗАНОТО РАЗБИРАМ ЧЕ РУСИЯ НЕ УБИВА И НЕ РУШИ В УКРАЙНА А УТРЕ НЯМА ДА ПРИСЪЕДИНИ ТЕРИТОРИИ НА УКРАЙНА КЪМ РУСКИТЕ, РАЗБИРАМ ОЩЕ ЧЕ ПО НЯКАКЪВ СТРАНЕН НАЧИН САЩ ПРИСЪСТВАТ В УКРАЙНА И ТЕ УБИВАТ УКРАИНЦИТЕ И РУШАТ ГРАДЕНОТО С ГОДИНИ.
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Зозо 25 По принцип има разлика между Холивуд и реалността
30
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много било модерно да чупиш крак в Русия
29
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бита карта е Украйна.
28
11
 
17
 
! Отговори
Шотландски боец преди 1 година
Европа, вече е начертала картата след разпада на Расия, ще има 28 нови републики! Европа ще има своя армия и ще изпрати миротворци и експерти от Брюксел, за да започнат промени и членство в ЕС! Европа щ, не е съвършен на, но далеч по-добра от Расийская кочиинка
27
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз горкия някой много яко го подхлъзна с Украйна... няма реално печеливш изход :/
26
4
 
22
 
! Отговори
В нормална държава преди 1 година
Копейкин и сие, щяха да търкат наровете в затвора....
25
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин първо трябва да даде отговор .Защо убива деца и старци.А след това да се прави на Освободител на човечеството.Освен това държава като България и други като нея , така и не получиха извинение за 45 годишния Руски терор.Тогава вече ако ние решим ще го приемем за Освободител Но как ти комун-яга дол-на Комунист изпечен имаш наглостта да говориш за мир и справедливост,Ти убиецо ще ми говориш за права на човека ..!
24
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До За да не се стигне Това пък е най-голямата глупост, цял свят се чуди как да спре безумеца Путин само полуделия от русофилство Копейкин агитира да стоим настрана, сакън да не вземе да падне някой косъм от плешивата тиква на Путин, което си е помощ за терориста Русия.
23
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каза диктатора който нападна Украйна.....
22
9
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахааааааа, от САЩ са го предупредили. Отвори ли ядрена шахта ще има превантивно "Голямо бум" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) А да го видим ся психото. Напълнил е гащиризона догоре :)))))))))))))))))))
21
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако някой се е вкопчил в миналото това е самият Путин. Той си живее с времето на ВСВ и Студената война. Мечтае да съживи мъртвеца СССР по случай 100 г. от пръкването му през 1922 г. Това го докара до това да води войни и да заграбва чужди територии, да се опитва да реанимира тюрмата на народите. Но скоро ще разбере, че светът е друг и както му каза индийският премиер Моди в Самарканд - Сега не е време за войни!
20
7
 
28
 
! Отговори
зер преди 1 година
Путине, само ти нанасяш удари. Нямам търпение казахстанците, монголите, якутите, чеченците, чукчите и всички народи, които московията ти е потиснала, да си поискат независимостта и да разпаднат тая федерация вече. Че аман от имперски амбиции.
19
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хвърляй атома, Владимире! Мачкай нагло-сакската чума! От 200 години западните психопати искат да разпарчетосат "бензиностанцията с ядрени оръжия". Събориха СССР, не им стигна на идииотите. Прилаапаха цяла Източна Европа, не се спряха и пред Укристанците. Атом, атом, атом за всеки нагло-сакс!
18
26
 
4
 
! Отговори
Адмирации преди 1 година
Прав е президента! Запада, ще се прочисти ! Напред страна огромна, Лисабон ви зове!
17
7
 
11
 
! Отговори
Турчин преди 1 година
Колкото и странно да изглежда днешна Турция съществува благодарение на Болшевишка Русия а днешна Русия благодарение на САЩ.