Анексирането на части от Украйна е резервната гума на Путин

Политолог: Планът „максимум“ е пълен реванш след загубата на Студената война
Обновена: 30 сеп 2022 09:05 | 30 сеп 2022 09:00, Елка Василева
157

На тържествена церемония в Москва днес се очаква бъде обявено присъединяването на украинските Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област към Русия.

"Това решение е като резервната му гума. Очевидно е, че Владимир Путин нахлу в Украйна, за да превземе страната и да смени управлението ѝ. Това му беше основният план, нищо друго не може да обясни бруталния поход към Киев, който се провали и затъна. Този човек не може да излезе без нищо от тази война. Това е план "минимум", присъединяването на тези територии е визитката на собственото му политическо и физическо оцеляване", каза политологът Христо Анастасов за "България сутрин".

Още по темата
Според него школата на КГБ, към която принадлежи Путин, е без въображение.

"План "максимум" беше ясно изразен и има нещо, което някои хора повтаряме от години - Путин дойде на власт с това, което те приемат като загуба на Студената война - пълен реваншизъм, докъдето може. Не знам защо много интелигентни хора настояваха, че нахлуването в Украйна е просто блъф, който не води доникъде. Той иска пълно преиграване на Студената война", допълни Анастасов в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му руският президент води война с ЕС.

"Това, в което ни е вкарал всички ни, е надпревара във времето. Досега обикновените руснаци водеха война от телевизора и една огромна част от същите тези хора, които бягат, за да не бъдат мобилизирани, ръкопляскаха, когато войната се случваше по телевизора. До това води промиването на мозъци", категоричен е политологът.

И смята, че пакетите от санкции дават резултат.

Вижте видеото с целия разговор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ядреното оръжие трябва да бъде премахнато и унищожено ако оцеле сега света след тези заплахи трябва всички хора на земята да протестират за премахването на ядрените бомби не да се появява по някой луд с червено копче рано или късно ще бъде натиснато щом го има
127
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лицето на подутия ботукс ще гръмне и пукне като надут балон С лъжи и терор измислена спец. операция води варварска и кървава война убива Украйнците убива и своята народ това нито ще бъде простено нито забравено Бумеранг започва обратното броене
126
0
 
0
 
! Отговори
Сега днес никога преди 1 година
Лошото е че за да покаже мускули ,поне веднъж ще употреби...(няма да го изрека).След атака на (общата армия на НАТО и Украйна)ще обяви че, съществуването на Русия е под заплаха (със нивите територии)и ще изпрати армията им при Свети Петър!!! Колкото по голяма е тя, толкова по силен ще е отзвука из цял свят.Пък и ще спрат да говорят че....Путин блъфира.Дано да не съм прав.
125
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руска пляска пиян казачок Жалко че тези дето не са хора да не обиждам и животните направо демони *** ни занимават от сутрин до вечер със злодеянията и зверствата си Дано Господ да ни пази и спаси от това зло Вече всички знаем къде е ада на земята
124
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И резервната гума се пука бум тряс
123
2
 
4
 
! Отговори
НАТО-Стандарт преди 1 година
Милиони черни чували и разпад - това я очаква фашистката ***. Рублофилите трябва да си намерят нови кумири.
122
2
 
4
 
! Отговори
Гънб преди 1 година
Жалък и смешен чичка.
121
0
 
4
 
! Отговори
Офффф преди 1 година
Почака изговори супер безсмислени тъпотии. 😅 Удариха дъното бг медиите
120
16
 
5
 
! Отговори
Руснак преди 1 година
Всичко върви по план до най дребният детайл,първо Украйна е бабай и после еврогейстан и нато са след нея в историята !!!
119
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държава Украйна ще има най късно до напролет
118
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като ни се накъсат веригите, гледаме на врага гумите.
117
2
 
0
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Бате... бате.. колко си голям!
116
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държава Украйна има и ще я има за разлика от фашистка Русия...
115
20
 
10
 
! Отговори
Омерзително преди 1 година
Омерзителна гледка. Едно лицемерно и извратено образувание като ЕС да съди и раздава справедливост и да оправя света. Хора които са издигнали извращенията до ниво национална политика ще определят кой е крив и кой прав някъде по света. Последствията от всичко това вече се виждат, а това е само началото.
114
0
 
0
 
! Отговори
До 112 преди 1 година
Може ли, да кажа нещо?
113
25
 
9
 
! Отговори
Rip europe преди 1 година
Вземете си вазелин защото Путин няма да се спре само с украйна . А започва и унищожението а долара ,ес и сащ . А тая зима най вероятно 500млн души ще тракаме със зъби от студ поради липса на руски газ . Но така трябва нека и нйй глупавия европеец види какви дибили ни управляват ; )
112
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин удължава агонията на Русия и същевременно ще удължи войната с мобилизацията (освен, ако не го убият). Войната няма да спре докато диктатора не влезе в гроба...
111
4
 
18
 
! Отговори
О , Чудо преди 1 година
Ама резерваната гума и тя спукана....Вова под земята ще му е най-добре , да спре да ни тормози с гномските си изблици на Tъпотия
110
7
 
7
 
! Отговори
:( преди 1 година
Кога ще е референдума в Кърджали и Хасково?Там имат дори повече исторически връзки за да се присъединят към Турция. Няма ли най-накрая ЕрДоган да ни освободи, или осще чакаме Възраждане и ДПС да ни извадят от НАТО първо.
109
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"това което те приемат като загуба от Студената война" е интересно изречение. Какво е ако не загуба, 10 години да ти плячкосват държавата, хората да умират от глад, защото изведнъж спестяванията им и трябва да си разпродават кожените палта и бижутата на безценица за да оцелеят. В България цялата ни армия беше унищожена, ракети за милиарди, нарязани за скрап, всичките ни спестявания унищожени, поколението на майка ми, гладувало и работило ВСИЧКО за да може да сложат нещо на масата.