Съветник на Зеленски: Путин е загубил връзка с реалността

Русия се намирала в задънена улица, във възможно най-отчаяната ситуация
21 фев 2023 15:09, Елка Василева
115
Съветник на Зеленски: Путин е загубил връзка с реалността
Снимка: архив, БГНЕС

Речта на руския президент Владимир Путин пред политическия и военен елит на страната днес показа, че той е загубил връзка с реалността, каза високопоставен съветник на украинския президент Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
В словото си Путин заяви, че ще продължи "специалната военна операция" в Украйна и обвини ръководения от Съединените щати алианс НАТО, че разпалва конфликта, воден от погрешното си убеждение, че може да победи Москва в глобална конфронтация, отбелязва агенцията.

"Той живее в напълно различна реалност, където няма възможност да се води диалог за правосъдието и международното право" каза пред Ройтерс Михайло Подоляк, съветник на Зеленски по политическите въпроси.

"Русия се намира в задънена улица. Във възможно най-отчаяната ситуация. Каквото и да направи Русия, това само ще влоши положението й", обобщи Подоляк.

Той каза, че Путин е объркан и не разбира ситуацията и прогнозира, че това ще доведе до повече трудности за Русия в близко бъдеще.

"Това означава, че хаосът както на бойното поле, така и вътре в Русия, ще нараства", добави Подоляк.

От самото начало на войната представители на украинските власти подчертават значението на вътрешните разногласия в Русия, отбелязва Ройтерс.

(БТА, Симеон Томов)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
1
 
! Отговори
хм преди 1 година
Вижте го само! Страната му загуби 20% от територията си, критичната й инфраструктура срината, икономиката им пред колапс и се крепи на помощта от Запада, стотини хиляди украинчета останаха сирачета, а той говори, че Путин загубил връзка с реалността. Реалността е това. Факт е! Не защитавам Путин и Русия. Просто гледам фактите. И тези факти няма да стават по-розови за Украйна. Тези,като Зеленски и Подоляк самите украинци ще ги гинят с камъни накрая.Помнете ми думата. Това са национални предатели.
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 96Не са братя. Юрий Подоляка е роден в Суми, Украйна. А Михайло Подоляк е роден в Лвов.Михайло е бил депортиран от Белаеус, дето се е правил на журналист.
93
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е тоя бееееееееее
92
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е Михаил Подоляк, който е съветник на Зеленски, а който се интерисува може да провери брат му Юрии Подоляк къде е и чия кауза защитава.
91
6
 
2
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Вова ми посиняха топките от удари в задния двор на Украйна.Нещо спряха да показват татуирани Азовци.Май са плитко погребани.Прочистването ще отнеме време,само мъртвия враг не е опасен,според исляма.Религията на затворниците от Вагнер не е много ясна,,но изнасилват мъже преди да ги убият.В общи линии забавляват се.
90
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха това го казва Подлият,който ни вкара в романа на Оруел "1984" и ни обяснява как оръжията били мир.Урсула пък ще ни кара да ядем скакалци,за да има пари да им дават.А Бай Дрън се ръкува с въздуха и пада по стълбите...Пита се само в задачата какво им е?От ковид ли е?От ваксините ли е?Или са обладани от зли демони?Толкова психари на висок пост никога не е имало.
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обаче е намерин връзка с Китай и Саодитска арабия . А те са по важни от западния свят .
88
4
 
12
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
то, само Клоунът да беше загубил връзка с реалността.... Това Урсула, Борел, Столтенберг... всички живеят в някакъв паралелен свят.
87
2
 
6
 
! Отговори
А този е просто преди 1 година
най-вкоренения в реалността, ще знаете! :D
86
3
 
8
 
! Отговори
Това е ясно? преди 1 година
Ама не загуби само той връзка с реалността, ами и цялата WC империя. Тва всичко да ти е фейк и тотал щета и да си мислиш че си велик е диагноза. Една технология, електрон7ка и чип да не си направил 60% от населението да не е газифицирано и цели региони без пътища, ток и канализация в 21 век, а ти да си в измислен свят. Саудитите само с петрол и газ направиха от пустинята-Рай, а WC недоимперията с цялата Менделеева таблица в недрата си е средновековна постройка.
85
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като гледам какви ги вършат руснаците, имам усещането, че гледам хирург да се мъчи да прави операция с нож са мазане на масло. Навместо да разреже наведнъж и да приключи работата бързо и чисто, той търка, мъчи, причинява страдания в продължение на часове, много странични щети... Къде сте тръгнали ве, ра6истите, нямате сила да завземете 100-тина км погранична територия вече година?!
84
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реалността е, че подобни типчета управляват в Киев и тровят живота на цял свят.
83
2
 
13
 
! Отговори
te me na преди 1 година
ахахахахахах...........АХАХАХАХАХАХАХАХ......Вече не ми липсва Къци, този може да го замести на 100%....ахахахахахха
82
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ме интересува някакъв си какво мисли !Фактите сами говорят , няма нужда някой да ми ги обяснява !
81
8
 
15
 
! Отговори
съветниците си лаят преди 1 година
руската армия си напредва...мисирките цитират загубеняци... - се неща от риъл лайф!
80
1
 
5
 
! Отговори
Оправиха Украйна преди 1 година
Та сега гледат какво не и е на Русия!
79
4
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Щом е...съветник на Зеленски,трябва да е по...надъхан от него и...явно за това му е съветник. То и Хитлер е имал съветници и до последно е...вярвал в победата.
78
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъй тъй, пропаганда в пълната си сила :))) Западняците предвиждаха, че Русия ще фалира още на втория месец от войната, не се получи желанието им :)))
77
2
 
14
 
! Отговори
Се гледат у Русия преди 1 година
Ако си гледаха собствената държава - нямаше да се казва Уруина!
76
1
 
13
 
! Отговори
:) преди 1 година
Мисирките - ама сте намерили точно кого да цитирате! Тия артисти са живодери - с тях е свършрно ще правт мизерии докато не ги пратят в чистилището!