Съветник на Зеленски: Путин е загубил връзка с реалността

Русия се намирала в задънена улица, във възможно най-отчаяната ситуация
21 фев 2023 15:09, Елка Василева
115
Съветник на Зеленски: Путин е загубил връзка с реалността
Снимка: архив, БГНЕС

Речта на руския президент Владимир Путин пред политическия и военен елит на страната днес показа, че той е загубил връзка с реалността, каза високопоставен съветник на украинския президент Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
В словото си Путин заяви, че ще продължи "специалната военна операция" в Украйна и обвини ръководения от Съединените щати алианс НАТО, че разпалва конфликта, воден от погрешното си убеждение, че може да победи Москва в глобална конфронтация, отбелязва агенцията.

"Той живее в напълно различна реалност, където няма възможност да се води диалог за правосъдието и международното право" каза пред Ройтерс Михайло Подоляк, съветник на Зеленски по политическите въпроси.

"Русия се намира в задънена улица. Във възможно най-отчаяната ситуация. Каквото и да направи Русия, това само ще влоши положението й", обобщи Подоляк.

Той каза, че Путин е объркан и не разбира ситуацията и прогнозира, че това ще доведе до повече трудности за Русия в близко бъдеще.

"Това означава, че хаосът както на бойното поле, така и вътре в Русия, ще нараства", добави Подоляк.

От самото начало на войната представители на украинските власти подчертават значението на вътрешните разногласия в Русия, отбелязва Ройтерс.

(БТА, Симеон Томов)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войната се води на украинска територия, украинската икономика е съсипана и ще и трябват десетилетия за възстановяване, Украйна е затънала в дългове, които никога не може да върне, следователно вече е загубила независимостта си, и въпреки това Русия била в задънена улица? Не знам кой е загубил връзка с реалността, но все някой е!
54
8
 
1
 
! Отговори
Казано честно, преди 1 година
...радвам се че от Путин , до последният форумен таракан, си изживяват в някаква паралелна реалност! Предстои едно много тежко отрезняване! Дори и двеста хиляди жертви тия да дадат, пак ще твърдят, че всичко върви "по план"! Жалко за стотиците хиляди жертви, а и за това което тепърва ще плащат! Но те сами са си го избрали, щом зомбирани си ръкопляскат на един военно-престъпник!
53
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Арестович си подаде оставката, дезинформацията и укронацистката му пропаганда беше направо налудничава. Сега почна Подоляк. Е, ще го изтърпим и него, но Вовата скоро ще ви види сметката.
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Моля --- Обърни се към краварите и саксите. Те имат неоспорими доказателства, че Садам е имал химическо оръжие, даже размахваха една епруветка в ООН. Та за "доказателства" се обръщай към наглосаксите, хайли лайкли имат много.
51
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Путин не знам, ама Зельо и обкръжение определено са изгубили връзка с действителността. Те са решили, че са победители на всяка цена, ако ще света да затрият.
50
3
 
10
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Олексий Арестович, който до скоро служеше като един от топ съветниците на Зеленски, беше по-недвусмислен: Аз вече не съм официално лице, мога да говоря каквото искам. Може всички да мислят, че ние гарантирано ще спечелим войната, но това е доста невероятно, каза той в интервю.
49
14
 
3
 
! Отговори
Моля преди 1 година
моля, господин Путин, да представи пред съвета на ООН поне едно доказателство за атомни и био-оръжия в Украйна или нацисти, ако ще и артистично нагласено като прегръдките на Байдън и Зеленски или речите по всички филмови, международни и спортни форуми на украинския президент. Моля, спрете с празните приказки.
48
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна дори вече не е държава, тя беше купена и продадена от Запада на Запада и на власт беше сложена западна марионетка, която да изпълнява поръчките на западните си господари. Президентът Володимир Зеленски не е лидер на Украйна, той е актьор, който е нает да изиграе роля, така че Вашингтон да може да продължи да използва Украйна като своя лична пералня за пари, касичка и площадка за биологично оръжие. Тези лаборатории за химическо и биологическо оръжие, за които официалните медии няма да говорят, да истински са. Те най-вероятно са и допринесли да бъде сготвен Ковид-19.
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откакто изгубихме връзка с руската телевизия, започнахме да четем такива "достоверни" новини.
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя съветник си живее в някаква виртуална реалност в която неговите сънища са реалност.
45
1
 
13
 
! Отговори
верно ли преди 1 година
One America News Network.:Войната на Байдън в Украйна има за цел да прикрие незаконни лаборатории за биооръжие, управлявани от Дълбоката държава. Докато Джо Байдън продължава да провокира войната в Украйна, се трупат още доказателства, че целият конфликт има за цел да предпази американски военни лаборатории, провеждащи незаконни биологични експерименти. Какво разказва на американците Пиърсън Шарп
44
1
 
14
 
! Отговори
стига бе преди 1 година
Много може да се спори кой е загубил връзка с реалността. Дали това не са укрофашистите, които си мислят, че могат да победят ядрена Русия? Май ДА!
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз да не го е черпил Зеленски с бело, че не знае кой с какво има връзка? Съвсем се отнесе пропагандата в отвъдното.
42
2
 
13
 
! Отговори
OZZY преди 1 година
А пък Зеле изгуби връзка с кораба-майка,та се наложи Дедо да идва с дрезината.....
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Зеленски и Байдрън, заедно с бг тр о ловете - пишещи срещу заплащане пропагандни материали, са обвързани единствено с кораба- майка.
40
8
 
3
 
! Отговори
Мужик преди 1 година
Цялата патаклама е ЗА KOЖАTA HA ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ джудже!!!
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя требва да смени наркотиците ..
38
18
 
6
 
! Отговори
123 преди 1 година
Всички копейки, след като видяха колко е жалка Руската армия, започнаха да си мечтаят за подкрепа от Китай. Китайците които са си тарикати просто си пазаруват руски ресурси за без пари и им дреме на .... за бункерния плъх.
37
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да загуби връзка с реалността, поне за кратко я е имал. За разлика от хохолските шмъркалки.
36
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленски къде е тръгнал с бейби корнишончето си да се пъчи?