Съветник на Зеленски: Путин е загубил връзка с реалността

Русия се намирала в задънена улица, във възможно най-отчаяната ситуация
21 фев 2023 15:09, Елка Василева
115
Съветник на Зеленски: Путин е загубил връзка с реалността
Снимка: архив, БГНЕС

Речта на руския президент Владимир Путин пред политическия и военен елит на страната днес показа, че той е загубил връзка с реалността, каза високопоставен съветник на украинския президент Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
В словото си Путин заяви, че ще продължи "специалната военна операция" в Украйна и обвини ръководения от Съединените щати алианс НАТО, че разпалва конфликта, воден от погрешното си убеждение, че може да победи Москва в глобална конфронтация, отбелязва агенцията.

"Той живее в напълно различна реалност, където няма възможност да се води диалог за правосъдието и международното право" каза пред Ройтерс Михайло Подоляк, съветник на Зеленски по политическите въпроси.

"Русия се намира в задънена улица. Във възможно най-отчаяната ситуация. Каквото и да направи Русия, това само ще влоши положението й", обобщи Подоляк.

Той каза, че Путин е объркан и не разбира ситуацията и прогнозира, че това ще доведе до повече трудности за Русия в близко бъдеще.

"Това означава, че хаосът както на бойното поле, така и вътре в Русия, ще нараства", добави Подоляк.

От самото начало на войната представители на украинските власти подчертават значението на вътрешните разногласия в Русия, отбелязва Ройтерс.

(БТА, Симеон Томов)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
9
 
0
 
! Отговори
неадекватници преди 1 година
СА Путинофилите та чак реват във истерия давай с атома Вова нали и вас ще опечете бе SERSEMI !
74
8
 
1
 
! Отговори
страхлив е ! преди 1 година
Путин се бил уплашил ,че някога Украйна щяла да се въоръжи и можела да нападне Русия ( пак някога си ) и затова той е нападнал ? Като ги обвинява ,че те са щели някога си да ги нападнат ? Света е във огромна опасност защото тоя човек от страх може всичко да му се струва ,той във момента си представя ,че води отечествена война със нато който някога си със сигурност са щели да го нападнат ,фантазира си че са непобедими войни ,тоя като нищо и ядрена война може да започне от страх !
73
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия олицетворява всичко негодно и се чудя какви хора й се възхищават и поддържат, макар и от разстояние. Що за маргинали същества трябва да са това
72
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е кък нема изгуби връзки с реалността, кат са а наврял под зимята и са а скрил под леглото! Да излези малко на въздух кат Байдън, кат Зеленски! Тоа къв главнокомандващ е , кат е такова шy6e?
71
17
 
13
 
! Отговори
54 цивилизовани преди 1 година
държави са на страната на Украйна (включително и България)...... Замислете се русофили неадекватни! Защитавате един изперкал дъртак и шайката му бандити в Кремъл.
70
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма по нагли от тия.
69
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали ти казах да смениш дилъра доставчика и дрогата бе тавариш съветник. Не усещаш ли че не ти понася? Избивате на лудост и щуротии
68
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 68 Е ти от цивилизования свят ли си.Кой си ти,че да решаваш кой ,какъв е.Всеки си има право на избор в страната си,а щом ти виждаш във всички русофили,значи си от бандерия.
67
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя требе да смени дрогата нещо не му понася положително.
66
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Божееее, ама кой е този Подоляк, някой експерт, гений, непостижим интелект, може би? Не той е дясната ръка на Зеленски, негов авер от цирковете с които се занимаваше преди да се докопа до властта. Просто един кух човек, затънал в корупция и на каишка при западните шефове на шефа му. Изтъпанил се с кухия си мозък да дава оценки... Ами виж къде се намираш бе, после давай оценки на другите. Явно шмърка от препаратите на шефа си, но и двамата ще плачат накрая.
65
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия. Нато нападна Сърбия и избиваха сърби без да им пука. Факт неоспорим, азов,еделвайс, фашисти в Украйна. Сега света се крепи на Путин, как ги търпи още този велик президент и човек. Слава Русия, слава на Путин, за победата над фашистка Украйна и фашисти те от запада, дето говорят все за война, а не за мир. Няма разлика между зелински и Хитлер. Слава Русия, слава Путин
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 65 Е на теб кой ти е баща някой бандеровец ли киселото зеле или Подмокряк.Я хващай пътя от където си дошъл щото някой ще го отнесе от урките.
63
2
 
14
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
Като съветник на Зеленски е длъжен да приказва г'лупости също като шефа си.
62
2
 
16
 
! Отговори
Гадна Твар преди 1 година
Поредния надрусан бандеровец... Военен конфликт не се печели с агресивна медийна пропаганда, ама те си вярват де.
61
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Здравейте и добър ден драги суперкировци! Вашият бащица путин е в безпутица и немое се ориентира! С една дума изгубил е връзка с действителността! Четвърти километър!
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Марк Епископос-Украйна понася тежестта на сериозни грешки в преценката. Украинските въоръжени сили претърпяха тежки загуби в човешкия си резерв, украинската икономика се срина с повече от 30% само за последната година, а страната е изправена пред криза на обезлюдяване с катастрофални размери. Възможно е да се твърди, че победата изглежда така, но само ако пренебрегнем ужасяващия налог на войната върху хората, които нашата намеса трябваше да спаси.
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много го интересува Путин мнението на тоя Подмокряк
58
1
 
13
 
! Отговори
Шефрет преди 1 година
ПоДолняк тръгнал хауса да гледа в Русия))) Ами Укрия е много добре))) Май там всички са наркозависими. Украинците сами скоро ще ги провиснат по дърветата като мартеници.
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек трудно може да прегледа новините, без да попадне на поредната статия, обикновено препечатана от украинска медия или цитираща украински официални източници, в която се разказва, че руските сили се разпадат по шевовете и се провалят по всички фронтове, мобилизираните войници се предават на тълпи, и са им дадени оръжия, които не могат да стрелят, Москва е била или е на ръба да бъде смазана под санкциите, а напоследък също и че времето е на страната на Украйна.
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам кой какво е загубил, ама цял свят видя как бай пън се здрависва с духове.