Съветник на Зеленски: Путин е загубил връзка с реалността

Русия се намирала в задънена улица, във възможно най-отчаяната ситуация
21 фев 2023 15:09, Елка Василева
115
Съветник на Зеленски: Путин е загубил връзка с реалността
Снимка: архив, БГНЕС

Речта на руския президент Владимир Путин пред политическия и военен елит на страната днес показа, че той е загубил връзка с реалността, каза високопоставен съветник на украинския президент Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
В словото си Путин заяви, че ще продължи "специалната военна операция" в Украйна и обвини ръководения от Съединените щати алианс НАТО, че разпалва конфликта, воден от погрешното си убеждение, че може да победи Москва в глобална конфронтация, отбелязва агенцията.

"Той живее в напълно различна реалност, където няма възможност да се води диалог за правосъдието и международното право" каза пред Ройтерс Михайло Подоляк, съветник на Зеленски по политическите въпроси.

"Русия се намира в задънена улица. Във възможно най-отчаяната ситуация. Каквото и да направи Русия, това само ще влоши положението й", обобщи Подоляк.

Той каза, че Путин е объркан и не разбира ситуацията и прогнозира, че това ще доведе до повече трудности за Русия в близко бъдеще.

"Това означава, че хаосът както на бойното поле, така и вътре в Русия, ще нараства", добави Подоляк.

От самото начало на войната представители на украинските власти подчертават значението на вътрешните разногласия в Русия, отбелязва Ройтерс.

(БТА, Симеон Томов)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия прекратява участието си в Договора за ограничаване на стратегическите настъпателни оръжия . Опалянка...уть..ко стана че не вечеряааме...
14
4
 
8
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Тъкмо ще ви е во лесно да го победите. Неви трябват помощи и оръжия. Взимайте си не легалните пришълци и бегом на "РЕАЛНИЯ ФРОНТ". Там реалността е кристално чиста, по чиста и от сълза. По добре сменяй доставчика, приятелю, влияеш наистина пагубно на невинните.
13
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подоляк стана милиардер да продава западно оръжие.
12
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е какво да каже съветник на Зеленски, марионетка на САЩ...говори каквото се очаква от него, без значение дали е истина или не. А това кой е загубил представа с действителността - всички са, не само Путин. Абсолютно всички, особено ЕС, която се самозакопава в гроба!
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйнските мъже да си стоят в Украйна и да са пушечно месо на фронта а всички украинки при нас в Европа.Да оправят демографската криза.Бонус е и че са красиви,не са умни но коменсират с красота.
10
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лудите не разбират, че е са луди, досущ като Зеленски.
9
2
 
7
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 1 година
ХА ХА ХААА..А ДЗИЛЕНДЗКИ НЕ ИЗГУБИЛ ЛИ..ХА ХА ХААА..
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ром скоро ще разбере, че Наркомански е загубил връзка с реалността вчера се опитваше да нарежда на Китай бахахахах.
7
2
 
11
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Абе не Путин е тръгнал да посмърча и да моли за цялото оръжие което НАТО смогва да достави хахаКраят на войната наближава , лошото че ни очакват десетилетия замразен конфликт по подобие на Северен Кипър и Израел със Западния бряг ...
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А украинците толкова яко ги блъска реалността, че чак главата ги боли. Пушечно месо и полигон!
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми убаво. Начи няма за кво а ке притесняаате. Чкаме да превземете Москва утре-другиден
4
4
 
17
 
! Отговори
e преди 1 година
Тоз, горкия много болен :) до тук в преразход близо 400К убити и ранени хохли, според Мосад и то при хаос от страна на рашките- Не ми се мисли, ако бяха организирани.... но нищоq има време, мъже да не останат в тази държава. Не ги разбирам украинците, всички виждат, че са използвани за съвсем различни цели, прикрити зад сладките лозунги,свобода и демокрация, а само те, горките не го осъзнават..... жалко, много жалко :(
3
5
 
22
 
! Отговори
Олегзандър Дупарляк преди 1 година
Правилно казва колегата Пръдоляк! Освен това и китайците са загубили връзка с действителността, още 140 държави също. Само ние, древните укри сме в пряка връзка. По белата магистрала. Слава, слава!
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАКВО СЪВПАДЕНИЕ БОКО СЪЩО
1
9
 
9
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 1 година
Бях полудял обадих се на Килата: Ще ги заровим коп3л3, нося права лопата. Ще им намерим хотелска стая в Тополи, 6 метра под земята к1ра ме боли.