Путин: Западът иска да разбие Русия, а НАТО участва в конфликта в Украйна

Страните от Алианса изпращат на Киев оръжия за милиари долари
698
Путин: Западът иска да разбие Русия, а НАТО участва в конфликта в Украйна
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин обвини членовете на НАТО, че участват в конфликта в Украйна, предоставйки й оръжие, и каза, че Западът планира да разбие Русия. „Те изпращат оръжия за десетки милиарди долари в Украйна. Това наистина е участие“, каза Путин в интервю за канал „Русия-1“, излъчено в неделя.

Още по темата

„Това означава, че те участват, макар и косвено, в престъпленията, извършвани от киевския режим“, каза Путин, цитиран от АФП и БГЕНС.

Той добави, че западните страни имат "една единствена цел - да разбият бившия Съветски съюз и основната му част - Руската федерация". „Само тогава може би ще ни приемат в така нареченото семейство на цивилизованите народи, но поотделно, всяка част поотделно”.

В интервюто Путин също повтори призивите си за многополюсен свят и каза, че "не се съмнява", че това ще се случи. „Против какво сме? Срещу факта, че този нов свят, който се оформя, се изгражда само в интерес на една страна - Съединените щати. „Сега, след като опитите им да пренастроят света по свой собствен образ след падането на Съветския съюз доведоха до тази ситуация, ние сме длъжни да реагираме”, поясни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
543
2
 
0
 
! Отговори
БайАмед преди 1 година
Релано на Путин не му пука за никакви руснаци в Украйна.На това недоразумение му пука само за едно:да си нахрани егото и да възражда нещо,което само се сгромоляса с пълна сила,а именно СССР.За какви полюси говори този индивид?За полюси и влияние може да говори,някой който има икономика и значимост на тази планета.Икономиката му на 20 място в света,а държи 1/6 от световната площ.Едни италианци,които живеят на едни ботуш са по-силни финансовто от него.Този амеба въобще разбира ли къде се намира?
542
0
 
1
 
! Отговори
Вова преди 1 година
а когато САЩ и Европа изпращаха на твоите предци самолети,танкове,коли,вагони,локомотиви,храна и облекло,тогава не цивреше така,нали?Даваха ви,че да унищожите една от най-развитите и технолигични нации,та после да направите половин Европа комунистическа и да разбиете на пух и прах държави,които бяха в разцвета си.Е,сега веч нещата са по друг начин.Сега вече САЩ и Европа помагат на правилната страна.Готви се за промени.Искаш или не,нещата вече не са същите.Вече нямаш приятели в Европа.Ти си труп!
541
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакай бе джудже, та ние още не сме почнали. Толкова лоши ли са санкциите, че ще разбият Русия? Нали уж се справяхте сами, имахте си други партньори и т. н. лъжи?
540
2
 
4
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Дядя Вова что с тебя,почему така изглеждаш,оти си посърнал от алкохола ли от това че не можа на третия ден да влезеш в Киев ли,нещо май нещата се закучиха там разни Кадировци,Вагнеровци май те подведоха,сипвай им по еди новичък чай иначе на тебе ще ти го сипят и не се качвай на лодка за да не паднеш зад борда или пък на високо стана мода в Расията да падат от 6 тия етаж нагоре/за по сигурно де/
539
9
 
4
 
! Отговори
ЕДИН ЧОВЕК преди 1 година
ОБИЧАМ ПУТИН! БРАВО, САМО ТАКА! ПОКАЖИ НА ОМРАЗНИЯТ ЗАПАД КАКВО МОГАТ СЛАВЯНИТЕ!
538
1
 
0
 
! Отговори
тиририрам преди 1 година
връти мелничкатааа
537
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадировците на Путин са на линия.
536
4
 
7
 
! Отговори
toti преди 1 година
Тоя омръзна на целия свят и да е жив си е затворник в НОРМАЛНИЯ СВЯТ !!! Едва ли има по ОМРАЗНА фигура !!
535
2
 
8
 
! Отговори
Ако сте очаквали преди 1 година
Украинците да клекнат и да целуват ръце на първите "асвабадители",дето освобождават местното население от хладилници,тоалетни чинии и битова техника,то значи сте или много гламави,или изобщо нямате връзка с реалността.Ако ли пък си мислите,че Международната общност и всички демократични държави ще стоят и ще гледат какво правите с една суверенна държава,то нямате грам мозък и нищо не сте научили от конфликтите по света,където и Вие сте участвали.Виетнам,Корея,Афганистан и т.н
534
1
 
8
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Русия не приема НАТО да обхваща държави които са били под руско влияние и са близо до нейните граници.Това връзва ръцете на Русия да ги акенсира когато си пожелае чрез война.Не може да приеме,че се изправя срещу НАТО,което е отбранитен съюз и ще защити всеки сантиметър на натовските държави.Това ги плаши,как така Русия да не бъде империя и агресор?Как да оправдаят разходите за въоръжаване и бедноста на народа?
533
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янките да спрат войната. Те я започнаха, както всички останали!
532
1
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Всъщносг Западът не иска Просията да се изтегли. Просията е в ролята на маи муна, бръкнала в капана и сграбчила банана и сега не може да си измъкне ръката. А не и се иска и да пусне банана. И в това положение ще търпи да я гърбат, докато полудее и рефлексите и да стиска плячката откажат и избега с писъци.
531
2
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
В Украйна няма конфликт. Украйна е нападната страна и всеки може да к праща оръжие. Какъв конфликт, като война не е обявявана, Просията влезе незаконно, уж за едноседмична специална операция?
530
3
 
6
 
! Отговори
Бунгур преди 1 година
Запада иска единствено Русия да се изтегли от окупираните територии на Украйна и да спре войната.Русия да спре с имперската агресия и заплахите с ядрен апокалипсис.Путин да спре да обвинява и да си измисля оправдания за своето безумие.Никой не е хукнал да превзема и разбива Русия.За сега Русия сама се разбива и изолира от цивилизования свят.
529
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** ако изтегли затворниците и пияндурниците си от чуждите земи и нито нато нито ес ще се занимава с рашиландия, търси си оправдания за примитивните безобразия
528
1
 
9
 
! Отговори
Майна преди 1 година
ЗАЯВКАТА НА ПУТИН КЪМ НАТО ВКЛЮЧВАШЕ И РУМЪНИЯ, И БЪЛГАРИЯ. НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ!!!
527
1
 
2
 
! Отговори
СТОП война преди 1 година
Путин се позлва като нагъл диверсант срещу Русия влк Украйна..Докато чакаме да се докладва на коя държава членка на НАТО е ШПИОН убити стотици хиляди в Чечня,Украйна .Напомнят че ПУТИН е подставен 1991 НеЗАКОННО НА ВЛАСТ В МОСКВА ОТ ОКУПАТОРИТЕ НА СССР от 1991.Презобен е с спец наркотици.. ПОМОГНА С НАГЛО БЕЗДЕЙСТВИЕ 2014 на диверсанти да окупират свободна Украйна..
526
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много чудно, как някой може да те предизвика на война. Сещам се само за един начин, нахлуват в границите ти и избива народа ти. Всичко друго е въпрос или на слабо/умие или на слаби нерви. Слаб политик, слаба дипломация, все някой друг му е виновен.
525
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този дребния от много време се опитва да разбие Запада, а сега се оплаква едва ли не , че Запада го разбива ! Тази война показа, че Русия се управлява от м а ло ум ни ци !
524
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин нападна не Украйна,иска да пороби бившите сос. страни.