Вашингтон поставял под заплаха сигурността на цяла Европа

Бил обсебен от идеята да нанесе стратегическо поражение на Русия
366
Вашингтон поставял под заплаха сигурността на цяла Европа
Снимка: БГНЕС

Със своите оръжейни доставки правителството на САЩ провокира разширяване на географията на украинската криза и си затваря очите за корумпираността на киевските власти, заяви руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов по повод новия пакет от военна помощ на стойност 350 милиона долара, който правителството на Джо Байдън отпусна на Киев, предаде ТАСС.

Още по темата

"Вашингтон е обсебен от идеята да нанесе стратегическо поражение на страната ни. Със своите действия американското правителство само насърчава украинските радикали към нови ужасни деяния“, подчерта Антонов.

"САЩ не се замислят за това, че наливайки масло в огъня, те само провокират разширяването на географията на украинската криза. Подобни действия поставят под заплаха сигурността на цяла Европа и увеличават риска от пряк сблъсък между Русия и НАТО", допълни руският дипломат. По думите му американското правителство "си затваря очите за корумпираността на украинската върхушка". /БТА, Николай Велев/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
0
 
1
 
! Отговори
Забършете си пяната преди 1 година
Господ въдворява равновесие. Диктаторите и криминалните ще си получат заслуженото през 2023.
260
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Анатолий Антонов, НАУЧИ ЛИ КИТАЙСКИ ??? ЗАСИЛИХТЕ СЕ ДА ИЗКОРЕНЯВАТЕ УКРАИНСКИЯ ЕЗИК, АМА ОТ МНОГО АКЪЛ, СЕГА КИТАЙСКИЯТ ЩЕ СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ВАС В РУСИЯ !!!
259
6
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
уау...нима не "армията" на путин състояща се от наемници от мюсюлмани държани бедни и неграмотни,от затворниците на вАгнер,сирийци,не убиват жените и децата на Украйна?гледате го ежедневно,за Бога мине ли през Украйна и с вашите деца и домове ще е същото...лъжеше ги,че са гарант за "сигурноста"на Украйна...а ги убива,да отнеме Свободата им,факти,проверете ги, обслужващите го резиденти,агенти на дс като доган тиквата и плеядата "управляващи ви" ви продават на мАсква!
258
10
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
нечовешка пропаганда от раша!заплашват Света ни с ядрени!нима САЩ биха поели риска,ако не са сигурни,че могат да спрат раша и китай?нима си вярват че СК е ...заплаха...?САЩ няма да се отрекат от Божийте ценности като Справедливост и Свобода на децата на Бог...човеците!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят...борете се за Свободата си като...украйнци!!!Слава на Украйна!!!Справедлив Свят...или ядрена по-добре!!!
257
17
 
5
 
! Отговори
Дали? преди 1 година
Дрън дрън руска пропаганда. С безумното си влизане в Украйна не САЩ, а рашистан застраши не само Европа, а цял свят. Няма да им се размине. Само плиткоумници, като нашия Руменчо стават за смях на всички.
256
0
 
0
 
! Отговори
истината преди 1 година
Напълно се вижда от едното място изчезват граници ,а от другата пари и всички искат да помогнат как ли пък да повярва човек.
255
7
 
27
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 1 година
Краварите са световни терористи ФАКТ! От Виетнам до Ус.ссрайна ,вече повече от 115 войни и военни конфликти са предизвикали тези безкрайно алчни и агресивни безбожници.Дано горят в ада! В Ус.ссрайна никога нямаше да виреят нацисти ,които да предизвикат тази война , ако не бяха подлите кравари.НИКОГА!
254
14
 
9
 
! Отговори
111 преди 1 година
До Рф Предполагам, че вече щяхте да сте във Вашинктон, ако не се бехте спънали в Бахмут. Смешници
253
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом прочетох- заяви руският посланик, значи ясно не си и заслужава по нататък да се гледа. Само глупотевини и лъжи.
252
0
 
9
 
! Отговори
Киро Канадеца преди 1 година
Колкото по-далеч са, толкова по-добре и спокойно. Международни терористи са това
251
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепям думите му!Истина е, че те гледат своите интереси.
250
0
 
14
 
! Отговори
555 преди 1 година
Голям процент от днешните младежи с жар проповядват идеи , които са им набити от казионната пропаганда , без да имат нужната осведоменост от различни източници подкрепени с документи , видеа , неоспорими факти. На това се казва да те гони интелекта , мъдростта, ама ти да тичаш по-бързо та да хванеш и се гушнеш с лъжата, лицемерието и чалгата във всичките и прояви. Образовайте се , четете , бъдете любопитни и всичко ще проумеете.
249
0
 
20
 
! Отговори
Много правилно преди 1 година
Да не би да е лъжа?
248
5
 
17
 
! Отговори
Рф преди 1 година
XIX век учихме френски - езика на любовта и влязохме в Париж . ХХ век учихме немски - езика на техниката и на Райхстага поставихме флага на победата. ХХI век с английски и добър тон - да ни очаква ... Вашингтон
247
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не беше Америка - не само източна Европа , ами и Франция и Германия и Австрия и тнт щяха да пля-мпат на руски , да учат ленин . И нямаше да има БМВ-та , ами само трабанти . Аре бегайте от тука обопжатели на злото джудже , че не моа ви дишам вече !
246
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре го е казал човека. Точно така си е! Кога и защо САЩ заобича толкова Украйна? Не им дремеше за тях. Тънеха в мизерия и корупция без право да напускат страната
245
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПРОСТО И ЛОГИЧНО. Ако не знаеш македонизма е измислен от Русия и Русия винаги е подкрепяла Сърбия. Пред вид тия факти ще е правилно ка кажеш, че частта от българите които са русофили са нискообразовани
244
12
 
19
 
! Отговори
ПРОСТО И ЛОГИЧНО преди 1 година
НЕКА АМЕРИКА СПРЕ МАКЕДОНИЗМА И БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СТАНЕМ АМЕРИКАНОФИЛИ. ДА СЕ ИЗГОНЯТ СЪРБОМАНИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО В СКОПИЕ. А СЕГА СМЕ РУСОФИЛИ ЗАЩОТО РУСИЯ ИМА ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
243
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 245 - Откъде я знаеш ... пръво. И второ - Ами да! Като зза начало, отиди в няколкомедии, оповести го публично, внеси тази информация и това е. Или сега, като другия лудак ще кажеш, че мутри от Перник щели да те гонят ...
242
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 250 - Айде мрънканици пак. Пак намествания, пак конспирации в конспирациите ... Вие сте по-зле и от унея, дето ми говориха за илщминати и гущери преди 10 години. Сега какво следва? Клаус Шваб е иснталирал чипове, през вкасината на Бил Гейтс в главата ми ли?