Путин помилва убиец от сатанинска секта, оцелял на фронта

22 ное 2023 13:17, Александър Попов
261

Осъден сериен убиец от сатанистка секта в Русия се озова на свобода след като воюва половин година на фронта в Украйна.

33-годишният Николай Оголобяк - Графа, който е признат за виновен и осъден на 20 години затвор за убийство на четирима тийнейджъри, е на свобода. Новината шокира голяма част от хората в Русия, Графа бил освободен, след като оцелял половин година на фронта в Украйна.

Историята

През 2010 година случаят на бандата сатанисти от Ярославъл предизвика истински шок. Осем тийнейджъри получават присъди, като Николай е с най-голямата, защото е единствения пълнолетен.

Сатанистката секта е създадена през 2006 г. от 15-годишния жител на Ярославъл Константин Баранов-Fang. Той намира шестима приятели за мрачното си хоби и няколко години компанията се забавлява с оскверняване на гробове и кървави ритуали с животински жертви. 17-годишният Оголобяк става един от първите членове на бандата, въпреки че преди това обича спорта и помага в православна църква.

Всичко се променя, когато в компанията се появява Ксения Ковалева. Тарторът Баранов се влюбва в нея и за да я впечатли организира първото двойно убийство. Жертвите са двама студенти от местен колеж, които след тежък запой са заведени до гробищата и там са убити и разчленени. Оголобяк лично отрязва главата на една от жертвите. Общо експертизата ще установи над 150 рани по телата на студентите.

Този път са примамени момче и момиче, които също са поканени да посетят Оголобяк. По доказана схема гостите са били напоени, изведени на празен терен, убити и разчленени. Според членове на сектата Оголобяк е намушкал 666 пъти момчето, докато го убива.

Изравяне на пресен гроб на момиче, гавра с трупа и последвалото му разчленяване, както и убийство на четирима тийнейджъри са сред разкритите престъпления на сектата.

Оголобяк е осъден на 20 години затвор с максимално строг режим, но се възползва от амнистията да се бие на фронта в Украйна половин година. Той е бил част от отряда Storm Z, воювал на първа линия. Той е бил тежко ранен, което му е позволило да се върне вече свободен в Ярославъл, където живее с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
7
 
4
 
! Отговори
Сталин Перник преди 6 месеца
Няма вече Запад рухна в небивал и Джипси на всеки ъгъл!
37
10
 
2
 
! Отговори
хе хе хе преди 6 месеца
Чудя се каква ли още глупост ще изровят "свободните медии" за да охрачат руснаците. Но свенливо се мълчи за масовите разстрели в САЩ, поне веднъж седмично. Пък на един гангстер-наркоман, отказал съпротива при задържане, му направиха паметник от злато. Защото бил бляк и животът му имал значение. Впрочем, някой от нашенските евроатлантици ходил ли е скоро до САЩ, да види как е хавата там?
36
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На русофила му дай няколко копейки, етилова водка и мухлясала панелка някъде в Кавказа и ще е доволен.
35
11
 
5
 
! Отговори
Жълт МВР сайт преди 6 месеца
ФАЛШИВА НОВИНА НА 100 %
34
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Чекайте малко?! Ко стана със злия и пропаднал запад ве копейки?
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тежко ранен в смисъл без крака или ръце ли ? Ако е така скоро ще разбере прелестите на животът на военноинвалидите в РФ. Най-вероятно ще заколи майка си след като се нагърми с водка. Семейни ценности кво да ги правиш.
32
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Руски неандерталци. Поне 10 000 години еволюция са ги подминали.
31
4
 
10
 
! Отговори
Ай чао Сектанти преди 6 месеца
И като е бил на Фронта с Оръжието Сектанта не бил помолван и го пазели 10 надзиратели с базуки, а той си пуцал в правилната посока на воля, но после го помилвали! Мдааа
30
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този звучи като украински агент. Да се провери дали няма връзка с тагаренко.
29
4
 
11
 
! Отговори
Къде е проблема? преди 6 месеца
"33-годишният Николай Оголобяк - Графа, който е признат за виновен и осъден на 20 години затвор за убийство на четирима тийнейджъри, е на свобода" Ами, супер, така руснаците ще могат да се насладят на "избора" си на управление.
28
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Фалшива НовинаНовината е истински и е факт, неграмотнико руски. В Русия за две копейки и роднините ще си продадът в името на путинизма.
27
5
 
16
 
! Отговори
:) преди 6 месеца
Русия ще стане още по-приятна за живеене, когато освободят серийните убийци, изнасилвачите и всяка друга *** оцеляла криейки се в окопите в Украйна. Всички знаем, че в Рашата се живее прекрасно, богато и свободно. Сега ще е още по-добре. Хайде, копейки издънени, чамодан.. вокзал.. и към мечтаната Раша Гавняша!
26
5
 
13
 
! Отговори
ИМАМЕ НОВИНА! преди 6 месеца
След като прие Исляма, Пудинг вече приема и Сатанизма. Очакваме скоро да приеме и Будизма и да направи Голям шлем в религиите.
25
11
 
7
 
! Отговори
Фалшива Новина преди 6 месеца
Никой няма даде оръжие на серийни убийци!
24
5
 
11
 
! Отговори
Нужен му е. преди 6 месеца
Нали му трябват убийци, чрез които да се саморазправя с недоволните от него в Русия.
23
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Страхотно! Точно като преди 100 години, когато масово покрай политическите затворници са пускали криминални. Абе, в Русия всичко си е спряло в 1918 и няма изгледи скоро да влязат в 21 век.
22
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Един долар - 90 рубли. Кило рубли- кило картофи. Кой ще помилва рублата.
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От едно неразвито, анти-християнско блато като Рашкая какво очаквате. По места все още живеят в землянки, вие на такива новини се учудвате.
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Интересно ми е какво мислят роднините на изядените деца наръгнаи 666 пъти с нож както и жителите на Ярослав, Путин ли обичат повече или собсвения си живот?
19
2
 
8
 
! Отговори
ицо преди 6 месеца
Мн шляяядко. На коментарите които грухтят "фалшива новина", разбира се винаги го има този вариант. Но какво точно очакваш като нямаш професионална армия, а правиш насилствена мобилизация на башибозук и затворници? Наистина какво точно очаквате, какви хора да са в тези редици?