Путин помилва убиец от сатанинска секта, оцелял на фронта

22 ное 2023 13:17, Александър Попов
261

Осъден сериен убиец от сатанистка секта в Русия се озова на свобода след като воюва половин година на фронта в Украйна.

33-годишният Николай Оголобяк - Графа, който е признат за виновен и осъден на 20 години затвор за убийство на четирима тийнейджъри, е на свобода. Новината шокира голяма част от хората в Русия, Графа бил освободен, след като оцелял половин година на фронта в Украйна.

Историята

През 2010 година случаят на бандата сатанисти от Ярославъл предизвика истински шок. Осем тийнейджъри получават присъди, като Николай е с най-голямата, защото е единствения пълнолетен.

Сатанистката секта е създадена през 2006 г. от 15-годишния жител на Ярославъл Константин Баранов-Fang. Той намира шестима приятели за мрачното си хоби и няколко години компанията се забавлява с оскверняване на гробове и кървави ритуали с животински жертви. 17-годишният Оголобяк става един от първите членове на бандата, въпреки че преди това обича спорта и помага в православна църква.

Всичко се променя, когато в компанията се появява Ксения Ковалева. Тарторът Баранов се влюбва в нея и за да я впечатли организира първото двойно убийство. Жертвите са двама студенти от местен колеж, които след тежък запой са заведени до гробищата и там са убити и разчленени. Оголобяк лично отрязва главата на една от жертвите. Общо експертизата ще установи над 150 рани по телата на студентите.

Този път са примамени момче и момиче, които също са поканени да посетят Оголобяк. По доказана схема гостите са били напоени, изведени на празен терен, убити и разчленени. Според членове на сектата Оголобяк е намушкал 666 пъти момчето, докато го убива.

Изравяне на пресен гроб на момиче, гавра с трупа и последвалото му разчленяване, както и убийство на четирима тийнейджъри са сред разкритите престъпления на сектата.

Оголобяк е осъден на 20 години затвор с максимално строг режим, но се възползва от амнистията да се бие на фронта в Украйна половин година. Той е бил част от отряда Storm Z, воювал на първа линия. Той е бил тежко ранен, което му е позволило да се върне вече свободен в Ярославъл, където живее с майка си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Путин, защитникът на православието според родните копейки, който обаче се целува с чеченски ислямисти и сатанисти за да убива православни християни.
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
От сатанинската секта на КГБейщиника Гундяев
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нужно ли е да коментираме нещо...и това изчадие ще го освободиш защото е изпратено да убива в Украйна от военопрестъпника Путин...Но в Русия е така...
15
2
 
7
 
! Отговори
Естествено преди 5 месеца
От неговите е !
14
2
 
8
 
! Отговори
На доизживяване преди 5 месеца
Вовата за кого работи всъщност? В годината преди войната населението на Русия се стопи с около милион. И пълненето на страната с полуграмотни и неквалифицирани пришълци от Средна Азия не помагаше. А той как реши демографската криза? Като затри и осакати досега стотици хиляди мъже в трудоспособна възраст. Много оригинален подход, одобряван възторжено от китайците. Те имат с кого да запълнят все по-празния сибирски пущинак.
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Доста отчаяни са вече болшевиките, щом само такива останаха от фронтовата им линия. Не че е нещо ново, чисто исторически където е стъпвал руския войник, от там се е прибрал обратно в картофен чувал.
12
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това е капка в морето ,десетки хиляди са освободените затворници ,това е само един случай .От 420 хиляди затворници преди войната ,сега в затвора има 226 хиляди.Голяма част от тях оцеляват на фронта и се връщат в Русия .
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всъщност всички руски солдати нападнали Украйна с оръжие са убийци. Разликата между убиец и сериен убиец е само в броя на жертвите на убиеца.
10
3
 
19
 
! Отговори
Възраждане преди 5 месеца
Обичайните руски ценности. Към това се стремим
9
8
 
9
 
! Отговори
Цонко преди 5 месеца
Абе и американците са изперкали с тези масови стрелби, ама руснаците ги бият, още по-изперкали са.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Борисов е същият.
7
4
 
2
 
! Отговори
Приятен ден преди 5 месеца
Друго си е Йозеф Сайер от ЕНП, който всъщност е съвсем реален и.звратеняк като Каракачанов и Гешев!
6
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Супер! Сега да го назначат и чистач в някоя Московска детска градина!
5
24
 
8
 
! Отговори
Оляхте се бе жълти преди 5 месеца
Фалшива Новина!
4
16
 
3
 
! Отговори
Буууууу преди 5 месеца
Страх ли ви е от Путин и сатанистите? А от накаронавируса?
3
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
колко още примери ви трябват?
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако Xитлep беше жив и пратен на фронта в Украйна от Путин, щеше да бъде помилван и награден с най-високи почести от джудженцето caтpaп!!!!!!
1
3
 
32
 
! Отговори
Човекът преди 5 месеца
Сега ще си убива на воля вкъщи. Браво на товарищ Путин!