Bailando или Великолепната шесторка?

Кое от двете благотворителни риалитита предпочитате?
Обновена: 11 окт 2010 16:56 | 11 окт 2010 14:19,
197

Благотворителните риалитита завладяха българския ефир и отново противопоставиха обичайните конкуренти – Нова телевизия и bTV – един срещу друг в борбата за зрителски вот.

Кое от двете шоута харесвате повече – "Bailando – сцена на мечтите" или "Великолепната шесторка"?

Множеството благотворителни каузи, които постепенно отпадат, или общата голяма, в която единствените напускащи ефир са звездите?

Вотът е ваш!


Общо гласували: 1508
Bailando - сцена на мечтите
32%
Великолепната шесторка
68%

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
0
 
! Отговори
God преди 13 години
И двете предавания са еднакво пошли и далеко от каквато и да било благотворителност! Няма прозрачност какво става с "даренията", а и да ги облагаш с 20% ДДС е леко глупаво.
194
0
 
0
 
! Отговори
mause преди 13 години
Нямам търпение да прочета всички коментари, но и частта която прочетох ме отчая... Как можете да давате мнение за нещо, което дори не сте погледнали? Или както обикновенно това не е нужно, нали в Бг всички разбираме от всичко.Колкото до реването "Ами нито едно от двете защо няма" ... ми логично е че няма да има, предвид че целите на тази рубрика е да съпоставят две неща и да се види кое е по-популярно... в случая предавания, но има и доста още други "Сблъсака"... ама нали важното е да се плюе!
193
1
 
3
 
! Отговори
natabor преди 13 години
Не гледам нито едното, нито другото предаване. Нямам нерви за това и искам да запазя здравия си разум.
192
2
 
2
 
! Отговори
кико преди 13 години
Първо трябва *** да се образоват ида не раждат час по час ание да се правим на големи европийци като им отглеждаме децата.това егнусно падение за нацията ни. Не ежелателно това да се повтаря.
191
1
 
0
 
! Отговори
абв преди 13 години
Ужасно идразнещо е.Като толкова са за тая кауза ,защо самите участници не дадат пример и започнат да отглеждат тия деца?
190
1
 
2
 
! Отговори
penelopa преди 13 години
pisna mi ot prosiaci
189
0
 
2
 
! Отговори
ivanka преди 13 години
Съгласна съм с коментара.И за мен и двете са гнусни и ужасно дразнещи.
188
1
 
1
 
! Отговори
nasko преди 13 години
и двете са гнусни и цинични! щом дават това по телевизията и промиват хората, а отделно и им взимат парите, значи просто духовния ни морал си е отишъл! Гласувайте българи, после отидете в мола и си спомняйте за гладните деца в нужда, чувствайки се добре без никакви угризения...Нали пуснахме SMS, значи всичко е наред! Яжте SMS- и , и зяпайте *** ПРО АМЕРИКАНСКИ предавания, само така ще поумнеете! Нека силата бъде с вас
187
0
 
2
 
! Отговори
e преди 13 години
Мен пък Великолепната шесторка ме дразни, защото тези деца в домовете не са изоставени а дадено за отглеждане от ромките... после ходят и и ги прибират като станат за продаване. Има сума ти хора който чакат да осиновят дете но няма. Абсолютна маниполация , да бяха събрали пари поне за ясли и градини, а то все *** ще спонсорираме да се множат а ние простите ще им издържаме децата и ще работим ....
186
1
 
1
 
! Отговори
mimi преди 13 години
не харесвам тези две предавания, чакам с нетърпение Листопад
185
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Великолепната шесторка почва жестоко да ме дразни с манипулациите си. Всяка вечер дават за някое дете, после една камара реват в студиото, на всеки му се късало сърцето и хайде хора пращайте СМС-и ...... И какво ще се промени с това????? Трябват закони, а не СМС-и !!! Като съберете пари ще помогнете на 5-10 деца, а останалите стотици ?? Затова трябва със закон да се реши проблемът, а не с пари !Аман от евтин и скапан ПР на националните телевизии.. И ония в Бай-Ламбо и те - колко сме съпричастни
184
0
 
0
 
! Отговори
Ози преди 13 години
И двете не струват, ще пратя смс, ама не искам да ми грачат или "танцуват"
183
0
 
4
 
! Отговори
ромина преди 13 години
нито едното, нито другото--000оцека
182
0
 
11
 
! Отговори
емичка преди 13 години
Аз съм много против и двете предавания,но няма такава опция,умишлено разбира се...омръзна ми аматьорското поведение на сцените им и гаврата с чувствата на зрителите....защо няма нито един коментар на гласуващите?????????????????????
181
0
 
9
 
! Отговори
Бг преди 13 години
Лошото е, че на наглите телевизионери не им пука за мнението на зрителите, за нищо не им пука, освен за пари, които да влизат в собствените им джобове...
180
0
 
7
 
! Отговори
Аз Клавдий преди 13 години
Съдейки по коментарите, народа НАЙ-СЕТНЕ ЗАПОЧВА ДА ВЛИЗА В ЧАС - КОЕТО Е МНОООООГО РАДВАЩО. За съжаление ДОРИ АНКЕТАТ ТУК НЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОРЕКТНА ВИЗИЯ НА РЕАЛНОТО ЖЕЛАНИЕ НА НАРОДА - Т.Е. ПРОТИВ И ДВЕТЕ ПОМИИ, защото на всички е ясно какъв ще е вота:))) В крайна сметка, който иска (И ИМА ВЪЗМОЖНОСТ) да помогне на някого винаги ще намери начин. Например за живеещите в София - ето ви го Нови хан и Отец Иван. Сигурен съм, че това е валидно и в другите градове на България.
179
1
 
6
 
! Отговори
Idiot преди 13 години
По-зле са от турски сериал...Но това иска раята - турски сериали, сърцераздирателни трагедии, пошлост и сеири...А в Англия през 1905 вече е имало ограничение на скоростта за МПС ->30 км/ч...Къде сме, кои сме...?
178
0
 
10
 
! Отговори
bbb преди 13 години
Що не вземат да дарят парите похарчени за самото "шоу" ? Сигурно са 5 пъти повече от събраните от смс-си...............
177
1
 
15
 
! Отговори
аман преди 13 години
нито едното ,нито другото! дразниме да слушам фалшиво-пеещи и аматьорски изпълнения.
176
0
 
5
 
! Отговори
21 преди 13 години
Нека поне един, който е гласувал в анкетата, да напише коментар!