Валери Божинов: Николета е ненаситно девойче

Футболистът признава, че в миналото е изневерявал на Алисия
Обновена: 29 мар 2011 14:47 | 29 мар 2011 13:07,
329
Валери Божинов: Николета е ненаситно девойче
Снимка: Сп. Максимум

Футболистът на „Парма“ Валери Божинов разкрива, че Николета Лозанова е голямата му любов и би й предложил брак, защото в нея открива всичко, което търси в една жена – „красота, прелест и чар“.
Валери не може да нахвали новата си половинка, наричайки я „ненаситно девойче“ и голяма чистница.

Фаталната брюнетка допълва, че не се чувства готова за деца, а и не би забременяла, преди да се омъжи.

Светската двойка дава откровено интервю за сп. „Максимум“, като заснемат и гореща фотосесия. Валери и Николета споделят дали имат домашно порно и какво мислят за прясната двойка Алисия – Ники Михайлов, техни бивши половинки. 

Футболистът за първи път потвърждава слуховете от „предишния си живот” с Алисия, които досега се отричаха. Случката в „Царско село”, когато Алисия и Христина са „хванали в крачка“ него и Благой Георгиев с други жени, е истина.

Още по темата

Валери разкрива, че в миналото многократно е изневерявал на майката на детето си, но сега не усеща такава необходимост, защото жената до него му е напълно достатъчна.

Николета пък признава, че до момента, в който не започва интимна връзка с настоящата си половинка, все още е влюбена в Ники Михайлов и дори Валери я съветва приятелски да се бори за него, ако истински го обича.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
308
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Цитирам: "защото в нея открива всичко, което търси в една жена красота, прелест и чар." Каква е тази простотия,само това ли открива в нея??!!?!? Евала, ако това са качествата към които се стреми г-н Божинов оставам потресена. То попринцип г-ца Лозанова друго няма като качества, но да не забравям, че тя е на 24, а е амортизирана вече почти наполовина. Интересно ми е след години, когато няма да притежава тези толкова "ценни" качества с какво ще задържи Валери. Голям абсурд са ми тея двамата
307
0
 
2
 
! Отговори
Тереза преди 12 години
Аман от *** номера!!!
306
0
 
4
 
! Отговори
Тодор преди 12 години
Ей това най-много ме дразни. Защо ни пробутват за звезди проститутките на България? Кое и е Вип на Николета или на Алисия, че са сменяли мъжете като носни кърпички и са гледали с кой по богат и известен да се ***? А да не говорим за онези мъжки кърви Валери и Никито. Че ако не беше баща му на втория щеше да види национален отбор или игра в чужбина през крив макарон. Поредните бройкаджии. Ценностите на това общество се промиват. Примера който дават на подрастващите са гнили.
305
0
 
1
 
! Отговори
E преди 13 години
На всяка манджа мерудия,не ни интересува кой къде се е съблякъл и кой се е разделил
304
13
 
2
 
! Отговори
milata преди 13 години
NIKOLETA E NAI JELANOTO MOMI4E V BALGARIA.
303
0
 
20
 
! Отговори
D. преди 13 години
Хайде стига с тези драми и псевдо випове, Николета- Валери, Дончо- Раева, и пр. занимават ни със селските си прояви, рев, сълзи, сополи, все ми е тая кой с кой си го слага, глави на раменете имат, да си ги носят от време на време. Драми да има..
302
0
 
3
 
! Отговори
ina преди 13 години
ujas toq Bojinov ne e dobre izobshto qko mu hlopa daskata na toq , a na neq da ne govorq navsqkade Nikoletka kadeto i da se obarnesh daje i po radioto shte q slushame veche. Nali zapisvala s vanko1 nqkva pesen. Veche se chustvam se edno sme v nqkva sekta vodeshta ot nikoleta ujassssssssss
301
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аман от чалгаджии!
300
0
 
20
 
! Отговори
АЗ ОТ ДАЛЕЧНА ЧУЖБИН преди 13 години
НИКОЛЕТО, КАКВО СТАНА БЕ, СКЪПА?!?! НИКОЙ НЕ ВИ ЗАЩИТАВА В НИТО ЕДИН КОМЕНТАР.Я, ВИЖ ПРОЧЕТИ МАЛКО КАКВО ПИШАТ ЗА ТЕБ И ЗА *** ДО ТЕБ.НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ КАТО ВИЖДАТЕ ЯСНО ,ЧЕ НЕ СТЕ ОБИЧАНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.ПСЕВДО ЗВЕЗДИЧКИ,СМЕШНИЦИ И ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА.ДАЙТЕ ПЪТ НА КАДЪРНИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВИЦА, КОИТО ИМА КАКВО ДА КАЖАТ И ПОКАЖАТ.
299
1
 
32
 
! Отговори
Десислава преди 13 години
Кога българските национали не закъсняват за тренировка? - Когато Николета Лозанова е в цикъл....
298
0
 
15
 
! Отговори
?????? преди 13 години
Тази статия за секция СПОРТ ли е? Още малко детайли и си става чисто порно........
297
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОКЛУЦИИИИИИИИИИ - *** представителния национал по футбол, *** примерния баща, *** *** - АЛИСИЯ Е ПО-СТОЙНОСТНА!
296
0
 
12
 
! Отговори
за 303 преди 13 години
Фаза 4: Никиту -Божинката
295
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не ми е работа да съдя хора,които не познавам лично.Но ако е истина това,което е написано в статията,значи този Валери е хем просто момче,хем характерът му е калпав.Една жена му е роди дете,не тя го заряза,а той ще я кара сега да се чувства неудобно пред цяла България,като заявява:1.Че многократно я е направил рогоноска,докато е бил с нея.2.Че едва сега е намерил достойна жена.Тоест,много държи да постави майката на детето си по-ниско от Николета,която пък явно не бърза да му роди и го заявява
294
0
 
27
 
! Отговори
смях преди 13 години
всичко, което търси в една жена красота, прелест и чар. ;DDDDD
293
0
 
30
 
! Отговори
ники преди 13 години
ХАХАХАХА, е няма такава простотия!
292
1
 
0
 
! Отговори
siska преди 13 години
hahaha tova mi haresva, ima neshto vqrno da, to nqma i da e za uchudvane da ti kaja
291
1
 
31
 
! Отговори
фейсбук преди 13 години
любовта е за двама - но винаги има някоя *** *** зето не може да брои...
290
2
 
24
 
! Отговори
10 преди 13 години
Момичета мили момичета - не се учудвайте че децата ви са грозни... правени са от мъжете ви а не от колите им... момчета мили момчета - жена и вода тръгнат ли... спиране нямат....
289
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахаха чистофайница била - всички сме чистофайници когато трябва да нареждаме на някой да чисти, но когато ходиш на работа, готвиш, пазаруваш, децата оправяш... Аман от *** дето развалят семейства. Хубава - ама е КУКУВИЦА с празна душа