Валери Божинов: Николета е ненаситно девойче

Футболистът признава, че в миналото е изневерявал на Алисия
Обновена: 29 мар 2011 14:47 | 29 мар 2011 13:07,
329
Валери Божинов: Николета е ненаситно девойче
Снимка: Сп. Максимум

Футболистът на „Парма“ Валери Божинов разкрива, че Николета Лозанова е голямата му любов и би й предложил брак, защото в нея открива всичко, което търси в една жена – „красота, прелест и чар“.
Валери не може да нахвали новата си половинка, наричайки я „ненаситно девойче“ и голяма чистница.

Фаталната брюнетка допълва, че не се чувства готова за деца, а и не би забременяла, преди да се омъжи.

Светската двойка дава откровено интервю за сп. „Максимум“, като заснемат и гореща фотосесия. Валери и Николета споделят дали имат домашно порно и какво мислят за прясната двойка Алисия – Ники Михайлов, техни бивши половинки. 

Футболистът за първи път потвърждава слуховете от „предишния си живот” с Алисия, които досега се отричаха. Случката в „Царско село”, когато Алисия и Христина са „хванали в крачка“ него и Благой Георгиев с други жени, е истина.

Още по темата

Валери разкрива, че в миналото многократно е изневерявал на майката на детето си, но сега не усеща такава необходимост, защото жената до него му е напълно достатъчна.

Николета пък признава, че до момента, в който не започва интимна връзка с настоящата си половинка, все още е влюбена в Ники Михайлов и дори Валери я съветва приятелски да се бори за него, ако истински го обича.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
9
 
2
 
! Отговори
xx преди 13 години
бе кога оправихте себе си че тръгнахте и хората погледнете се в огледалото погледнете си в хладилника и гардероба вижте си указателя с телефони на приятели и ако всичко там ви хареса тогава ви е простено да плювате по хората без дори да ги познавате но не вярвам ако ксичко ви е наред едвали ще си губите времето тук вместо да си прекарате още един приятен ден
267
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
леле отдавна не бях се забавлявала толкова, прочетох коментарите в началото, е няма такъв смях просто
266
0
 
36
 
! Отговори
Членко преди 13 години
Валери - не мъж, а пyтк@ !!! И оня клоун Благойчо, същият ***.
265
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
верно, че беше с избръснала коса, ама от тия перуки забравихме, че е редник Лозанова :Д
264
1
 
10
 
! Отговори
266 преди 13 години
Ами не знам колко да става с един куп п*шки минали през нея, за какво да става вече. Ааааа чистофайница била.
263
2
 
11
 
! Отговори
metalheaven преди 13 години
що бе, и аз предпочитам Жизел през измислени късокраки девойки с непокрито самочувствие, все пак говорим за красота, която не се измерва със силикон
262
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Номер 244 -Валери или Николета ти поръчаха да постваш прозрачната си защита :))) Със сигурност не си някой от тях ,понеже те не са толкова грамотни и не биха могли да съставят сложно изречение. Та да питам- като мислиш,че на 19 год. Валери е трябвало да се радва на живота,за чий *** е направил дете? Който е безотговорен,то е завинаги,та ако ще и 5 Николети да тръшне в леглото си.
261
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ах въй, цяла нощ не спах да мисля каква била Никулетка. Сега вече съм спокоен, че разбрах.Гулям елит имаме, няма що. Валерката пък нека да прочете малко за Гаринчата, та да разбере какво ще стане като свърши с футбола и милиончетата бързо отлетят.
260
3
 
4
 
! Отговори
До 267 преди 13 години
Давиде, май не си Двид, а 264 под прикритие. Мъжете не говорят такива работи, душко.
259
1
 
16
 
! Отговори
:D преди 13 години
A бе тя нали си обръсна косата в оная модерната прическа, кво тогава е винаги с перуки, представих си я вечер как сваля перуката и ляга като войник до Валери. хахахахахахааа
258
0
 
7
 
! Отговори
268 преди 13 години
Ти си сигурно единствения който е я виждал без грим. Тя винаги се гримира. А ти може и да си я видял, щото като си легне вечер от бара и най-вероятно не си маха грима, на сутринта си мислиш, че не е гримирана, а не е така.
257
0
 
4
 
! Отговори
предложение преди 13 години
Предлагам Валери да пее (може да е прихванал и той певченски талант покрай другата) "Македонско девойче" на вариант "Ненаситно девойче"... въпреки, че Николетка отдавна не е девойка, а зряла жена.
256
0
 
8
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
266Ха-ха! Ти си хит. Да си дойдем на думата.
255
3
 
10
 
! Отговори
Даниел преди 13 години
Не си права, че Николета без грим е кофти. Виждал съм е, секси си е мацката, красива е, хубаво телце има и сладко личице, но си е *** за съжаление.
254
4
 
8
 
! Отговори
david преди 13 години
Николета е хубаво симпатично момиче, за мен само толкова. Аз като мъж на 32 години, който е имал доста връзкии смятам, че разбирам от хубави жени, не мога да харесам някой като нея, то не са тонове грим, силикони, перуки, пък и без обиди, но е трътлестичка, някак не мога да я приема за модел. Все пак вижте снимки на Жизел Бюндхен и тн. супер модели, ние тук сме криворазбрана цивилизация
253
1
 
11
 
! Отговори
264 преди 13 години
Абе мааааааани ги тия, слушали сме ги. Не ми пука дали става за мозъчен хихург, за оная работа става.
252
3
 
6
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
259 - ФаниАбе и Николета е хубава. Не може да й се отрече. Но тук играят други неща, защото и Алисия е добро парче, но има и дете, а това е от огромно значение.
251
1
 
19
 
! Отговори
261 преди 13 години
Ами да не изпадаме, ама да гледаме реално на нещата. Хвани някой крокозъбел и като й праснем един тунинг ще стане 1. Става въпрос, че не е природно особено красива. А колко е проста, ах колко е проста горката нямам думи.
250
0
 
11
 
! Отговори
Мама Божка преди 13 години
*** маме, гледай го моето дете ***. Ух на мама убавия, ами пакето защо така бе маме, я го наласи да са вижда къв си мъж. Гледай я тая как ми сграбчила момчето - пусни го *** че засенчваш на мама убавия той. На мама момчето. Ша та вземат у Локо Мездра мамо, ама само махни ги тези *** и Габанчо, че много сплескани отпреде *** мама големички са за твоя размер.
249
1
 
8
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
243Напълно съм съгласен. Имах любовница, съседка на Алисия в "Дружба". Ако знаеш как й завиждаше и злобееше срещу нея. Типично по български. Сега и други викат "Пада й се", но Валери ще се върне при Алисия. Въпросът е дали тя ще го приеме. Лошо, че детето е видяло на снимка какви ги върши баща му.