Валери Божинов: Николета е ненаситно девойче

Футболистът признава, че в миналото е изневерявал на Алисия
Обновена: 29 мар 2011 14:47 | 29 мар 2011 13:07,
329
Валери Божинов: Николета е ненаситно девойче
Снимка: Сп. Максимум

Футболистът на „Парма“ Валери Божинов разкрива, че Николета Лозанова е голямата му любов и би й предложил брак, защото в нея открива всичко, което търси в една жена – „красота, прелест и чар“.
Валери не може да нахвали новата си половинка, наричайки я „ненаситно девойче“ и голяма чистница.

Фаталната брюнетка допълва, че не се чувства готова за деца, а и не би забременяла, преди да се омъжи.

Светската двойка дава откровено интервю за сп. „Максимум“, като заснемат и гореща фотосесия. Валери и Николета споделят дали имат домашно порно и какво мислят за прясната двойка Алисия – Ники Михайлов, техни бивши половинки. 

Футболистът за първи път потвърждава слуховете от „предишния си живот” с Алисия, които досега се отричаха. Случката в „Царско село”, когато Алисия и Христина са „хванали в крачка“ него и Благой Георгиев с други жени, е истина.

Още по темата

Валери разкрива, че в миналото многократно е изневерявал на майката на детето си, но сега не усеща такава необходимост, защото жената до него му е напълно достатъчна.

Николета пък признава, че до момента, в който не започва интимна връзка с настоящата си половинка, все още е влюбена в Ники Михайлов и дори Валери я съветва приятелски да се бори за него, ако истински го обича.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
1
 
4
 
! Отговори
До 259 преди 13 години
Душко, хайде сега да не изпадаме в крайности. Не сте само жени във форума.
247
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И аз тва се чудя, сигурно е за що годе правилните черти на лицето
246
6
 
20
 
! Отговори
Фани преди 13 години
Чудя се как някой може да счита Николета за хубава жена - тя е трътлеста, дебела с къси крака. Много се гримира , слага тонове грим, ако човек я измие от нея няма да остане нищо освен перманентния грим.
245
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 13 години
УУУУУУУУУУУУУУ!
244
1
 
23
 
! Отговори
244 преди 13 години
Пропуснах да добавя.Подхождат си Валерчето и Никиту - нея от толкова клатене никой не я взе за жена. А той от толкова перчене и парадиране никой не го иска за футболист. И на двамата вече им е изпята песента. На нея, че к*рви бол - и по-млади и по-хубави, а на него на тези години или трябва да е на върха на славата си като футболист - или е за селски отбор вече - резерва.
243
0
 
19
 
! Отговори
yaro преди 13 години
ех Валери ,Валери,въобще не ми дреме с коя поредна чалга звезда се таковаш, а вземи малко се стегни и почни да играеш сериозно , че в националния няма кой да вкарва головете....
242
0
 
20
 
! Отговори
бг преди 13 години
Ами журналистите са виновни! С какъв акъл ще отидеш ти да искаш интервю от тия двамата? Смях!
241
2
 
16
 
! Отговори
До 244 преди 13 години
Ти думата СЕМЕЙСТВО знаеш ли я? Живеят заедно, спят заедно, правят деца заедно. В СЕМЕЙСТВОТО парите са ОБЩИ. Като си вреш х*я нейде после ще си береш последствията. Валерчо никой не го е дърпал за п*шката да прави деца или да взема Алисия или която и да е. За нищо не стават и тримата. Ама Валерчо и Никиту направо счупиха ***.
240
11
 
1
 
! Отговори
ох преди 13 години
Евала аз такваз жена не съм и сънувал!
239
2
 
44
 
! Отговори
Джулиян Мантъл преди 13 години
*** ли е Николета с чисто материални изгоди от "любимия си" ? + за да и - за не
238
0
 
24
 
! Отговори
pich преди 13 години
Нали знаете лафа - колкото и да е готина една мадама, на някой вече му е омръзнало да я ......
237
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тука е писал някой пиар хахаха. Добре че Матеус изгони от националния тоя псевдофутбалер
236
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Самата истина е, че Николета е по-голямото зло, ама ще мине време за да се усети Валери.
235
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хахаххаха тийновете да не се върнаха от училище та почнаха да си измислят истории за Алисия.
234
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Валери и ти си въздух като половинката си. Кога ще вкараш някой гол.
233
1
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Те такова задружно оплюване не бях виждал скоро.Евала наборчета ,спрете чалгата в тая държава и нещата ще се оправят.Всичко идва от долната чалга и обескосмяването на ***.
232
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ася е манипулаторка , а каква неблагодарница е.Валери можеше да поеме отговорността за детето си, но да не се обвързва с нея и кой би го винял-на 19 години колко мъже живеят на семейни начела с жена, вместо да се радват на живота.Когато избухна скандала със Стоев , а после и със Златка , че е момиче на повикване и се каза тарифата й, Валери не я изостави , напротив застана до нея, с авторитета , с името си защити я и изчисти името й.Всеки си каза, сигурно е лъжа, щом това известно и богато момче, остава зад гърба й, ако е истина щеше да я зареже.А парите с които издържаше нея и цялото и семейство -построи им къща, на Ася купи апартамент, братята ползваха колите му,и ги издържаше всички. Стига сте го плюли, вижте истината.Валерката е много готин пич-щедър, великодушен и отговорен.Малко мъже в неговата ситуация биха са държали така , а за благодарност тая го направи за резил.Защото му дойде до гуша от претенциите й, и му се поиска да се отърве от тоя цербер и да живее нормално.Ама не кака Ася беше си хванала златната рибка и за нищо за света не искаше да я пусне и като не стана нейното го хвърли на кучетата.Сигурна съм, че огромна част от злобните коментари в медиите са нейно дело, първо прозира еднакъв стил, а и толкова злоба, като нейната са рядкост.Такава е благодарността на кака ви Ася за това , че спаси името й, че даде име на детето й,и че финансово обезпечи нея и родата й, от благодарност очерни името му ,срина авторитета му и постоянно произвежда скандали, за да го излага.Отвратена съм от тази жена. Мда много хитра маймунка е тая Ася ,но единственото което постигна е Валери и Николета да се сближат още повече.Атаките вместо да ги скарат, ги направиха още по-близки.Пожелавам им късмет, мисля че си подхождат много и ще са много щастливи.
231
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алисия може да не е цвете, но е класи над Николета, поне има професия, а не измислена като модел??? Освен това е доста по-интелигентна, съдейки от начина на изразяване, който при Николета е доооооста затруднен. Освен това е майка, държи се на ниво и не си сменя мъжете като носни кърпи, и най-важното, не е използвала Валери. До колкото разбрах тя е харчела доста по-малко от Нило-то, което само за пари е мъжете, никакви ценности няма при нея.
230
0
 
23
 
! Отговори
tutankhamon661 преди 13 години
Бас ловя, че сега Алисия си вика "И на мен ми разправяше, че съм му достатъчна"! Елементарен трик, на който всички жени се хващат.
229
1
 
15
 
! Отговори
с овцете съм преди 13 години
Поредната доза умишлено наливане на простащина с цел понижаване на ценостната система на наще деца, отлично разработена от САЩ.Днешните идоли все повече понижават умственият си потенциял и провъзнасят в култ свойте ГЕНИТАЛИЙ ( ОТХОДНИТЕ СИ ОРГАНИ ).