Дунав залива основите на парламента в Будапеща
Дунав залива основите на парламента в Будапеща
Река Дунав заля пътя пред парламента и водата достигна до основите на сградата . За щастие парламентът е проектиран с достатъчно високи основи за да не може водата да влезе в сградата при сегашното ниво на реката.
Специалистите очакват за понеделник да се достигне най-високото ниво на реката при сегшното наводнение. Снимка: Alex | 07 юни 2013 18:40
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
8
10585
16
0
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Невен преди 10 години
До Робокок. Номер 6 има в предвид да сравняваш лада с ламборджини(или ламборгини, кой както иска да му казва). И нашата сграда е прилична, спретната, но тази на снимката е красота и изящество. Прекрасна снимка.
7
0
 
3
 
! Отговори
robocock76 преди 10 години
До 6А пък то ***
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
страхотна сграда, ходил съм там. в сравнение с унгарския парламент, нашия прилича на кокошарник
5
1
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 10 години
Мечти, мммечтииииииииииииии.....
4
1
 
5
 
! Отговори
Дон Спас преди 10 години
Съгласен!
3
1
 
2
 
! Отговори
emos преди 10 години
Доне някъде имаш грешка,това което е залято на снимката е само стъпала и бетон.С маркучката и проблема се разрешава,виж проблема с шараните е по сложен
2
1
 
42
 
! Отговори
2 преди 10 години
Два проблема: 1- Няма как Дунав (може и друга голяма река) да наводни нашия парламент. 2- Дори хипотетично 1точка да стане, няма как водите да отнесат златните народни готованковци в Златно море (има ли такова на Луната?).
1
0
 
26
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
Жалко за тази част на Будапеща, имах удоволствието да я посетя, наистина е много красиво. Дано после да възстановят всичко, ама с тоя нисък бряг при всяко повишаване на реката става опасно.