Коледен немски базар
Коледен немски базар
Вече е традиция, по това време на годината да се организира коледен базар, като се предлагат типични немски лакомства, напитки, играчки и др.
(снимка - един от щандовете - Градската градина; 4 декември. 2013г.) Снимка: Катя Лекова | 06 дек 2013 18:55
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
30
6692
8
11
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
emos преди 10 години
Eх,да можеха фашагите да четАт български,със сигурност още утре щеше да ни приемат в ЕС
27
0
 
0
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
до 26Гоогле чети и учи табелата за край на София не е край и на България.
26
0
 
2
 
! Отговори
до ясенсл преди 10 години
*** ти верно си бил голям ***, знанията ти са заглавия от жълти вестници, хахаха!
25
2
 
1
 
! Отговори
kokalala преди 10 години
до 20Напиши в гоогле градската градина. Вярно е почти всеки град си има Градска градина лягай си да спиш смешна си прави са хората автораката е трябвало да напише и града.
24
2
 
1
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
до 20Колко ли *** трябва да си да продължаваш да твърдиш ,че имало градска градина само в София.Не случайно ШОП е само с три букви.
23
2
 
2
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
Арестуваха концесионера на градската градина в Сливен.Ремонт прави градската градина на Добрич 1 в страната.Градската градина в град Ямбол.И много други кой се омота не знам вземи си поговори малко с учителката си от първи клас май не си е свършила работата.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Градската градина е най-старият парк в българската столица София, основан през 1872 г., разположен в центъра на града пред бившия царски дворец.Това е и мястото, където група от около 300 души сa се събрали на 27-ми Август 1895 г., за да изкачат Черни връх водени от писателя Алеко Константинов, което се счита за рожденна дата на туризма в България
21
1
 
5
 
! Отговори
до 19 преди 10 години
Ти май от вкъщи не излизаш и си се умирисал в собствената си урина, м? Излез на въздух малко де, можеш да се разходиш до Градската градина, примерно, мх, хахаха
20
2
 
4
 
! Отговори
Кика преди 10 години
"В почти всеки град има градска градина ,още като видях ,че не е упоменат града ми стана ясно ,че някой керлив шоп е качил снимката."Май "Градската градина" имало само в София, м? А това че току що започна да я наричаш Софийската градска градина си е само в твоята глава, хахаха, ох колко си НЕЛЕП и смешен! Тъпо ли ти е, че се омота в собственото си невежество, м?
19
5
 
4
 
! Отговори
Кико преди 10 години
Знаем къде е градската градина, селянко. По миризмата на урина я намерихме, то това си е визитната картичка на София.
18
2
 
4
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
до 17Софийската градска градина да не се изучава в Училище?Брей тя била забележителност като Айфеловата кула всеки трябвало да я знае!
17
4
 
4
 
! Отговори
Кика преди 10 години
Хей, селяни, Лелин, Мелин, ясенсл и другите анонимници, още ли не сте разбрали къде е Градската градина, м? Колко сте жалки и невежи, имало Градската градина във всеки град, хахаха
16
4
 
4
 
! Отговори
Лелин до г-ЖЪ ЛЕКОВА преди 10 години
Г-жЪ Лекова, не се ли усетихте, че това беше подигравка ? Явно освен критериите, ще трябва да си вдигнете и IQ-то. С тази си любов към *** аспекти на София ни доближавате до снимковите серии за "Перник".
15
4
 
7
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
Дo 14Да излизат градската градина в Добрич,Варна,Пловдив,Сливен и други само да ти кажа това са Български градове намират се след табелата за край на София.Никой от провинцията не е длъжен да познава София.
14
5
 
5
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Абе достатъчно е да напишеш в Google "Градската градина" и всеки може да разбере къде е. Но селяците трябва да се правят на интересни, нормално...
13
3
 
4
 
! Отговори
Катя Лекова преди 10 години
До ЛелинПреди да пишете за критерии, научете българския правопис ("г-жъ")
12
1
 
2
 
! Отговори
Не шоп преди 10 години
Ей такива като тебе дето направиха думата "селянин" най-обидната с кеф да ги заплюеш!!!
11
3
 
4
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
До 6В почти всеки град има градска градина ,още като видях ,че не е упоменат града ми стана ясно ,че някой керлив шоп е качил снимката.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
заглавието трябваше да бъде "имитация на коледен немски базар'
9
4
 
1
 
! Отговори
До Кирливия шоп преди 10 години
А на някой май му е кофти че не може и той да допринесе за културното развитие на това "село". Седи си в китното селце където можеш само да псуваш (справка ника ти) и си резни един бел сланина *** такъв!