Време е за хубави празници, време е за суперзаря
Време е за хубави празници, време е за суперзаря
Отново е Коледа, а съвсем скоро и Нова година! Страхотни празници с празнична заря и добро настроение за всичи нормални хора. Как сте, фондацийки на хранилка? Заредихте ли бюджета от разни НПО-та да убеждавате как хората не трябва да се веселят, защото бау-бау ще се депресира! Валерианче давате ли вече на бау-бау? Давайте им, че голямата празнична заря тепърва предстои и нищо няма да я спре! И бау бау ще е депресирано в клозета. Айде чакаме ви телевизията на американските НПО-та Босфор ТВ да обясните колко ще са ст Снимка: Пешо | 21 дек 2022 14:36
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
10
6617
4
4
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 4 дни
Станислава Цалова навъртя години за пенсия в бтв,но се движи из студиото като преп..ирана,гледайки зад паравана градусите за времето.Тъжна гледка,която я няма дори в тв 7/8-ми.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 3 седмици
Пепи не му се сърди на Иван че ме вижда навсякъде. То е защото не остана акаунт тука от който да не съм писал, включително и профилите дето се вихрят под политическите новини. Хакам тоя сaйт вече 10 години през толкова експлойти в скриптовете че още не могат да ги запушат. Веселба да става. Резултата от това е че много хора сега като Иван имат ши3офрения и ме виждат навсякъде, дори в огледалото. По3драви на Ребово, аста луего амиго и фелис навидат
6
2
 
3
 
! Отговори
пепи преди 4 седмици
До Иван. Аз съм пепи . Бях в Испания а сега работя в сервиза за компютри в София . Имам и къща в реброво .
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Браво Бат Пешо да си жив и здрав
4
5
 
11
 
! Отговори
Петър преди 1 месец
Не се заяждайте с човека, че си има проблеми. Търси внимание. Най-вероятно отхвърлен човек, еректилна дисфункция и желания към същия пол, които го карат да манифестира агресия. Адашът Пешо е май Петя.
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз обичам да трепя комари, добре че зимата няма. Но пък може да се намери някой мравуняк за пиратка. Полезното е, че така ще спася някоя котка която ще се стресне и ще слезе гумата преди някой да я е смачкал.
2
5
 
12
 
! Отговори
до Иван преди 1 месец
Авторът на снимката, именувал се Пешо се подвизава още под следните псевдоними: Минко 47г ерген, Сидней Ав$стралия, Варг, Пепи, Красив и Богат Гущер и още много други.
1
8
 
9
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
До автора на снимката Харесва ли то да тормозиш и измъчваш животни? Нали знаеш това на какво е признак - на дълбоко и сериозно душевно разтройство, на липса на самочувстивие и липса на възможност за реализация. Всички убийци са започнали с тормоз на животни.