Време е за хубави празници, време е за суперзаря
Време е за хубави празници, време е за суперзаря
Отново е Коледа, а съвсем скоро и Нова година! Страхотни празници с празнична заря и добро настроение за всичи нормални хора. Как сте, фондацийки на хранилка? Заредихте ли бюджета от разни НПО-та да убеждавате как хората не трябва да се веселят, защото бау-бау ще се депресира! Валерианче давате ли вече на бау-бау? Давайте им, че голямата празнична заря тепърва предстои и нищо няма да я спре! И бау бау ще е депресирано в клозета. Айде чакаме ви телевизията на американските НПО-та Босфор ТВ да обясните колко ще са ст Снимка: Пешо | 21 дек 2022 14:36
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
11
42147
7
8
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
Аз съм .
7
2
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Станислава Цалова навъртя години за пенсия в бтв,но се движи из студиото като преп..ирана,гледайки зад паравана градусите за времето.Тъжна гледка,която я няма дори в тв 7/8-ми.
6
3
 
2
 
! Отговори
преди 1 година
Пепи не му се сърди на Иван че ме вижда навсякъде. То е защото не остана акаунт тука от който да не съм писал, включително и профилите дето се вихрят под политическите новини. Хакам тоя сaйт вече 10 години през толкова експлойти в скриптовете че още не могат да ги запушат. Веселба да става. Резултата от това е че много хора сега като Иван имат ши3офрения и ме виждат навсякъде, дори в огледалото. По3драви на Ребово, аста луего амиго и фелис навидат
5
3
 
5
 
! Отговори
пепи преди 1 година
До Иван. Аз съм пепи . Бях в Испания а сега работя в сервиза за компютри в София . Имам и къща в реброво .
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Бат Пешо да си жив и здрав
3
6
 
15
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Не се заяждайте с човека, че си има проблеми. Търси внимание. Най-вероятно отхвърлен човек, еректилна дисфункция и желания към същия пол, които го карат да манифестира агресия. Адашът Пешо е май Петя.
2
6
 
15
 
! Отговори
до Иван преди 1 година
Авторът на снимката, именувал се Пешо се подвизава още под следните псевдоними: Минко 47г ерген, Сидней Ав$стралия, Варг, Пепи, Красив и Богат Гущер и още много други.
1
10
 
14
 
! Отговори
Иван преди 1 година
До автора на снимката Харесва ли то да тормозиш и измъчваш животни? Нали знаеш това на какво е признак - на дълбоко и сериозно душевно разтройство, на липса на самочувстивие и липса на възможност за реализация. Всички убийци са започнали с тормоз на животни.