Наглост
Наглост
Вижте как ние, самите жители в квартала, унищожаваме парка пред блока с паркираните ни автомобили. Имам 15 телефонни сигнала, 4 официални жалби към общината с молба за съдействие - глас в пустиня. Кажете ми какво да направя! Младост 1А, София. Снимка: Иван | 04 апр 2013 09:40
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
45
14045
15
4
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за съжаление това е картинката пред много други градинки пред блоковете в София и вече в Пловдив. това е урбанизация БГ модел.
37
0
 
1
 
! Отговори
uFo преди 11 години
Направи Паркоместа! Хората с какво да ходят на работа? С *** градски транспорт който мирише на обор и вътре има 300 ***? Скърца и тропа? Не може да ни съдите нас шофьорите, че искаме да стигнем чисти до работа!
36
0
 
0
 
! Отговори
ха преди 11 години
Опитах се да сезирам (тестово) столичен инспекторат, именно заради паркиране в "тревните площи" - разбирай море от кал.Официално ме извикаха , да доида да си получа писмения отговор след около месец. Те не били видели там хора , да кално било ама като отишли коли нямало. Аз попитах спокойно - добре ако в момента , с моята кола се кача на хубавия ви зелен парк пред община младост ? Ами ще ви глобим за неправилно паркиарне, нищо не можем да направим за градинката. Няма оправия...
35
0
 
3
 
! Отговори
kotarak преди 11 години
Ако има нормален паркинг никой няма да гази калта. Дефицита на автомобили от преди 20-тина години сега се замени с дефицит на паркоместа.
34
0
 
5
 
! Отговори
Камен преди 11 години
И пред блока, в който живея беше така, но се оказа, че тревната площ си има собственик. Човека се появи и предяви претенции към имота си. Тогава целия блок скочи да протестира, че видиш ли единствения парк щели да го бетонират!!! Кмета на общината живее в моя вход и го хванахме един ден да защитава "парка". Само, че човека беше подготвен и просто каза: Ако не спрете да си паркирате колите в "парка", значи парк НЯМА и се превръща в частен паркинг и ще си плащате!!! От тогава на тревата коли няма!
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BTW...Австралийския тарикат иска да каже- Абе не обръщайте внимание на хората които разрушават страната в която живеете щот вие не сте хора при положение че живеете в панелен блок.......щом сте бедни, значи сте мишки и нямате право на глас.КЪВ *** СИ ТИ БЕ СИДНИИИИИИ???????????
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и в Ню Йорк има прекалено много коли,мани ми и *** много улици в центъра е забранено да се спира през деня, а и почти всяка улица по кварталите се чисти мимимум 1 път на седмица и колата ти не трябва да е там по това време....абе един малък Ужас направо....но ако паркираш по средата на парка ще ти се случи нещо което аз не мога да определя с думи....
31
0
 
1
 
! Отговори
До селянина преди 11 години
Това ми припомни една изцепка от 90 те на Къци и един участник.Онзи му вика от село св.Влас ,а Къцко като хванал за панталона шефа му се хили и репчи насреща ,ама село у ,а де е бре абе ...Та толкова за тея клишета.
30
1
 
5
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
И като драскаш ще направиш от 20 паркоместа -50 сигурно.Написано е ,че има жалби до общината.Ами я си помислете тя какво би предпочела да продаде парцели или да пръсне пари за паркинги.Е затова е всичко и вместо да се чудим кои да обвиним да се змислим ,че тея Ж.К още на времето са били затворени за нови сгради и ,че всяко вмешателство разваля всичко.
29
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Драскай по вратите с пирон- натискай хубаво и давай от предния мигач до задния
28
1
 
1
 
! Отговори
Fischer-a преди 11 години
Иване, сега е момента да натиснеш район Младост, може предизборно да се втурнат и давземат да поставят ограждения ( колчета, дървета или др.) Най-жалкото е, че тези мерки вероятно струват 1000-2000лв.
27
0
 
5
 
! Отговори
пачата преди 11 години
аааа,много грозно бе тука,*** мизерията чуйек,густо ми е,че съм европейски българин и живея в такава кал,и грозотия.баси случая.
26
1
 
8
 
! Отговори
жител на квартала преди 11 години
ще ви кажа следното. аз живея точно там. това което не виждате е, че зад блока пред който е снимано автомелето е спирката на метрото. между него и блока имаше навремето поляна и блато. познайте сега какво става? ами строят 4 нови блока с подземни паркинги... т.е. който си купи ще има паркинг а ние останалите да го ду*аме. що вместо 2 от тея блокове не направиха паркинг? ми щото нема комисионна за паркинг а за блока има. ето затова общината мълчи.
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DVADESET GODINI SE BORQ S TAKIVA TAPUNGERI , SIGNALI EDNA KAMARA . I KOGATO UJ KVARTALNIA MARZEL MI RE4E 4E I TOI E BIL BEZSILEN DA SE SPRAVI . NATRUPAHA TENEKIENITE GARAJI I AZ SE OTKAZAH . TE POBEDIHA . ULAVQM SE VSE PO 4ESTO 4E ZAPRILI4VAM NA TQH , I VIKAM ---- MAINATA MU
24
1
 
17
 
! Отговори
Петя Тодорова преди 11 години
До режи гуми - рязането на гуми не е решение, а поредната просташка постъпка и по-голям престъпление; решението е да има паркоместа около блоковете, а не застрояване; съответната община вместо само да глобява за "паркиране" в зелени площи, следва да асфалтира част от вече принудително превзетите градинки (явно няма място), а останала част до "огради" с колчета.
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Причината е, че политиката на няколко правителства е да се развива София + още 1-2 града в България, а останалата част от страната да се обезлюдява. Умишлено и ли не тя се обезлюдява от българи, но се пълни от турци и ***, което ще има последствия след време. Всичкото селянин се изсипа най-вече в София, Варна и Бургас.Не ги обвинявам хората, то другата алтернатива е да умрат от глад или от *** набези, но обвинявам управниците за тяхната политика на съсипия на страната.
22
1
 
7
 
! Отговори
. преди 11 години
Знаеш ли Иване защо не ти съдейства общината ? Защото най-вероятно няма къде другаде да се паркира , а да има къде да се паркира е тяхна задача.
21
7
 
2
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Е, видяхме! И, какво? Това хвалба ли е? Вижте как унищожаваме, бла-бла-бла... Верно пич - нарежи им гумите и се успокой, ако и ти паркираш там, защото под снимката в текста включваше и себе си... то, си просто поредния ***!
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами там, където се вижда някакъв бордюр като ограждение на тревната площ сложи бетонни колчета. Или циментови - виждал си как си правят хората - пълнят пластмасови туби от вода с цимент, като стегне просто обръщат и махат тубата. Има на много места по тротоари такива, и точно заради тарикати се прави. Не е важно, дали е законно или праивлно. Така или иначе не е правилно и да се спира по тротоари, тревни площи и т.н., та хората са намерили това решение. А като ти ги махнат - пак...
19
8
 
2
 
! Отговори
Kokito преди 11 години
Ami nareji im gumite