Киното като "Храна за душата"

Филмите на София Филм Фест на 21 март
21 мар 2013 14:06, Петя Славова
0
Киното като "Храна за душата"
Кадър от "Кралски афери". Снимка: София Филм Фест

Ако сте сред феновете на Марийон Котияр, може да я видите във френско-белгийската копродукция „Ръжда и кости”, на Жак Одиар. Прожекцията е на 21 март от 18.30 в кино „Люмиер”.

Сюжетът ни среща с Али, бодигард в нощен клуб. При сбиване в бара той се притичва на помощ на красивата Стефани ,треньор на косатки във воден парк. По време на едно представление тя губи краката си, а след това съдбата отново я среща с Али...

Документалната премиера „Паметника и неговия брат” на Тамара Пещерска е от 18.30 в Дома на киното. Филмът ни отвежда в Габрово. Две къщи, почти една до друга. Един баща и двама братя, които никога не са се виждали. Единият е роден 10 години след убийството на другия. И двамата носят едно и също име – Митко Трифонов Палаузов.

Още едно предложение от програмата на София Филм Фест е една височайша датска история в "Кралски афери”„,
от 20.45 в кино „Люмиер”.  Запознаваме се с Йохан Струнзе, който спечелва доверието на емоционално нестабилния монарх на Дания и е назначен за придворен лекар. Кралица Каролине Матилде се влюбва в прогресивно настроения доктор, а той започва все повече да се меси в държавните дела.

Специална прожекция от програмата Кино и вио има от 16.30 часа. Тогава може да си припомним комедията на Фатих Акин "Храна за душата"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари