Оригиналният Guns се събира, но не за концерта в София

Бандата ще бъде въведена в Залата на славата на рока
Обновена: 17 апр 2012 10:35 | 15 фев 2012 20:05,
3
Оригиналният Guns се събира, но не за концерта в София
Снимка: Reuters

Оригиналният състав на култовата банда Guns N' Roses ще се събере за предстоящата церемония по въвеждането й в Залата на славата на рокендрола. Това твърди кийбордистът Дизи Рийд, макар че повечето информации дотук да сочат обратното.

Рийд твърди, че Аксел Роуз, Слаш, Изи Страдлин, Дъф Маккагън и Стивън Адлър ще присъстват на събитието в Кливланд на 14 април, но не се ангажира с прогноза дали ще се качат на сцената заедно.

Както е известно, Аксел Роуз и китаристът Слаш от години са в обтегнати отношения и не дават никаква индикация те да се подобрят. Слаш се отдаде на солови проекти, докато Аксел продължава да изнася концерти с Guns. През лятото той ще гостува за първи път и в България, в рамките на фестивала Sofia Rocks 2012, като шоуто ще бъде на националния стадион Васил Левски на 8 юли.

"Знам, че всичките оригинални членове на "Гънс енд роузис" ще присъстват на церемонията, но нямам представа как ще се развият нещата след това. Личната ми нагласа е, че ще бъде страхотно да сме пак заедно", казва Дизи Рийд.
 
По думите му в Кливланд ще бъдат и други бивши членове на бандата, сред които Гилби Кларк и баранистът Мат Соръм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 12 години
с тая група израснах,съгласен с коментар ном 2 ,това не е гънс в момента :) но все пак е добре че ни посещават световноизвестни групи...
2
0
 
6
 
! Отговори
ох....... преди 12 години
А ако беше чел една идея по-внимателно заглавието, можеше и да отбележиш втората му част... За останалото - съгласен, то това на Аксел в момента е някакво странно изделие.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако стане чудо и се съберат, може и да отида на концерта, в сегашния сътав гънс е пълна трагидия...