Ад по Цариградско, хората вървят пеша по шосето

Стотици хора вървят пеша по бул. "Цариградско шосе" от "Ропотамо" към Орлов мост, тъй като отсечката е затворена за автомобили заради ремонт на пътя
8 авг 2007 08:29,
163
Ад по Цариградско, хората вървят пеша по шосето
Задръстването по шосето е неописуемо. Снимка: Булфото

Огромно задръстване се е образувало по бул. "Цариградско шосе".

По целия булевард още от Горубляне, в посока Орлов мост – до разклона за Ситняково, на практика няма никаква възможност за движение.

Там се е влял и потокът от Телевизионната кула по алея Яворов.

Задръстването продължава и по бул. "Ситняково" в посока към гара Подуяне и бул. "Мадрид".

Колите са в четири редици плътно една до друга.

Стотици хора вървят пеша по бул. "Цариградско шосе" от "Ропотамо" към Орлов мост, тъй като отсечката е затворена за автомобили заради ремонт на пътя. 

По всички съседни улици около "Цариградско шосе" има огромни колони от автомобили.

Променени са и маршрутите на автобусите, които преминават през Орлов мост и по бул. "Цариградско шосе" в София, съобщиха от Столичната компания за градски транспорт /СКГТ/.    

До 20 август маршрутът на автобусна линия номер 9 се скъсява до Военна академия. Автобусите ще спират и на временна спирка на моста пред Военна академия.   

Маршрутът на автобусна линия номер 94 е скъсен до кръстовището на ул. "Гурко" с бул. "Васил Левски", където автобусите ще завиват на дясно към бул. "Евлоги Георгиев" и ще продължават по маршрута си. Разкрита е временна спирка на ул. "Гурко".   

Автобусите по линии с номера 84, 114, 280, 284, 306 ще се движат от паметника на Васил Левски по бул. "Мадрид", бул. "Ситняково", бул. "М. Еминеску" и от там ще продължават по бул. "Цариградско шосе".

Разкрита е временна спирка при бившия хотел "Сердика".   

Автобусите по линии с номера 213, 214 и 305 ще се движат от Централна гара от бул. "Ген. Д. Николаев" по ул. "Силистра", бул. "Мадрид", бул. "Ситняково", бул. "М. Еминеску" и от там ще продължават по бул. "Цариградско шосе".    

Автобусите по линии с номера 76, 204 и 604 ще се движат от бул. "Евлоги Георгиев" по бул. "Драган Цанков", бул. "П. К. Яворов" и от там ще продължават по бул. "Цариградско шосе". За линии с номера 76, 204 и 604 е разкрита временна спирка на бул. "Драган Цанков", пред старата сграда на Университета по архитектура, строителство и геодезия /УАСГ/.   

Променен е маршрутът на автобусна линия номер 72. Автобусът ще преминава по ул. "Оборище", бул. "Васил Левски", ул. "Гурко" и ще продължава по маршрута си.   

До 20 август заради ремонта на бул. "Цариградско шосе" в участъка от Ректората на Софийския университет до кръстовището с бул. "П. К. Яворов" е спряно движението на тролейбусите, въведени са временни промени в маршрутите им.   

Маршрутът на тролейбусна линия номер 2 не се променя.
Тролейбусите по линия номер 4 ще се движат от ж.к. "Дружба-2" до болница "Света Анна".   

Тролейбусите по линия номер 5 ще пътуват от надлез "Надежда" през площад "Руски паметник" и площада пред паметника на Васил Левски, до ж.к. "Хаджи Димитър".   

Тролейбусите по линия номер 8 ще се движат от площада пред паметника на Васил Левски, до Сточна гара, а по 11 линия - от Площада на авиацията до ж.к. "Младост-1".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 16 години
нз, и без тва ми беше скучен
101
0
 
0
 
! Отговори
Kompetentna преди 16 години
Kaleko Aleko, на ben gazara май му свърши картата за нет ;)
100
0
 
0
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 16 години
ben gazara,бегай да ловиш цаца, че ако нямам пари тази година, ще дойда на море във Варна. Ако имам, ще отида на някое далеч по-хубаво място:) И не ми говори за кофи и кашони - това как изглежда къщата ти не ме интересува
99
0
 
0
 
! Отговори
Kompetentna преди 16 години
Baroto и ben gazara май, май са един и същи човек :)Кой друг ще те защити теб...
98
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдателя преди 16 години
докато траят ремонтните дейности хората от прованса да се въздържат от пътуване към София освен по уважителни причини, а кореняците - да проявяват повече търпимост и да не плюят по другите за своите си неволи. Замислете се "Защо в София са толкова лоши пътищата?"
97
0
 
0
 
! Отговори
Kompetentna преди 16 години
ГАзарче, много се притеснявам да не получиш инфаркт от толкова злобаа и яд :) Не се ядосвай, муцка. Че си ***-*** си, но какво толкова. Не може всички умни да са. А и си малък, това личи по комплексарските ти, недоосмислени изказванийца. Дано като поотраснеш, да се пооправиш. Софиянци могат да направят акция и да ти съберат пари на сметка за умствено израстване :)В злобата си по два коментара пишеш, но понеже си глупавичък и не можеш да измислиш много неща, си ги пишеш едни и същи. Върви да си продаваш царевицата на плажа и стига вече се ядосва, защото сигурно вече си позеленял и след малко ще се пръснеш от яд :)
96
0
 
0
 
! Отговори
ben gazara преди 16 години
Ama kakvo da te pravia be oligofren4e, nali sam sastradatelen i te vijdam 4e si tolkova zabit 4e sam ne moje6 do rabota da otide6 (dobre 4e e bat boiko da opravi bulevarda i da prekara metroto do rabotnoto ti misto - kofite za ***):))))ta zatova ti davam ton v jivota belkim polu4i6 prosvetlenie i vleze6 v 4as:))))))))))))))))))
95
0
 
0
 
! Отговори
benn gazara преди 16 години
Nai-nakraia edin 4ovek da kaje istinata:)))Evala pi4:)
94
0
 
0
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 16 години
ben gazara,гларус, бегай да събираш умрелите делфини по плажа и не ми давай тон в живота. Да не говорим, че доста от приятелите ми са от провинцията, но не са колибари като теб
93
0
 
0
 
! Отговори
baroto преди 16 години
kravo zaspala ti na kolko tubi benzin jivee6 ot Sofia, pak se pravi6 na mn otvorena be,a maika ti i ba6ta ti ot koe divo selo sa do6li tuk a?:) kakva si ti 4e 6te dava6 ocenki i 6te se izkazva6 za horata?:)))Tapa 6oplandska ***:))) az sam ot Sofia no nai-otgovorno kazvam 4e tova e nai-smotania grad v BG i jitelite mu sa nai-golemite ***, 6te vi dam niakolko primera za obrazcovi gradove - Varna, Veliko Tarnovo, Love4, Sevlievo, haide da ne izbroqwam pove4e
92
0
 
0
 
! Отговори
RUHI преди 16 години
Лоши са защото сте стадо *** и не можете да си изберете кмет дето да работи, а не да се дуе по телевизиите
91
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдателя преди 16 години
докато траят ремонтните дейности хората от прованса да се въздържат от пътуване към София освен по уважителни причини, а кореняците - да проявяват повече търпимост и да не плюят по другите за своите си неволи. Замислете се "Защо в София са толкова лоши пътищата?"
90
0
 
0
 
! Отговори
RUHI преди 16 години
Нормалнити хора ги интерсува човешката трагедия, а не карпизите на комплексарите.Обществото не са глави *** както ти ги броиш. Не по броя на добитъка се определят обществените интереси
89
0
 
0
 
! Отговори
ben gazara преди 16 години
V sofeto sa sabrani nai-golemite oligofreni ot ciala BG:)))tova e bezsporen fact:)))oba4e strannoto e 4e nai-golemite giotfereni ot tiah ste se praknali tuk i palnite glavite na horata s gluposti:)))aide da se napravite 4e vi vika niakoi i hvanati za ra4i4ka, hodeiki pe6 (o ujas), pod ve6toto rakovodstvo na bat boiko da varvite da tarsite ka6oni v kofite za smet:)))))) NE6TASTNI BALACI:)))
88
0
 
0
 
! Отговори
ben gazara преди 16 години
Abe znaeh si az 4e v sofeto ima samo sebili, no 4ak se 4udia kak moje dvamata nai-golemi giotfereni da se saberete na edno miasto i da palnite glavite na horata s gluposti:))))ia vii dvamcata se hvanete za ra4i4ka i s bat vi boiko hodete da sabirate ka6oni ot kazanite za ***:)))
87
0
 
0
 
! Отговори
Мими преди 16 години
Аз съм от провинцията, по-точно от Великотърновския край, живея в София от няколко години, имам приятели софиянци и слава Богу - не ми се е случвало да чувам подмятания от рода, че съм ***, кви ги търся тук и т.н. Може би защото приятелите ми са интелигентни хора? Не знам. Виждам обаче (по-скоро чета) озлобени комплексари, които обвиняват за лошото си настроение задължително хората, дошли скоро да живеят в София, нищо че кореняците - софиянци са една шепа хора, всъщност именно кореняците, когато са се заселвали са били селяни, защото София не е била столица. Както и да е, да не забивам на дребно и аз, ама страшно се възмущавам от простотията и злобата по хората.
86
0
 
0
 
! Отговори
Kompetentna преди 16 години
Ruhi, уважаемо безполово същество...Обществото е съставено от хора. В България 2 млн. от 7 млн. души живеят в София. Интересува ги! Интересува ги и ако от провинцията са решили да пътуват до столицата в точно този период.Но какво ли да ти обяснявам на теб...
85
0
 
0
 
! Отговори
RUHI преди 16 години
Не само мисленето, а дори и самото четене те затруднява.Точно това не интересува общесвтото - че тъпите "софиянци" вървели пеш 20мин. О ужас!А журналистиката не е за журналистите, тя трябва да служи на тези които не разбират от журналистика
84
0
 
0
 
! Отговори
Елка преди 16 години
Погледнете си коментара, пребройте си грешките и не говорете повече за "ttapotiq"! И като сте толкава интелигентна защо не пишете на кирилица.............
83
0
 
0
 
! Отговори
Kompetentna преди 16 години
Ruhi, явно на теб мозъка ти е малко. Аз говорех за това какво ги интересува хората, глупаво ще е ако журналистите не засегнат И тази тема. Понякога дневния ред се определя в обратна посока - не от медиите, а от хората. Какво ли ти обяснявам - много разбираш и ти от журналистика...