Глутница кучета наръфаха мъж в "Малинова долина"

87-годишният мъж е с опасност за живота, настанен е във ВМА
Обновена: 29 мар 2012 11:11 | 29 мар 2012 11:11,
176
Глутница кучета наръфаха мъж в "Малинова долина"
Бездомните кучета нападнали мъжа докато се разхождал. Снимка: архив Булфото

87-годишен мъж се бори за живота си във ВМА, след като снощи е бил жестоко нахапан от глутница кучета.

Инцидентът се е случил на поляната до бл. 9 в столичния кв. "Малинова долина".

Мъжът има двойно гражданство, той е преподавател в Американския колеж.

Приет е в болницата с множество наранявания - разкъсно-контузни рани по главата, ръцете, краката, фрактура на пръстите на краката, липса на част от тъканите на подбедриците.

Лекарите във ВМА са оперирали мъжа с часове, за да спасят крайниците му от ампутация.

По първоначални данни той е бил нападнат от 15 – 20 бездомни кучета, докато се разхождал.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Живея в центъра на София, на около 10-15 минути пеш от президентството, на около 100-200 метра от нас има спирки на градския транспорт, но зимата след работа не мога да се прибера от спирката до нас и се принудих на 35 години да изкарам книжка и да си купя кола. Не обичам да шофирам и, ако разкарат огромните охранени песове с кеф ще се прибирам пеш. Улиците ги закърпиха миналата година, но тротоарите са в дупки и ла*на. Иначе е синя зона.
42
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като студент си спомням на едно напиване, как на един колега гаджето я нападнаха глутница кучета точно като идваше към купона. Оня изкара самоделен газов пищак и натръшка от прозореца 6 кучета. На другия ден ги прибраха и един полицай дори не дойде да разследва.
41
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пиша от 3 години, всеки месец поне по 2 жалби - ефекта - нулев!
40
10
 
42
 
! Отговори
Хектор преди 12 години
Никога не съм би агресивен със ***,една вечер обаче преди 10г. направо с борих за живота си прибирайки се вечерта от работа със глутница от 5 помияра.Оттогава насам само да залае некое по някой направо го смазвам,а ако съм с колата го гоня да го смачкам.Аз съм млад,спортист и едвам се отървах тогава,а какво остава за другите ХОРА.
39
6
 
22
 
! Отговори
До Mene преди 12 години
Най-голямата радост в живота ти да е куче! Болен мозък!
38
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на този *** народ - това му се полага!
37
1
 
26
 
! Отговори
лл преди 12 години
Това с бездомните кучета е толкова нелепо , хората ги е страх да се разхождат вечер ( и не само) в кварталите на всеки ъгъл лежи по едно охранено бездомно куче. Но истинската опасност е когато са на глутници.При домашните кучета има напредък, собствениците вече се съобразяват , спрях да чувам "Спокойно то не хапе" , надявам се и местата за кучета да се увеличат.Такива проблеми се решават от обществото , явно ние сме слабо общество и този проблем не е единственния в който това се проявява.
36
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам честно да ви кажа кого ненавиждам повече в тази държава...*** или защитниците на бездомни кучета.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ne E Cvetanov Kostov e vinoven :)
34
4
 
24
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
Хора събирайте се по групи и направете подписки след това ги дайте и в Екоравновесие и в Столична община и в срок до 3 дена няма ли резултат съд и Страстбург. 10 ТАКИВА ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ И КРАЙ НА ПРОБЛЕМА. Иначе след 3 дена и край друго ще пишем тук пак ще е за простотия на някоя еничерска институция. Аааааа забравих я попитайте Вие журналята Другаря еврейски поклонник Уорлик как те се справят с кучетата у САЩ за да приложим тук и ние този метод...
33
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде стига с т'ва дразниш кучетата... В студентски имаше едно дълго такова, до 4-ката, което нахапа 4-*** мои приятели без НИКАКВА причина! И.. още е живо.
32
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аве що всички дет защитават уличните кучета не вземат да си ги приберат у къщи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31
1
 
33
 
! Отговори
РР преди 12 години
Изхвърлените бивши домашни кучета не живеят дълго. Специална порода се е създала . Те са издръжливи и интелигентни. Може да са усетили, че човекът е стар и немощен.Всичко се прави, за да не могат хората да живеят спокойно.
30
3
 
31
 
! Отговори
Дейа преди 12 години
Псевдоеколозите да влязат сега в затвора заради престъпно бездействие!Тези кучета трябва да се приспят - това е единственото решение - и в Германия така е било направено
29
24
 
20
 
! Отговори
Mene преди 12 години
Гошо Пернишкия: *** си като ***! В парковате майките си изсират децата по храстите,доста по-често отколкото *** кучетата.А доста голям % от кучкарите си сабират изпражненията на кучетата,докато маминки нищо не сабират.. та и салфетките дето бършат *** на детето хвърлят по земята!
28
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преди много време (по Бай Тошово) ухапа едно куче (беше единственото бездомно пред блока). На следващият ден дойдоха двама добри чичковци с една Уазка (идея си нямам кой ги изивка) и го застеляха!!!! Е така трябва да се прави!!!!!!!!
27
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако човека е бил с *** - разбираемо е защо са го нападали. кучетата не нападат без причина, друг е въпросът, че хората не разбират какви са причините. СПРЕТЕ да ревете срещу собствениците на кучета! ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ОНЕЗИ, които ЖИВЕЯТ на гърба на бездомните кучета, крадът пари и нямат никаква сметка проблема да се реши и кранчето им да спре. вземете пушки срещу тях!
26
6
 
18
 
! Отговори
lenka преди 12 години
Миии нали миналата седмица намериха 2 живи одрани кучета пак в Малинова долина - явно там се води война между кучета и хуманоиди
25
5
 
22
 
! Отговори
муню преди 12 години
до 10:къде тръгваш бре пумпал...аз имам куче,и се грижа за него,плащам си като поп,"чипосано",събирам му изпражненията.... по всички правила.....,с две думи обичам кучетата,но кой събира фекалийте на пумярите,кой им плаща данъка,кой отговаря за тях когато оставят човек без крака(предаването в отечествен фронт),кой отговаря когато влезнат в детска градина и изпохапят наред 3-4 год.деца кой????????????сигурно ти тук по форумитесамо.Къде в "белите "страни има пумяри по улиците.....и т.н и т.н
24
5
 
25
 
! Отговори
nbz преди 12 години
@студент, не мисля че има значение дали дразниш кучетата или не. В крайна сметка обаче не ние трябва да робуваме на уличните кучета! Ето за това абсолютно подкрепям да ги изловят всички, в приют за някакво време и после да ги приспят. Утре някой друг ще нападнат и какво правим? Плюем се в коментарите за това, че някъв *** в студентски град е имал късмета да не е нахапан?! Голяма част от тия кучета са агресивни и не трябва да се разхождат по паркове, градинки и прочее.