Днес: Реорганизация на движението в София

Ще се проведат велошествие и "Спасов ден"
31 май 2014 09:17,
4
Днес: Реорганизация на движението в София
Снимка: Reuters

Въвежда се временна организация на двиежнието заради провеждане на 25 юбилейно издание на Спасов ден на пл. „Св. Алексаедър Невски”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 12.00 до 19.00 часа се забранява престоят и паркирането на пл. „Св. Ал. Невски” – северозападната част между ул. „11-ти август” и ул. „Оборище” с изключение на участниците в мероприятието.

От 15.30 часа до приключване на мероприятието се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Оборище” между ул. „Г.С.Раковски” и ул. „11-ти август”, с изключение на участниците в мероприятието, само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР.

Днес в столицата ще се проведе и традиционното Софийско велошествие. То е организирано от сдружение „Велоеволюция“ и е по повод Световния Ден за ходене на работа с колело и големия финал на кампанията „До работа с колело“.

Шествието започне в 18:30 часа с началната точна паметник на Съветската Армия.

Маршрутът е както следва: паметника на Съветската армия - ул. "Генерал Йосиф Гурко" срещу ул. "Любен Каравелов", - бул. "Васил Левски", - бул. "Патриарх Евтимий", - ул. "Цар Асен", - ул. "Солунска", ул. "Дякон Игнатий", - ул. "Генерал Йосиф Гурко", - бул. "Васил Левски", - бул. "Цар Освободител", влизане в Княжеска градина срещу ул. "Кракра", финал – пред паметника на Съветската армия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Международния ден на блондинките?Тази година няма ли да има шествие на русокосите, както е било друг път?
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те ти булка, Спасовден!
2
1
 
0
 
! Отговори
До Дани преди 9 години
Някои малцинствени групи предпочитат умопомрачителните съчетания на ярки цветове.Не обиждай културните традиции на Айшето, ***! Ти пък искаш Асан да не й се радва! :)
1
2
 
6
 
! Отговори
Дани преди 9 години
Аууу страстоубийка! Жълто, оранжево и червено. После защо мъжете стават гейове или предпочитат да ръкоблудстват.