Водата спира в части на столицата в четвъртък

"Софийска вода" ще извършва ремонти
13 яну 2015 16:29, Анисия Иванова
0
Водата спира в части на столицата в четвъртък
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в четвъртък, 15 януари, съобщиха от водното дружество.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пловдивско поле”, кв. „Дървеница”, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа по ул. „Иван Боримечката” от ул. „Пловдивско поле” до ул.”Проф. Стоян Киркович”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Пловдивско поле”, ъгъла с ул. „Иван Боримечката”.

Заради разкриване на уличен водопровод до бл. 36Б, кв. „Красна поляна” І, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа по ул. „Могила” - от ул. „Булина ливада” до бул. „Вардар”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Могила” пред бл. 36Б.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Траян Танев” в кв. „Суходол” в четвъртък се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа в района на ул. „Траян Танев” № 89. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Траян Танев” № 89.

На 15 януари във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Генерал Гурко”, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите, живеещи в района по ул. „Генерал Гурко” - от ул. „Георги Сава Раковски” до ул. „Княз Александър Батенберг”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури водоноска на адрес: ул. „Генерал Гурко” - ъгъла с ул. „Дякон Игнатий”.

От 23:00 часа на 15 януари до 6:00 часа на 16 януари (петък), във връзка с откриване на авария на ул. „Сердика”, Център, се налага спиране на водоподаването в района на ул. „Искър”, ул. „Сердика”, ул. „Екзарх Йосиф”, по ул. „Бачо Киро” - от бул. „Княз Александър Дондуков” до ул. „Искър”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Искър” - ъгъла с ул. „Веслец”.

Също в четвъртък във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. 58 вкв. „Враждебна” се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 2 - от №1 до №32, ул.58 №11-13. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 2 и ъгъла с ул.58.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в четвъртък на ул. „Хайдушка гора” в жк. „Белите брези”, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Гоце Делчев” - от ул. „Дойран” до ул. „Кюстендил”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Дойран” и ъгъла с ул.”Кюстендил”.

На 15 януари във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козлодуй” жк. "Банишора”, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 13:00 часа по ул. „Козлодуй” - от ул. „Антим І” до ул. „Странджа”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Козлодуй”№86.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари