Дронът полетя и снима ямата до "Брюксел"

И в този час пътят за квартал "Дружба" остава затворен
Обновена: 8 апр 2015 15:29 | 8 апр 2015 15:00, Екип на Dnes.bg
59
Дронът полетя и снима ямата до "Брюксел"

Eксклузивни кадри на България он ер и Dnes.bg, снимани с дрон, показват огромната яма, която зейна на пътя за кв. "Дружба"

И в този час пътят за квартала остава затворен, а работници с тежки машини се опитват да отстранят аварията, за да могат да отпушат пътната артерия.

Още по темата

Движението в момента не е натоварено, както бе сутринта, но в следобедните часове, особено утре, когато столичани поемат по родните си места за Великден, ще е ад.

Засега от Столичната община не се ангажират с конкретни срокове, в които да отстранят повредата на пътя.

Следващите кадри са повече от красноречиви. Вижте ги!

 
Road repare/Ремонт на пътя

Ремонтът в Дружба, #dron бул. Хр. Колумб #София #Дружба

Posted by Bulgaria ON AIR on Wednesday, 8 April 2015

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
1
 
! Отговори
чичко преди 9 години
https://barabetka.files.wordpress/2011/04/d0b1d0b0d0b9_d0b8d0b2d0b0d0bd.jpg
27
10
 
2
 
! Отговори
АЦЕТО преди 9 години
И ся ко праим,аз режа лентички,а Станишев разни дупки отдолу пробива,даже и тато взел за да помага,провокатори,ама язека затва ги ''побеждавам''на изборите /е и Цецо ''помага''/
26
1
 
8
 
! Отговори
dp преди 9 години
Тая дупка в центъра на ямата води до нещо надолу, тунел ли какво ли.Не е към канал, там няма за какво да има надълбоко канали а и ако беше канал би ималорешетка отгоре на улицата преди да пропадне.
25
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фандъкова да се уволни незабавно
24
1
 
6
 
! Отговори
MilGeor преди 9 години
Гледах го още веднъж - девет са.
23
4
 
21
 
! Отговори
MilGeor преди 9 години
Госпожо Фандък, като гледам видеото разбирам защо не можете да се ангажирате със срокове за справяне с проблема. Причината е следната : трима са в дупката и правят нещо , а осем са с ръце в джобовете и ги гледат. Ама на края на месеца вземат заплати.
22
3
 
5
 
! Отговори
1chovek преди 9 години
До УУУУУУУУУДоста си.... да не навлизам в твоя език.Пропадането заема голяма площ - личи си къде тревата е по-тъмна, както и напукването на шосето, което означава че отдолу дупката е много по-голяма от видимата й част и определено застрашава безопасността и целостта на пътя. Ама трябва първо да се гледа, после да се мисли и чак накрая и незадължително - да се коментира....
21
0
 
8
 
! Отговори
До Сидни Ав$$тралия преди 9 години
Голям си абориген.Колко ти плащат да спамиш по форумите денонощно.Дано поне да е достатъчно за една бира че доста часове инвестираш във форумите.
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3 бичкии в дупката 7 извън дупката дават акъл
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МартинСтоличани поемат към родните си места!ха цирк
18
1
 
22
 
! Отговори
Русофоб преди 9 години
Хаха, кадрите наистина са красноречиви - 2-*** работят и 10-*** стоят на Ф отстрани и зяпат. :D
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 30Изобщо не е нов метода, колега. Спомням си още през 75-та, когато дойде Ким Ир Сен с влак в София(той със самолет не пътуваше), как асфалтираха улиците около централна гара непосредствено преди пристигането му и как ги разкопаха за полагане на канализация непосредствено след отпътуването му.
16
15
 
5
 
! Отговори
от Сидни Ав$$тралия преди 9 години
ами ти искаш да ни занимаваш с цървулите си не ние нали? Ние, и аз включително си гледам записите от новата ми камера с която се гмуркам в кораловия риф сега гледам уобегонг шарк който заснех неделята
15
1
 
24
 
! Отговори
стига де преди 9 години
цял ден с една дупка ни занимавате.четири статии и стотици коментари само за една дупка на пътя.като за капак и летящ дрон оборудван с камери пуснали, за да заснеме тази дупка.В vbox7 вече има видео, как една летяща чиния прелетява в небето над дупката. Е,бас си дупката ;)
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Втори ден медиите говорят за пропаднал път и затворен бул Брюксел , а от снимките се вижда , че точно бул Брюксел си е отворен и си се движат автомобилите , а затворения път е бул Колумб ...Но нали трябваше отново да се пише ,че се разпаднало нещо което било ремонтирано само преди 4 години ...В последно време явно тече кампания срещу Фандъкова , явно РБ си подготвят почвата за кандидат кмет за София ,но да не забравят ,че за разлика от сега когато с 6% имат половината министри , не става
13
0
 
7
 
! Отговори
Да преди 9 години
Двама работят и осем гледат!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
htapodi преди 9 години
webcam nad kat kircali - golem maitap - kato se chudiat sto e to i kato mu se puliat :-) kato pripkat do kletkite- kuche kasichka i obratno :-)
11
1
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
До 3докато има такива като теб ( селяни )... Ще има и такива като нас - > Граждани ;)
10
1
 
8
 
! Отговори
Гледам преди 9 години
Гледам и се чудя - дупката на пътя ли е или на старата отбивка. Гледам и се чудя на "голямата новина" дето ни представиха "медиите". Ами то се вижда че има канал отдолу и май той е спукан, та затова и около него е станало пропадане. Както навсякъде из България ВиК не си вършат работата да оглеждат, а чакат да стане фал или ние да им кажем къде има проблем.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая дупка вчера я изкопа един багер - нищо не е зейнало