Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели

Карал децата да продават гривнички, после им събирал парите
30 юли 2015 09:47,
207
Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели
Снимка: Нова телевизия

Свидетели на побоя, който беше нанесен над възрастен мъж пред очите на внуците му, заявиха пред Нова телевизия, че потърпевшият Красимир Иванов си е заслужил боя.

По думите на свидетелите 11-годишният му внук продавал гривни и много хора, седнали в околните кафенета, се дразнели от този факт.

Още по темата

"Той седи тук, пие си бирата, взима си помощите, а аз трябва да си купувам гривничка за 3 лева", каза Спиро, който работи в едно от заведенията в близост до мястото на нападението.

Атанас, приятел на арестувания за нападението Борис Петров, разказа, че във вечерта на побоя си купил две гривнички от едно момиченце. След това видял как то отива на масата при дядото и му дава парите от продажбата.

Според него още на другия ден след боя дядото е бил отново в Борисовата градина.

Нападателят Борис Петров беше задържан преди дни и му беше повдигнато обвинение за хулиганство. Той е познат на полицията и е задържан и преди за участие в сбивания и други незаконни прояви по време на спортни мероприятия.

Иначе Борис завършил СМГ с отличие. Сега изкарвал пари, играейки на борсата.

Дядото, Красимир Иванов, категорично отрече внуците му да просят.

"Не искам да коментирам тези долни измислици на медиите. В момента те са с майка си", заяви той.

"Приятелите на бияча ми очевидно искат да го защитят, като лъжат", категоричен е мъжът.

От Столичната община предвиждат да бъдат монтирани камери в критичния участък. Видеонаблюдение обаче имало в района на езерото Ариана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 90: Еми кво правиш още тука бе? Събирай дружинката и отивайте. Или е по-лесно на бира по цел ден и да нападаш беззащитни деца и възрастни хора?
72
2
 
7
 
! Отговори
до 85 преди 8 години
може би ти е трудно да осмислиш с малката главичка, но в размирните ромски райони 5 пари не дават за законите, правосъдите и жалкарския ти живот.
71
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Опорните точки пак са пуснали развалената плоча за "доброто старо време, когато..."
70
5
 
10
 
! Отговори
Гангрената преди 8 години
Тия,свидетелите/ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛИТЕ/ и те по закона-3 години,ефективно в зандана за лъжа и подвеждане на следствените органи.
69
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ей затова да ви окрадат спестяванията в банките, да ви вземат парите за пенсиите, да бачкате за без пари и да ви вдигат постоянно тока и водата ви е малко.. Цяла нация овце и *** - било нормално дъртия под предлог, че събира пари за децата да изкарва пари. Овце, по-овце, най-овце, българи..
68
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 82: Какво значение има какви са били децата. Ти къв си, че да раздаваш правосъдие? Като си такъв мъж отиди в размирните ромски райони и се покажи? Дай да направим сметката, за да набиете 10 деца трябва да се съберете минимум 50-60 човека иначе няма да е честно
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
78, тъй като едно време не се крадеше, мога да ти посоча едно софийско село, в което маса вили се изградиха покрай строежа на местната пречиствателна станция. Със самосвали изнасяха. За ГУСВ също мога да ти разкажа, ама това няма да е според партийната линия и няма да ти хареса. За войниците по генералските вили и отбитите камиони с материали.
66
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГОЛЕМИ МЪЖЕ С МАЛКИ , КОМЛЕКСАРИ И БИЯЧИ НА МАЛКИ ДЕЦА
65
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сега понеже всички защитници са напрегнали малките си главички да ми обяснят къде е разликата между това да продам 3 хиляди гривничи за по 3 лева, като казвам на хората че помагам на деца в нужда и това да отида при един пенсионер да му кажа, че трябват пари за лечнието на децата му и да му взема 10 хилки?! Къде е разликата бе?! Да, ама те гривничките доброволно ги купували, ми че дядото и той доброволно си е дал последните пари. *** народ заслужаващ да изчезне, каквото се и случва
64
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 78: Едно време биеха такива като тебе, хаймани които по цял ден нищо не правят и налитат на малки деца и възрастни хора
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време що не се крадешеАхахахахаха, да, бе, хич :D Еле пък, ако си началник. Всички изнасяха - кой инструменти, кой готова продукция. Даже имаше един велик фейлетон в Стършел по темата.
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 77: Да почваме от теб?
61
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
липсата на бой води до ***. Едно време що не се крадеше - щото отиваш да чукаш камъни и я си дойде - я не. Днес се краде, граби, всички заводи се разпродадоха за стотинки. Превърнаха ни в банананова република, само дето и банани нямаме. Днес внасяме домати от Йордания. Важното е, че пак има мухльовци с вдигнати двата пръста да скачат и да викат СВОБОДА и ДЕМОКРАЦИЯ, на фона на една изчезваща нация. Демографите го казаха - България ще има, но българите в нея ще бъдат екзотично малцинство..
60
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво значи "заслужил си боя"? Децата от блока също майсторят различни гривнички, висулки и други украси, продават ги и така не искат пари от родителите си. Да вземем да ги набием, а?
59
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО МИРОСЛАВ И ПЛЕВЯТ И МЕТЪТ И ГРИВНИЧКИ ПРАВЯТ , НИТО КРАДЪТ НИТО УБИВАТ ДЕЦАТА , ТАКА ЧЕ АКО ОБИЧАШ ВСИЧКО Е ТРУД ,БЕЗ ДА КРАДЕШ , А ТИ АКО ИСКАШ КУПИ АКО ЛИ НЕ , НО МОЖЕШ ДА ПОХВАЛИШ ТАКИМВА ДЕЦА , КОЙ ДА ТОЛЕРИРАМЕ В СЛУЧАЯ БИЯЧА КОЙТО НЯМА МОЗЪК КОЛКОТО ЕДНА КОКОШКА ,
58
3
 
4
 
! Отговори
veli преди 8 години
dori i da e taka che sa prosili, nikoj nqma pravo da bie dqdoto.A tova che e i t.n. tova e bez komentaar!
57
3
 
18
 
! Отговори
nnn преди 8 години
Абсолютно нищо не оправдава зверския побой!
56
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В квартала има няколко екземпляра, като този на снимката. Като няма с кой да се сбият и започват да се бият един с друг.
55
4
 
6
 
! Отговори
Kiko преди 8 години
Ama koi te kara nasila da vzima6 grivni be gligan ?? *** kolkoto iska6 !!!! I zatova li trqbva da se biqt hora ?!?
54
3
 
17
 
! Отговори
МВР преди 8 години
Този на снимката кой е? Ние издирваме такива индивиди - който е чувал за криминална психология и антропология ще разбере защо