Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели

Карал децата да продават гривнички, после им събирал парите
30 юли 2015 09:47,
207
Пребитият дядо си заслужил боя, твърдят свидетели
Снимка: Нова телевизия

Свидетели на побоя, който беше нанесен над възрастен мъж пред очите на внуците му, заявиха пред Нова телевизия, че потърпевшият Красимир Иванов си е заслужил боя.

По думите на свидетелите 11-годишният му внук продавал гривни и много хора, седнали в околните кафенета, се дразнели от този факт.

Още по темата

"Той седи тук, пие си бирата, взима си помощите, а аз трябва да си купувам гривничка за 3 лева", каза Спиро, който работи в едно от заведенията в близост до мястото на нападението.

Атанас, приятел на арестувания за нападението Борис Петров, разказа, че във вечерта на побоя си купил две гривнички от едно момиченце. След това видял как то отива на масата при дядото и му дава парите от продажбата.

Според него още на другия ден след боя дядото е бил отново в Борисовата градина.

Нападателят Борис Петров беше задържан преди дни и му беше повдигнато обвинение за хулиганство. Той е познат на полицията и е задържан и преди за участие в сбивания и други незаконни прояви по време на спортни мероприятия.

Иначе Борис завършил СМГ с отличие. Сега изкарвал пари, играейки на борсата.

Дядото, Красимир Иванов, категорично отрече внуците му да просят.

"Не искам да коментирам тези долни измислици на медиите. В момента те са с майка си", заяви той.

"Приятелите на бияча ми очевидно искат да го защитят, като лъжат", категоричен е мъжът.

От Столичната община предвиждат да бъдат монтирани камери в критичния участък. Видеонаблюдение обаче имало в района на езерото Ариана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
когато държавата я няма трябва народа да вземе тоягата и да действа. Правилно е постъпило момчето. И не бой, а затвор с извергите които все събират пари уж за болни деца, сираци и т.н. И тези пари никога не достигат до бедстващите или достига процент, който е обидно никакъв. Точно като златните ни концесии за по 0.5%, които дори не ги плащат вече 6 години. Не бой, а Белене ще изправи редиците..
52
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за прасе е това нещо на снимката?
51
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"...Сега изкарвал пари, играейки на борсата" -> на борсата в превод е кварталния вмирисан гараж за спортни залагания.
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както винаги крушката си има опашка. И журналята захапаха въдицата....като риби. Няма огън без дим.
49
8
 
5
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
Кой лъже незнам... А това, че децата трябвало да се учат на труд, както казват някои хора тук... Това ли е начина? Да се правят на амбулантни търговци на 10г? Ми закарай ги на село да плевят и да метат двора примерно. Има много начини как да ги научиш на труд, но не и така! Аз не вярвам на никой де, защото този излезна по телевизията 10 дни след случката да се обяснява. Защо не излезна на следващия ден? Мирише тази история от 100км...
48
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЩО ЗА МЛАДЕШ , ПОЗНАТИЯ ГО ОПИСВА КАТО ДОБРО МОМЧЕ ,НЕЗНАМ КОЙ УНИВИРСЕТЕТ ЗА ВЪРШИЛ И ВИДИШ ЛИ С НИЩО НОРМАЛНО НЕ РАБОТИ А *** ХОДИ ПО ГРАДИНКИТЕ ДА БИЕ ХОРАТА, ПРИ ТОДОР ЖИВКОВО ВРЕМЕ ТЕЗИ МОМЧЕТА ЩЯХА ДА БЪДАТ В БЕЛЕНЕ И ТАМ ИМ Е МЯСТОТО,
47
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 56: Смелостта да се опълчи?? на едно дете и един дядо? Че и две гривнички си купил. Браво!!! Само се питам дали зад камерата не са пазели страх и другите му 4-5 приятеля.
46
22
 
13
 
! Отговори
До всички преди 8 години
Какво не ви харесва човека от снимката ? то щото вие сте много убави ?!! поне има смелостта да се опълчи срещу всички, който ревнаха като овце в един глас?! "Горкият дядо" - използвал невинните си внучета за просия, та чак обиден!! Отворете си очите бе хора!! Само ви промиват мозъците, кога ще имате собствено мнение, а не журналистическа измислица :)
45
7
 
12
 
! Отговори
sofeto преди 8 години
Интересно този на смнимката атакист-цесекар от каква матрица са го извадили...... на нищо не мяза. А по закон, никой няма право да удря и бие!
44
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МОЯ ВНУК СЪЩО ПРОДАВА ГРИВНИЧКИ И ТРЯБВА ДАГО ПРИБИЯТ ЛИ , А МИ ТАКА СЕ УЧИ НА ТРУД ДЕТЕТО И КОЛКОТО ИСКАРА СЕ РАДВА , ЗАЩОТО СЕ Е ТРУДИЛ , А ТОЗИ *** ЕДНО УМНО НЕЩО НЕ КАЗА СУТРЕНТА ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
43
10
 
18
 
! Отговори
Реал преди 8 години
Хайде сега и тази амеба на снимката барабар с мъжкарите-побойници, биещи деца и старци, със засилка и в затвора за лъжесвидетелстване! А там - пълна програма: бой и секс !
42
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая мутра на снимката за свидетел ли го имат? ..Ама пък съм и аз един!! в Мутроландия очаквам да видя хора22!! Лелеее и мен ме е напекла жегата!!!
41
3
 
1
 
! Отговори
* преди 8 години
до 32
40
3
 
14
 
! Отговори
* преди 8 години
До АнонименВисоко самочувствие демонстрираш, като слагаш всички футболни фенове под общ знаменател. Това нормалните хора го наричат предразсъдък. Иначе не знам дали разбират от "технологий", може би разбират от технологии :D
39
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на морето тази година, извън БГразбира се, 4 скандинавчета май бяха, продаваха мидички, камъчета и други подобни боклучета на един обърнат кашон, на цени от 20 цента, до 1 евро, или кой колкото даде. Събирали са ги през деня в морето и вечерта продават за сладолед, каквото продадат, другото родителите им додаваха. Всяка вечер беше така, детска игра. 3 годишният ми син си купи един път камъче за 20 цента. Съжалявам, че нямаше повече българи, за да им спретнем един хубав пердах на тия арийци!
38
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На това му се вика да направиш мечешка услуга. И пак да питам като сте толкова големи мъже, защо налитате на бой на деца и възрастни хора когато имате числено превъзходство? За да имате смелост да се изправите пред един ром ще трябва да се съберете целия клуб от 30 човека бе.
37
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тва момче на снимката ми прилича на атакистче - няма си челце горкото, косата му почва от веждите :))))Ама му вярвам де, също като на вожда му.
36
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 48: Дали му пари??? Такива като тоя лумпения фен на снимката гривнички ли си купуват?
35
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Събира им парите защото тия си купуват гривнички, ако не си купуват нищо няма да събере и нищо няма да пие. Xем са му дали пари хем сега дядото да ги осъди и всичко да си дойде на мястото.
34
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВЪЗМУТЕН от СКАТче какво лошо е казал Лилов бе? Няма по-гнусно нещо от атакиза.