ЧЕЗ проверява съоръженията в близост до училищата

Поводът – началото на учебната година
13 сеп 2015 12:45, Красимир Ангелов
1
ЧЕЗ проверява съоръженията в близост до училищата
Снимка: Булфото

ЧЕЗ Разпределение България започна профилактика на съоръженията от електроразпределителната мрежа, които се намират в близост до учебни заведения, съобщиха от дружеството.

Проверяват се съоръженията около всички училища и детски градини, които се намират на обслужваната от ЧЕЗ територия в Западна България. Кампанията се осъществява по повод началото на учебната година и има за цел да потвърди, че съоръженията по електропреносната мрежа са в перфектно техническо състояние и пълна техническа базопасност.

"Правим подобни проверки в началото на всяка учебна година, за да създадем условия да бъдат ограничени до минимум опасностите за нашите деца. Това е повод да призовем всички нашиклиенти да бъдат бдителни и да подават сигнали, ако забележат нередности по мрежата и съоръженията", посочи Васил Василев, ръководител направление "Експлоатация и поддържане".

Сигнали могат да бъдат подавани на денонощната информационна линия 0700 10 010, на имейл адрес zaklienta@cez.bg, в центровете за обслужване на клиенти, на телефон 112 или при кметствата на общините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ЧЕЗпърви учебен ден
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
kwh bg export преди 8 години
vazdushnite ili podzemnite?