Сидеров и Чуколов били пийнали, "влачели" думите

Дясната ръка на Сидеров заплашил с насилие продавача от клекшопа
Обновена: 12 окт 2015 10:11 | 12 окт 2015 09:00,
114
Сидеров и Чуколов били пийнали, "влачели" думите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Волен Сидеров и Десислав Чуколов са били във видимо нетрезво състояние. В това е категоричен Николай Александров, продавачът, с когото се сблъскъха в петък вечер двамата народни представители.

Тогава лидерът на "Атака" и депутатът щурмуваха денонощен магазин, тъй като според тях са продавали контрабандни цигари и наркотици.

Още по темата

Скандалът започнал в петък вечерта, когато момиче от НАТФИЗ си купило цигари и тютюн за свиване, а Атакистите й поискали документите.

Сидеров и Чуколов не давали на никого да си купи нещо от магазина, дясната ръка на националиста нападнал даже един от клиентите, а монетникът на клекшопа бил счупен.

"Г-н Чуколов ме заплашваше с насилие", каза Николай Александров пред bTV, като обясни, че народният избраник го повикал да излезе и подчертал, че "разбира се" ще го удари.

"И двамата трудно говореха и влачеха думите", посочи продавачът. Той повикал полиция, като сигнализирал, че "двама господа седят и пречат на работата" му без да посочи кои са те.

Униформените дошли, но не реагирали, казали, че Сидеров и Чуколов са с имунитет. Николай каза, че по думите на таксиметров шофьор, с когото е говорил, депутатът е ударил полицай в гръб.

Междувременно, магазинът бил проверен и нищо не било открито.

"Според мен те са го направили за внимание, защото предстоят избори", коментира в заключение продавачът.

Димитър Стоянов, бивш депутат от "Атака" и дългогодишен член на близкото обкръжение на Волен Сидеров, подчерта, че трябва да се търсят "причините, а не симптомите" за случващото се.

По думите му случката от петък показва "поведение на човек с абсолютна власт, на когото не му пука".

Стоянов призова хората да са по-активни, за да се намали влиянието на политически субекти като този на Сидеров: "Атака" не е в парламента, защото много хора гласуват за нея, а заради ниската избирателна активност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До DreamTheaterА до кога ще се толерира продажбата на кондрабандни цигари и дрога? Всички знаят, че този бизнес си има шапка и това е МВР.
47
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
едни леко пийнали младежи ги смляха полицаите, що тая *** не я пречукаха пък после да си вее имунитета от болницата.
46
11
 
6
 
! Отговори
кк преди 8 години
От 4,00 ч на 10.10.2015 г случаят е поет от прокуратурата.Всички репортажи по ТВ, радиа, вестници, пречат или оказват въздействие върху прокуратурата да си свърши съвестно и безпристрастно работата.Независимо в какво състояние е бил Сидеров / и той е човек и в петък вечер може да си позволи чашка-две/, има едно съществено нарушение на Закона, което е в полза на депутата: С пристигането си, полицията е трябвало да запечата обекта... А те спомагат за организиране на кампания "Анти-Сидеров".
45
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E защо не провериха магазина от полицията? Може и Сидеров да знае истината
44
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази новина, която вече разтягат като локум последните дни трябваше да звучи така: Вчера вечерта в центъра на София, полицията е задържала за хулигански прояви, две лица във видимо нетрезво състояние. След направената справка в 1-во РПУ се оказа, че лицата се ползват с депутатски имунитет, поради което и бяха незабавно освободени. МВР поднася своите извинения на народните представители за създалата се конфузна ситуация и следите от тяхната съпротива.
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това само в България може да се позволява и да остава безнаказано.....дано да греша и Сидеров все пак да си понесе каквото заслужава, също и полицаите, които "толкова добре" си изпълняваха задълженията!!!
42
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако тая работа не беше скалъпена, нямаше зам-шефа на СДВР да се яви на мястото. И колко бързо се задействаха всички институции...Значи, имаме един човек, депутат, който прави скандал в петък срещу събота. Сами няколко часа по-късно вече всички институции са се задействали, все едно има углавно престъпление. Е явно по-големи престъпления в нашата държава няма. Тук е просто рай. Добре че е Влоен Сидеров да има работа за полицаите, прокурорите и ***, пардон, "журналистите"
41
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 8 години
"сблъскъха" - браво, Марче, страшен правопис!
40
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
само не можах да разбера волен дали си е насил масата
39
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 8756Ами на подобни индивиди,като теб с какво мислиш,че Сидеров може да привлече вниманието,освен с евтини номера от селските вечеринки на баба ти? Естествено че ще те бъзикат с високоговорители,провокиране на скандали,немотивирано агресивно поведение на любимеца ти-повдигайки смачканото ти самочувствие,и комплексарското ти поведение!Предполагам че за теб нормално поведение и решаване на проблеми,чрез нормален диалог са несъвместми понятия!А ми обясни,какво е ***?!
38
1
 
6
 
! Отговори
Искрен преди 8 години
Мат'ряла е плачевен...
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 35Личната ти драма няма връзка с темата.Щом не ти пука за какво пишеш тук?
36
10
 
8
 
! Отговори
гиздов преди 8 години
МРЪСНИ РУСОСИФИЛИСТИЧНИ ПРОДАЖНИЦИ! !!!!
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекът си направи безплатна предизборна кампания.Журнализите в Бустана са на толкова ниско ниво, че в името на сензацията и високите рейтинги налапаха стръвта и така бясно взеха да я дърпат, че чак им се зави свят.Това всичкото не променя факта, че по-голямата част от народонаселението, не същото като журнализите...
34
6
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
СИДЕРЕНКО, вземай си рублите и хорота и отивайте да правите скандоли и простотии в Русия. Тук това вече не върви и те чака скоро затвор, както тебе така и всички руски слуги -предатели !!!!
33
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Морал е чуждо за българските политици. Достатъчно е да им видиш физиономиите, за да разбереш за какво става въпрос. На Сидеров, лицето е показателно, че е за лудницата.
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен 35 преди 8 години
Праскайте минуси,проблеми за мен няма!Заради подобни излъскани мозъци,предпочетох да остана в Австрия,след като завърших образованието си.Ако си мислите,че сте свободни,единствено заради това че имате възможност да творите простотии от клавиатурите си,дълбоко се лъжете.Продължавайте така,бъдете щастливи с подобни лидери и политици! И запомнете едно,на никой не му пука нито за вас,нито за Сидеров,нито за БГ-то!
31
4
 
6
 
! Отговори
Аха преди 8 години
"Стоянов призова хората да са по-активни"Ами да, трябвало е да попаднат на някои по-активни граждани, да им нагънат *** *** на тия ненормалници! Тогава и имунитета им нямаше да сработи, а и после щяха да доста по-кротки!Ама и това скоро ще си намерят, щом си го търсят!!
30
10
 
9
 
! Отговори
swet преди 8 години
До АнонименСори, ама не не става да осъдиш Сидеров с тия смешни обвинения, с тия недоказуеми лъжи и с тоя слаб правопис.
29
10
 
15
 
! Отговори
До swet преди 8 години
Собствениците на клекшопове вече мутри ли са? Защото човека с това издържа семейството си - има две магазинчета в мазета в центъра. Не е големият бизнес за милиони. Това че е по-едър не го прави мутра...Просто Сидеров се е напил и е започнал да вилнее. Като са дошли полицаите и репортерите, е скалъпил версията за контрабанда, просто защото няма от къде да знае дали се продават такива стоки там. Или си мислите че всички предлагат дрогичка на Сидер Ага?