Сидеров и Чуколов били пийнали, "влачели" думите

Дясната ръка на Сидеров заплашил с насилие продавача от клекшопа
Обновена: 12 окт 2015 10:11 | 12 окт 2015 09:00,
114
Сидеров и Чуколов били пийнали, "влачели" думите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Волен Сидеров и Десислав Чуколов са били във видимо нетрезво състояние. В това е категоричен Николай Александров, продавачът, с когото се сблъскъха в петък вечер двамата народни представители.

Тогава лидерът на "Атака" и депутатът щурмуваха денонощен магазин, тъй като според тях са продавали контрабандни цигари и наркотици.

Още по темата

Скандалът започнал в петък вечерта, когато момиче от НАТФИЗ си купило цигари и тютюн за свиване, а Атакистите й поискали документите.

Сидеров и Чуколов не давали на никого да си купи нещо от магазина, дясната ръка на националиста нападнал даже един от клиентите, а монетникът на клекшопа бил счупен.

"Г-н Чуколов ме заплашваше с насилие", каза Николай Александров пред bTV, като обясни, че народният избраник го повикал да излезе и подчертал, че "разбира се" ще го удари.

"И двамата трудно говореха и влачеха думите", посочи продавачът. Той повикал полиция, като сигнализирал, че "двама господа седят и пречат на работата" му без да посочи кои са те.

Униформените дошли, но не реагирали, казали, че Сидеров и Чуколов са с имунитет. Николай каза, че по думите на таксиметров шофьор, с когото е говорил, депутатът е ударил полицай в гръб.

Междувременно, магазинът бил проверен и нищо не било открито.

"Според мен те са го направили за внимание, защото предстоят избори", коментира в заключение продавачът.

Димитър Стоянов, бивш депутат от "Атака" и дългогодишен член на близкото обкръжение на Волен Сидеров, подчерта, че трябва да се търсят "причините, а не симптомите" за случващото се.

По думите му случката от петък показва "поведение на човек с абсолютна власт, на когото не му пука".

Стоянов призова хората да са по-активни, за да се намали влиянието на политически субекти като този на Сидеров: "Атака" не е в парламента, защото много хора гласуват за нея, а заради ниската избирателна активност".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
27
 
! Отговори
айде със здраве преди 8 години
Всички видяхме,че бяха кьор кютюк....нещастници
27
8
 
8
 
! Отговори
ББ преди 8 години
Дал съм на Нова пари и инструкции да си свършат работата. Да, активни са, трябва да си заслужат парите. Театро ми требва, тва е. Нали пак ще ме изберете, кво се секирате?
26
10
 
15
 
! Отговори
христов преди 8 години
ТЕЗИ РУСКИ МЕКЕРЕТА ОЩЕ ЛИ НЕ СА В ЗАТВЖРА! !!!!!!!
25
23
 
9
 
! Отговори
swet преди 8 години
Гледах записите по доста телевизии и в тях Сидеров говореше адекватно и артикулираше доста добре. Даже беше изненадващо кротък и толерантен пред полицейските и протестърски провокации. Но и да е пил нещо - не е наказуемо.А за мутрата - собственик на магазин и мутресата - жена му, коментарът е излишен.
24
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Белите държави,към които ние определено не принадлежим,след дори еднократно подобно поведение си аут от политика и обществен живот до края на дните си!-2006-2008- Чуколов отново пиян в Русе плаши деж.полицайс....мамата-Там някъде Сидерът набеди"излъга",че момче с болния си дяддо му спретнали атентат на АМ Тракия-Провокацията пред Баня Башъ-Луфтханза-Френската дипломатка-Неднократно обиждане,удряне,блъскане на полицаиПри подобни политици,врагове не ни трябват!
23
8
 
25
 
! Отговори
ВОИН АТАКИСТ преди 8 години
Волен Сидеров партньора му Деси Чуколов винаги, като се напият, стават неудържими в борбата си срещу колониалното робство.
22
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Suh rejim za saiderov!!!
21
12
 
21
 
! Отговори
морски преди 8 години
Любимия ни премиер Бойко Борисов е най-големия вносител на амфетамини и контрабандни цигари в България.Медийте защо мълчат?
20
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Били пийнали, заваляли... неспособни драскачи да измислят нещо друго. Направете си труда да изгледате снощния Неделник и тогава лайте! Имаше и един гост - полковник бивш служител на НСО, който звучеше доста убедително, за съжаление реалността с институциите в България е ТРАГИЧНА.
19
14
 
18
 
! Отговори
Смях преди 8 години
Още в момента в клипчето, в който Болен каза "Г-н полицай" става ясно, че фиркан на макс. А и тоя Димитър Стоянов правилно го е определил - "поведение на човек с абсолютна власт, на когото не му пука". И ние сме си виновни, че търпим това...
18
9
 
22
 
! Отговори
дали преди 8 години
Абе тоя дали има имунитет на зъбите ако му вкарам една тупаница, пък после ще избутам една условна!
17
8
 
9
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Извинете, да не сте си сложили "твърда евроатлантическа добавка" в сутрешното кафе?.
16
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перхидроленото джудже се насвиркало и тръгнало да се прави на мъжЧукалов и той начукан кат мотика, - тебе гледа, мене вижда, снима подвизите на шефа сии тези ще ни управляватБоожее!
15
6
 
21
 
! Отговори
Димитър преди 8 години
Как пък веднъж не се случи на някой да го ошамарося този ....Как въобще може толкова да му търпят простотиите!!!
14
7
 
18
 
! Отговори
bobo преди 8 години
алоооо,лудите от Атака,време е за хапчетата бе!!! Айде на 4-ти км. Ви чакат!!!
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toia palia4o e sram za darjavata neznam samo koi go e napravil lider na partia
12
4
 
12
 
! Отговори
киро преди 8 години
В това магазинче на Раковска и аз съм купувал цигари без бандерол.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До IcoМного си неграмотен, допускаш сериозни правописни грешки!
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До реалноИдват избори и всяка новина е важна
9
11
 
15
 
! Отговори
Ico преди 8 години
Още ли няма смисъл да се гласува?? До кога тея *** вътре? Колко още неща трябва да направят? Нека всички гласували за атака да дадът минус на коментара ми, да ви пребройм колко сте умниците.