Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена

Никой не спрял да предотврати боя, а и биячите носели пистолети
Обновена: 25 фев 2016 08:49 | 25 фев 2016 08:48,
594
Битият на Околовръстното – без 3 зъба, жена му също ранена
Снимка: кадър Нова телевизия

"Удряха ме само с палки, не ме докоснаха с ръце. През цялото време крещяха срещу мен, съпругата ми излезе от колата и също я удариха", обясни пребитият на Околовръстното мъж.

Още по темата

Всичко започнало, след като автомобилът на тримата агресори многократно изпреварил и засякъл колата на потърпевшия. За да предотврати инцидент, той натиснал клаксона.

Това обаче вбесило мъжете, те препречили пътя на пострадалия и се нахвърлили върху него с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Побойниците носели и пистолети.

През цялото време на този инцидент край тях са минавали коли, но никой не е спрял. Всички биячи са били облечени в черно, с кубинки и с черни шапки на главата.

Пострадалият мъж каза още, че съпругата му е в шок, притесняват се за сигурността на семейството си и на детето им. Той смята, че е имал късмет, че само един от ударите е попаднал в лицето му, а останалите - в тялото.

Сега пострадалият е с три избити зъба, контузии в областта на носа и ръката. Биячите са арестувани

Човекът е бил принуден да спре принудително от двете коли, притиснат е бил до бордюра. От колите излезли трима души, имаха пистолети, посегнали са към оръжието.

Вижте видеото от вчера:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


594
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
23
 
6
 
! Отговори
Ивелина преди 8 години
Всичко това е постановка и видеото е фалшиво. Отвличане на внимание от поредните ocиpaния на ГЕРБ.
333
3
 
3
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
От 09.09.1944 г. до днес народът населяващ територията на България всеки ден доказва, че е достоен само за едно: стригане, доене и клане от престъпната богоборческа юдео-масонска върхушка!
332
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тея пък *** за всяко престъпление и хулигански прояви все управлението им е криво!Абе смешници, такива неща стават и ще стават навсякъде по света!Въпросът е да не остават ненаказани!
331
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Служители в "охранителна фирма" ахахах Много на сериозно са се взели
330
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
слушах му интервюто.Доста добре говори за човек с избити зъби и удивително за такъв мощен удар никакъв оток на долната челюст.А там, а добре кръвоснабдено.
329
0
 
8
 
! Отговори
ИВАЙЛО преди 8 години
СЪД!
328
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на клипа се виждат полицаи, в служебни облекла.
327
0
 
14
 
! Отговори
Мая преди 8 години
Нищо няма да се случи! Ще трайкаме докато не ни изтребят една шепа хора! А иначе репортажите от Израел са много интересни.
326
1
 
27
 
! Отговори
Бивш военен преди 8 години
Капиталистче,такъв перко,като теб ако ми се изправи от мощния си джип,слизам от Жигулката и те гръмвам без да те чакам да ми се обясняваш много!!!
325
3
 
22
 
! Отговори
цък преди 8 години
Елате в БГ - страната на абсурда!!!!!Силните емоции и екстримални преживявания са ви гарантирани!!!!!!!управляващ заведението - Бойко Тиквата
324
1
 
11
 
! Отговори
До 422 преди 8 години
Един като теб така приказваше, докато не видя как отварям багажника на джипа и от там излизат 3 добермана..Извини се човека даже
323
0
 
6
 
! Отговори
Иван преди 8 години
За информация: *** мнения е Марчето Нестерова, така че :)
322
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всяка вечер Люлинските булеварди се оглушават от нестихващ шум от форсиране и ''пилене''на гуми, гонки с ''чипосани''коли без гърнета, но това за полицията е съвсем нормално и с нищо не смущава обществения ред!! Нищо, че нормалните хора не могат вечер да си отворят прозорците и да спят спокойно,нищо,че някой дрифтиращ джигит може да те отнесе на кръстовище....,това е нещо нормално и органите по никакъв начин не се намесват!!! Във нашата държава цари ХАОС!!!
321
0
 
25
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Мдаа, подобни извадки от ежедневието зариват всякакви кълнове на носталгия по родината. Ами съболезнования на бития, късмет на още не-битите.
320
57
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки трябва да си знае мястото. Разни пролетарчета бакаторчета кото нямат пари за яка кола да свеждат глава и да си мълчат, иначе ще има бой с палкта - нека това е за урок на всички. Вече нема лабаво.
319
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чоевеко, вадиш 10 хилки и тези борчета ще нахранят шаранивте в язовира
318
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КОЙ УПРАВЛЯВА??? КОЙ, КОЙ, КОЙ???
317
6
 
29
 
! Отговори
Teди преди 8 години
Докато част от мутрите са в Израел,останалите раздават правосъдие по пътищата. Е за това няма да си идваме. Стойте си в МУТРЕНСКАТА измислена държава.
316
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правосъдие няма. Затова ли умряха Ботев и Левски... Докажете, че все още има българи! Линчувайте ги тия еничари. България ще се оправи само когато тия започнат да висят то сълбовте.
315
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А га Орешарски биеше българите пред НС тогава не ревахте?