Гард пребил спасеното от Кобрата момче, после го изхвърлил

Мелето в "Plazza" започнало след бурен скандал между две компании
Обновена: 11 мар 2016 10:12 | 11 мар 2016 09:00,
129
Гард пребил спасеното от Кобрата момче, после го изхвърлил
Дискотеката, пред която е станал инцидентът. Снимка: Facebook

Висок, едър и брадат охранител е ударил в тила 23-годишния Кирил Тодоров, когото боксьорът Кубрат Пулев спаси в столична дискотека преди дни. След като го набил, гардът го вдигнал и изхвърлил през входа на заведението, разказва свидетел на инцидента пред "24 часа".

Още по темата

Версиите за това как е пострадал Кирил са противоречиви. Димитър Тодоров, брат на Кирил, твърди пред Bulgaria ON AIR, че той е бил ударен от охранител в тила с твърд предмет.

Според управителя на заведението Кирил не е удрян, а сам се е свлякъл, при което е ударил главата си. От дискотеката твърдят, че гардовете, а не Кубрат Пулев са оказали първа помощ на младия мъж.

Това, което е известно до момента, е, че между компанията на Кирил и компания от съседна маса избухнал скандал. Какво е провокирало разправията, все още се изяснява.

Кирил се нахвърлил върху един от младежите от съседната маса. Цапардосал го с юмрук в лицето и му счупил носа.

"Все още не сме разпитали младежа със счупения нос", обясни полицай.

Скандалът станал причина охраната да се намеси и да изведе Кирил от заведението. Пред изхода в един момент се озовали Кирил и извеждащият го гард, който вървял зад него, а зад тях били Кубрат Пулев, Андреа, други охранители и бившият национал по бокс Калоян Стоянов-Цимбика, твърди свидетел.

Той видял как охранителят удря по тила Кирил. Пострадалото момче повече не мръднало. "Не го пипайте", викали охранители, които се били скупчили около Кирил.

Тогава се намесила Андреа, която позвънила на тел. 112. Линейката са забавила, наложило се фолкзвездата да звъни повторно на спешния телефон и гневно да попита защо екипът се бави.

Според свидетеля минали и двама полицаи, които попитали това ли е припадналият, и си тръгнали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спасението за интелигентните млади българи, доколкото са останали, е бързо да бягат далече. Скудоумието изглежда е заразно и никой не знае кой ще е следващата жертва на подобен /не/предизвикан пиянски побой.
101
0
 
15
 
! Отговори
смешно и тъжно преди 8 години
Последното изречение ако е вярно тези двамата са направо за уволниние.
100
2
 
8
 
! Отговори
milanov преди 8 години
Хората са казали Каквото почукало такова се обадило.....
99
0
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
Страната на неограничените простотии сме
98
4
 
6
 
! Отговори
Slavi преди 8 години
Malko sa go bili... Skapaniaka...
97
2
 
34
 
! Отговори
vlady преди 8 години
Най-добре е човек да ходи в културни заведения като Black Lodge, Fans, JetRock, Adams, Live&Loud, RBF, Maze и т.н. Ходя често на екстремни метъл концерти по клубове и не съм видял една конфликтна ситуация между феновете, камо ли сбиване. За щастие има млади хора, които умеят да се забавляват културно - може да усетиш нечия коса в лицето си, да отнесеш някой удар в погото, но ако паднеш ти помагат да станеш и хората знаят как да се пазят.
96
4
 
13
 
! Отговори
До 110 преди 8 години
Ехееее,брей да му се не види.Я виж сега на записа как този хубавец който защитаваш удря все сила с юмрук в лицето момчето ,което даже е с ръце в джобовете и сега то е в болница със счупен нос.Сега да ти кажа ,че с такъв удар можеш да убиеш човек защото зад носа ти е кухо и там е мозъка.Не случайно на боксьорите им слагат ръкавици,които според теб са сигурно за красота.Ако мен ме нападнат ще удрям докато спре да мърда.От къде да знам дали той няма да ме просне и да ме рита докато се спомина
95
11
 
9
 
! Отговори
ме преди 8 години
Не знам защо всички тук са толкова озверели. Когато някой те нападне, това не ти дава повод да го убиеш или да го убиеш до смърт. Самозащитата е твое право, но само колкото да обезвредиш нападателя. Не ти дава право да го биеш докато спре да мърда или диша. Става въпрос за пиянска свада, всеки може да се напие и да започне да си търси боя. И какво, да се избиваме, щото някой наплюл някой или ударил шамар на някой. Едно е да се защитиш, да го удариш колкото да миряса, друго е да го пратиш в кома!
94
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НИТО УМЕЕТЕ ДА СЕ ВЕСЕЛИТЕ НИТО УМЕЕТЕ ДА СЕ БИЕТЕ. ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИ МУТРЕНСКИ БЪРЛОГИ И ДА СЕ ПРИЛОЖИ ПОЛИЦЕЙСКИ ИЛИ ЖАНДАРМЕРИИСКИ ЧАС. СЛЕД 22 ЧАСА КОЙТО СЕ ХВАНЕ ПО УЛИЦИТЕ ИЛИ В БЪРЛОГА 10 ДЕНОНОЩИЯ В ЗАТВОРА И ПРИНУДИТЕЛЕН ОБЩЕСТВЕН ТРУД. ПРИ ПОВТОРНО НАРУШЕНИЕ 1 ГОДИНА ЗАТВОР ПРИ БАЙ СТАВРИ В ЦЕНТРАЛНИЯТ. ЧОВЕКА Е СТРОГ НО СПРАВЕДЛИВ! ЩЕ ГИ НАПРАВИ МЕКИ КАТО ПАМУК И ЩЕ ГИ НАУЧИ ДА МУ ИГРАЯТ КЮЧЕЦИ В ТЕПСИЯ!
93
0
 
16
 
! Отговори
Десеебе де не се преди 8 години
Затваряйте кръчмите и толкоз!!!
92
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Problema e che gardovete maloumnici vinagi vzemat strana pri boi,ne predotvratyavat ili razturvat dvete konfliktni strani,a direktno nanastat tupalki vurhu po..sla..bi..te da ne govorim che v povecheto sluchai ograbvat "pripadnalite"...made in Bulgariya
91
1
 
9
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Отдавна в тия дискотеки трябва да се въведе ред ех някога тия простотии ги нямаше нямаше и охрана охраната си бе от самите нас сега не ходим защо защото няма купон мислят само за интриги пресен пример не ходя от години комшията на един зел да ме кандърдисва обеснявам мина ми времето наглеца продължава викам с *** които не разбират вече не разговарям едно оня гое допуснал и тоя се вързал *** народ колкото си щеш ти си това ти си онова а интересно мие законни права маи в нарушение остава само
90
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено с удар в тила такива са Българските мъжкари !
89
2
 
12
 
! Отговори
цък преди 8 години
Нашата нация само Сопата и Твърдата ръка я оправят!Ние имаме навика да превръщаме свободата в свободия - т.е. всеки разбира и прилага свободата дадена му от закона по свой, индивидуален начин без да се съобразява с останалите.И тук възниква противоречието - чия свобода е правилната?Ами, у нас "правилната" свобода е свободата на по-силния или по-богатия!
88
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този случай ще се окаже ка то оня във Враца.Ах горкото момче ,пребили го.Хък като изкараха записите се оказа точно обратното.А от това което се вижда на записа по-скоро този за когото плачете тук е побойника и чупи глави и носове.А на охраната това им е работата -да изхвърлят назобаните и пияни маймуни.Още вътре се вижда ,че побойникът е в безсъзнание защото краката му се влачат по земята и той не мърда. А за момчето дето изяде тупаника е сега лежи със счупен нос в болницата нищичко не пишете
87
2
 
18
 
! Отговори
Teo преди 8 години
Е нема такава държава.Той се сбил и цапнал друг, после го пречукали до кома.
86
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма да споменаваме, че Кирил напада друго момче . От записите по телевизията се вижда ,че двама гардове го изнася, а единият от тях е обвил ръката си около врата му . Та още изнасяйки го краката му се влачат, не ходи сам . Не бих се учудил ако версията ,че е паднал и си е ударил главата е вярна . НО понеже вече е бил в безсъзнание докато го душът и и е в бесъзнание е нормално да падне да си удари главата и да си глътне езика . Да питат гарда дето го вади с ръка около врата, колко стиска
85
2
 
20
 
! Отговори
До Боро преди 8 години
Чул те Господ, а дано ама надали, бъдещето на нацията ше са същите бо-клуци, а тези дето учат в чужбина там ще си останат!!! всъщност нацията няма бъдеще!
84
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ме дразнят тези глупости за възвишените западни студенти, които не пиели и само учели! Това са тотални глупости! Аз говоря като студент в Англия. Там се пие и излиза много повече от тук. И заведенията в голямата си част са по-долнопробни,особено по-евтините, в които ходят студентите (сервират питиетата в пластмасови чаши!) . Всеки млад човек освен от наука има нужда и от забавление иначе ще изкука. Така е тук, така е и на зашад и наизток. Спрете с глупавите и неверни идеализации.
83
8
 
13
 
! Отговори
Boro преди 8 години
До АнонименБъдещето на нацията учи в Карлсруе, Мюнхен и Лондон, учи до късно и става рано за лекции. Моля, свестните и перспективни студенти, учещи в България, да не го приемат лично.