2000 лв. и биячът от "Черни връх" е на свобода

Аз съм най-невинният от случката, отсече Симеон Христов
18 мар 2016 17:00,
110
2000 лв. и биячът от "Черни връх" е на свобода
Снимка: архив, Bulphoto

Симеон Христов, който е обвинен за побоя на столичния бул. "Черни връх" във вторник, излиза от ареста срещу 2000 лева гаранция, реши Софийският районен съд.

Още по темата

Макар съдът да намери, че има обосновано предположение за това, че Христов е извършил престъплението, както и опасност от това да извърши друго престъпление, магистратите го пуснаха, тъй като обвинението му е за лека телесна повреда.

За това престъпление Христов може да отнесе до три години затвор. Тъй като обаче е неосъждан Христов, може да бъде освободен от наказателна отговорност и да се размине с глоба от 1000 до 5000 лева.

По-рано на заседанието стана ясно, че в момента на боя Христов е бил под гаранция от 2000 лева, но от друго дело. Христов е подсъдим като участник в банда за източване на ДДС.  Делото се гледа в спецсъда.

На 15 март Христов преби Георги Милев след катастрофа на столичния булевард "Черни връх". Милев не спрял на знак "Стоп" и, за да не се удари в автомобила му, друга кола се забила в автомобила на Христов. От удара се счупила ключицата на приятелката му. Христов скочил от колата си и удрял с юмруци Милев.

В началото на заседанието Христов заяви, че той е най-невинен от цялата случка.

"Той не спря на "Стоп" и наруши пътна маркировка. Приятелката ми чака операция, а той си е вкъщи и се прави на жертва", каза мъжът и добави, че Милев дори не се е извинил за катастрофата, която е предизвикал. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При катастрофата и другият шофьор може да е пострадал. Така че рецидивистът горе е бил болен човек, а съдиите смятат, че за 2000 лв може да биеш безнаказано.Да биеш паднал човек е най- подлото нещо.
68
0
 
9
 
! Отговори
аха преди 8 години
значи този *** освен, че е пребил другия водач, нахалства и че не му се е извинил... типично по мутренски, бой до като не ти се извини, че го биеш.
67
0
 
16
 
! Отговори
Така е! преди 8 години
Няма правосъдие в България братя българи.Това не е мярка която би могла да има възпиращ престъпността ефект.Затова и на престъпниците не им пука.Гаранция от 2000 лева-бълха го ухапала бияча!Това за него е добре дошло.Но от страна на правосъдната система това е израз на непукизъм и гавра с обществото.Как може всичко да е толкова гнило?????
66
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този човек за 2000 лв пребива когото му паднепаднеТака не бива
65
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A ZASHTO TRIABVA DA SE SPIRA NA VSEKI STOP--IMA GLAVNI I VTOROSTEPENNI ZNAZI.
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми истината е една - няма да търсите съдия, търсите калибър...
63
0
 
48
 
! Отговори
Ченгето в мен преди 8 години
Чували ли сте за човек с две мерки за неотклонение парична гаранция. Аз за сефте чувам. По закон и по логика, човек с мярка за неотклонение парична гаранция, след като извърши друго престъпление, следва да претърпи промяна на мярката в по-тежка. Но в България, закона няма значение. Има значение безхаберието на магистратите
62
2
 
25
 
! Отговори
Американ преди 8 години
Съдът в Блгрстан е смешка - престъпниците се третрат снизходително за сметка на жертвите.Този тип престъпление е с висока обществена опастност в Бг, демек се среща прекалено често, и това се "лекува" с по-тежки и ефективни(не условни) присъди,Едва ли ще има промяна докато съдът не бъде проистен основно, но няма политическа воля за това.
61
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tasi grosna mutra na snimkita v satvora a ne 2000 lv e ni6to
60
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
тоя гроэник на снимката е иэвадил голям късмет,ако бях на мястото на бития тоя щеше да лежи на асвалта с ръце прибрани кьм тялото
59
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И не го защитавам в никакъв случай! Ако човека наистина е бит, без да е дал повод, именно затова казвам, че агресията стана навик. Много, много жалко, и само потвърждава какви *** животни сме станали. Обвиняваме политици, които НИЕ САМИТЕ търпим, обвиняваме полицаите че ги няма, което е вярно, НО не са те причина да настъпваме игнилите си бараки до дупка, пък и нови да са, условия за висока скорост НЯМА и пътната мрежа не е мястото където трябва да се случва това. *** народ, СЛАБА ДЪРЖАВА
58
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте, няма значение дали си точил ддс, банкомати или машини за кафе. Никой не е застрахован първо от това, че реакцията му в такива моменти ще е адекватна, АКО НАИСТИНА както казва той, в случая негов близък е пострадал. Факт, че освен дебилското шофиране на пътя, стана навик при подобни инциденти, хората да се разбират помежду си чрез агресия. Колкото и да не си признаваме,вината е в НАС САМИТЕ, и най-честата причина остава, е, и ЩЕ бъде ВИСОКАТА СКОРОСТ. СТРОГИ ЗАКОНИ трябват важащи за ВСИЧКИ
57
2
 
12
 
! Отговори
Ss преди 8 години
tva sibano likence ne e imalo kasmet da popadne na mene , hora kakvo stava s vas v takiva slucai se pita kak si dobre li si imas li nuzda ot pomost ptp imam predvid tova e primitivna darzava s primati mai?
56
1
 
10
 
! Отговори
до 71 преди 8 години
в твоя случай се нарича "наглост", наказуема от закона! значи хем си предизвикал ПТП, хем си "наритал" пострадалия, който посмял да обиди личността ти с агресивен тон , естествен за такъв случай.
55
2
 
7
 
! Отговори
до 66 и т.н преди 8 години
Адвокате, не че ми се занимава с глупости, ама все пак да те питам за друга случка:Става леко ПТП, виновния слиза, извинява се, интересува се другия участник дали е добре... Само че онзи избира вместо дипломатичния, цивилизован и нормален тон, да се направи на агресивен ***, съответно отнася ритниците! КОЙ Е ВИНОВЕН?
54
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я публикувайте адреса му. Ще го проверим какъв шампион е и дали мутричките около него ще го спасят на време.Когато един водач кара предпазливо и спазва правилата винаги може да реагира и да избегне удар от някой не спрял на стоп. Винаги като наближа кръстовище дори да съм с предимство намалям и се оглеждам дали идващите от другите посоки ме виждат и дали ще спрат. В Щатите това се нарича Defensive Driving. Не може да ми кара с 90 по Черни Връх и после - ах какво стана. Той *** не спря.
53
5
 
38
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Ами ако потърпевшият Милев бе по на ти с юмручното дело и беше набил този герой тогава героят щеше да каже, хем не се извини, хем ме наби. Биячът трябва да лежи 5 години в пандиза и да се научи че с бой неща не се решават. Има си закони.
52
1
 
23
 
! Отговори
BG преди 8 години
"По-рано на заседанието стана ясно, че в момента на боя Христов е бил под гаранция от 2000 лева, но от друго дело. Христов е подсъдим като участник в банда за източване на ДДС. Делото се гледа в спецсъда" - Toi zatova gi redi edno sled drugo 6toto vse go puskate za po 2000 bona :-)
51
0
 
14
 
! Отговори
ИЗВОД преди 8 години
В МИША "ДЪРЖАВА" ПРОКОПСВАТ (ТОВА НЕ Е УСПЯВАТ) САМО МИШОЦИТЕ!
50
14
 
3
 
! Отговори
СЛУЧКИ В БЪГЪ-ТО 2! преди 8 години
ВЪПРОС: СПОРЕД БЪГЪ-ЗАКОНИТЕ КОЙ Е ВИНОВЕН? РАЗБИРА СЕ БАТКИТЕ, ЩОТО БИЛИ СВЪРЗАНИ С ЕДИ КОЙ СИ, НИЩО , ЧЕ СЪЩИЯ НЕ БИЛ ТАМ И ДАЖЕ СИ НЯМАЛ ПОНЯТИЕ КАКВО СТАВА!3. ЕДИН ЧОВЕК ЧИЙТО ГРЯХ БИЛ, ЧЕ ТРИНИРАЛ БОЙНИ СПОРТОВЕ СИ КАРА КОЛАТА С ЖЕНАТА. ПОРЕДНИЯ ТАЛИБАН С БАНИЧАРКА ЗАСИЧА ПРОВИЛНО ДВИЖЕЩА СЕ КОЛА, КОЯТО СЕ УДРЯ В ПЪРВАТА НА БОЙНИЯ СПОРТИСТ. СЪОТВЕТНО ТАЛИБАНА ОТНАСЯ НЯКОЛКО ШАМАРА. ВЪПРОС: СПОРЕТ БЪГЪ-ЗАКОНИТЕ КОЙ Е ВИНОВНИЯ? РАЗБИРА СЕ ВОДАЧА НА ПЪРВАТА КОЛА, ЩОТО НАШАМАРИЛ ПРЕДИЗВИКАЛИЯ КАТАСТРОФАТА, НИЩО, ЧЕ НА ЖЕНА МУ Е СЪС СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРАДЕ!И Т.Н. И Т.Н. БЪГЪВЩИНИ ПО