Задържаха двама в София, превозвали 15 мигранти

Чужденците се самоопределили като граждани на Афганистан
17 сеп 2016 20:43,
8
Задържаха двама в София, превозвали 15 мигранти
Снимка: Булфото, архив

При специализирана операция днес в София са задържани двама мъже на 40 и 44 години, съобщиха от пресцентъра на МВР за "Фокус".

Двамата били спрени в района на пътен възел за село Вакарел, а в леките им автомобили били открити 15 чужди граждани, незаконно пребиваващи на територията на страната ни. По думите им са от Афганистан.

Образувано е досъдебно производство. С прокурорско постановление на мъжете мярката им е удължена за 72 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
каналджиите са хора с примитивно ниво на размисъл. за 500-1000 лв обричат децата си,защото утре някой брадат ще им резне главите. онези тръгнали халифат да правят,нашите продават себе си и родата. изобщо : ДАВАШ ЛИ ДАВАШ БАЛКАНДЖИ ЙОВО ? ДАЙ 2 ДОЛАРА,И ГОТОВО.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако влязат законно няма да има кинти за никого. Освен това ще им искат визи, определено време за престой и накъде после? Ние обаче, законно ги отглеждаме, а те си развяват ножовете, пият, пушат и си хапват, че ни се и подиграват. Бедна държава сме били, корумпирана.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как така са влезли в България незаконно?! Нали пиле не може да прехвръкне. Значи граничните полицаи нарочно ги пускат, след това ги поемат каналджиите - всичко е програми стотици пъти, тарифите се знаят. Комисионната се разпределя нагоре по веригата, чак до любимата министърка. Незаконното нахлуване в чужда държава е престъпление, мястото им е в затвора!!! Или обратно в Турция. Боко докога ще ги събира тези б О к луци, и докога ще ги храним и търпим?!? Нас кой ще ни защити от тези окупатори?!?
4
0
 
19
 
! Отговори
37100 преди 7 години
Тези канали се окзаха по-редовен транспорт от много линии в София.
3
0
 
11
 
! Отговори
60764 преди 7 години
Незаконно ппебиваващите репатрирани ли са или ще ги отхранваме и тях?
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато каналджиите не се вкарат в затвора по бързата процедура и мигрантите не се върнат там от където са дошли,нещата няма да се оправят,напротив,ще става все по-зле.Оставка на цялото правителство заради неспособността му да се справи с нашествениците.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИНТЕРЕСНО ЗАЩО НИ ПРЕВЗЕМАТ НА АБОРДАЖ, КАТО НАПРЕД НЕ МОГАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ А И ДО ЕДНА ГОДИНА ЩЕ ГИ ЕКСТРАДИРАТ С ТОВАРНИТЕ ВАГОНИ ОТ ГЕРМАНИЯ КОГАТО МУТИ Я СВАЛЯТ ОТ ПРЕСТОЛА.