Роми набиха жена на столичен пазар. Полиция – няма!?

Причината – жената поискала да й сменят развалени череши
272
Роми набиха жена на столичен пазар. Полиция – няма!?
Снимка: Facebook

Жена е била удряна от роми пред очите на петгодишната си внучка на столичния пазар "Димитър Петков". Причината - искала да й сменят черешите, които й изтеглили, защото по-голяма част от тях били развалени.

Жената се оплаква, че на сигнала й не се отзовали от полицията. За случая, който е от вчера, Нели Томова разказва във Facebook.

Когато попитала може ли да й сменят черешите, последвал удар от продавача в главата й с двата килограма череши, които купила по-рано.

"Започна да крещи по мен (продавача - бел. ред): Изгони ми всичките клиенти, няма да ти върна парите, няма да ти дам череши. Това всичко пред внучката ми и пред цялата опашка. Изкрещях да не ме докосва. Изведнъж, без да разбера откъде, изскочиха други. Две жени почнаха да ме удрят. Обиколиха ме отвсяккъде. Уплашиха детето много. То започна да пищи и да реве. Опитвах се да го предпазя от тях", разказва Нели Томова.

От всички зяпачи наоколо се намесили двама души - мъж и жена. По-късно пък други казали, че ще изчакат полицията, за да свидетелстват. Пострадалата Нели позвънила на спешния телефон 112.

"Обади ми се дежурният от 3-то Районно. Каза да стоя настрана, че тези там същите били много нагли. Почаках, но скандалът продължаваше, а аз се надявах полицията да дойде. Но .................уви! Позвъних на телефона, от който ми се обадиха от Районното, за да попитам кога ще дойдат. Отговор: Ми представете си, че има по-спешен случай! Ако не бяха мъжът и жената да ме защитят и предпазят мен и детето, можеше да е спешен случай наистина!", разказва пострадалата жена.

Снощи тя разбрала, че са я удряли здраво по ребрата и главата, защото имала силни болки и синини.

От полицията така и не дошли. Казали й само: "Ми елате тук да опишете какво е станало и там има камери, не се безпокойте!".

Жената си тръгнала заради внучката си, която се уплашила от случилото се. Дъщеря й обаче отишла на място да чака униформените да дойдат и тогава разбрала, че става дума за роми от Стара Загора. Час и половина след случилото се обаче полицай не се появил.

"Звънях на същия телефон на полицията по-късно да питам дали ще отидат изобщо, но телефонът ми беше затварян и се правеха, че не чуват. Питам къде живеем и защо са ни институциите? Май трябва да се саморазправяме и защитаваме сами! Трябва ли да има вендета, за да живеем в справедливи взимоотношения?
Но за тях няма закони и правила!", пише жената.

Докато чакала полицията, тя успяла да снима сергията, като уточнява, че на пазара тя е под номер 6.

"След като полицията не реагира, към кого да се обърна? Кой ще излекува травмата и ужаса на детето?", пита Нели Томова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пазете българите-те са изчезващ народ.
58
0
 
33
 
! Отговори
Стачкуващ полицай преди 6 години
Полицията се намесва само когато бият роми и депутати, ако искате и вас да пазим , давайте още 2-3 млрд...
57
1
 
40
 
! Отговори
KZL преди 6 години
Еми като няма институции, утре отиваме няколко човека на сергия номер 6 и ще летят щайги, пък да звъни който иска...
56
1
 
33
 
! Отговори
Мразя пазари преди 6 години
Някой да е виждал някога данъчни или полиция на тия пазари ? Продава се стока без упоменат произход, кантарите не се проверяват, да ти издадат касов бон е абсурд....дори Дянков не се справи с това...затова си пазарувам от Лидл
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тцтц ...смех...падение страшно ... закривай :)
54
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз понеже живея близо до пазара и пазарувам там редовно, поне да знам къде да не ходя- това е между Ал.Стамболийски и Т. Александров частта, там е по- евтино, но са предимно римляни и пробутват развалена стока като на женския пазар.Аз пазарувам в долната част между Пиротска и Т.Александров, там също ги има , но са по-възпитани и не лъжат толкова много.Един съвет от римляни, независимо че е по-евтино, не пазарувайте.Винаги ще ви прекарат- или кантара, или качеството, най-често- и двете.
53
0
 
2
 
! Отговори
До Македон преди 6 години
какво е "valkani" ?
52
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сама си е виновна. Щом ц..роми продават череши, значи са откраднати от някъде. А който купува крадена стока съзнателно, нормално е да му се случват подобни неща.
51
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая днес връща вчерашните череши.
50
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога ще търпим да издевателстват над Българите, и кога най после ще изметем техните защитници от БХК?
49
0
 
40
 
! Отговори
Расова хигиена преди 6 години
Защо пазарувате от роми ? Щом е имало опашка, значи цената на черешите е била ниска, а плодовете стари...
48
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С колегата дояждахме поничките.
47
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Бойколандия е така.. плащаме по 3 милиарда лева годишно на полицията, за да получим.. това!? Некадърност, корупция и пълно безхаберие...
46
0
 
44
 
! Отговори
euroatlantist преди 6 години
Жената е трбвало пак да се обади на полицията и да им каже да не идват, щото вече е застреляла проблема .....Тогава полицията веднага щеше да дойде :)
45
0
 
31
 
! Отговори
Бананова република преди 6 години
Има ли изненадани??? Ромеите пак са вилнели, а милицията никаква я няма!Другият път пак гласувайте за великия вожд Винету от Банкя и пак ще получите от същото - много наглост, много кражби и никакво решаване на важните проблеми в които е затънала *** ни !!! *** народ - пропаднала държава !!!
44
0
 
28
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
За Какъв БХК само ми плямпате бе.Обществото, социалната ни система, абе цялата държава ги изпуснала мръсните ман**ли.Къде в друга евро столица, ще видиш дръглив кон и каруца натоварена с ***.Черните в ЮАР ,знаете какво ги правят.Нямат право да ползват обществен транспорт за бели, в белите квартали влизат само с пропуски , тотална сегрегация и контрол.Животното си е животно, урода е ***.Разбира само от насилие,контрол и забрана.
43
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иституциите работят за хората с пари. Ако бяха набили богаташ полицията щеше да насини биячите.
42
0
 
28
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Родната милиция ни пази.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гошо Браво моето момче с теб съм!!
40
0
 
37
 
! Отговори
az преди 6 години
Дреме им на униформите , чакат да станат на 45год. със 900лв пенсия плюс да бачкат за 600лв охрана - нищо друго не ги интересува :)