Пролет, чисто небе и въздух... Но не и в кв. "Западен парк"

Сигнал за замърсен въздух в HelpBook.info
Обновена: 3 апр 2018 17:03 | 3 апр 2018 17:00,
19
Пролет, чисто небе и въздух... Но не и в кв. "Западен парк"
Снимка: HelpBook.info

Времето става по-топло, но проблемът с мръсния въздух в столицата си остава. Това става ясно от сигнал в платформата HelpBook.info, чрез която гражданите могат да подават сигнали към институциите за нередности, нарушения и проблеми, с които се сблъскват всеки ден.

В случая проблемът е от столичния кв. "Западен парк", едно от местата, където често се засича превишено ниво на фини прахови частици.

Още по темата

Отново за не знам кой път в нашия скъп квартал - Западен парк - не можем да дишаме!", пише в сигнала.

Става ясно, че в квартала се носи задушлива миризма, дори по вътрешните улици.

"Мисля, че на всички им е ясно от къде идва проблемът, но никоя институция не прави нищо по въпроса", със съжаление отбелязва сигнализиращият.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
23
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Ако видя нередности? Виждам ги всеки ден. Размазват ми стъклата по кръстовищата, опитват да ме джобят в градския транспорт, влачат се с каруци по средата на платното и така насетне. Нередностите се множат и стават все по нагли.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не палете печки бре !Пийте 2-3 чаши червено вино и под завивките дебели.
7
8
 
5
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Ми аз лично още си паля печката всяка вечер. То си е студено, особено през ноща. Просто не става без печка. А това че замърсява, мен какво ме интересува. Да не излизат хората след 10 вечерта и това е... Кой ги кара на сила да са навън !?
6
2
 
16
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Дреме и на кметицата за вашия въздух.Тя си диша чист в с.Белчин. Следващият път пак изберете за кмет някоя партийно педставена ***.
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДВА ВЛАКА СЕ СБЛЪСКАЛИ В МЕТРОТО НА ДУЙСБУРГ, А ВИЕ ТУК СИ ПИШЕТЕ ЗА ВЪЗДУХА В СОФИЯ.ЖИВОТЪТ В СТОЛИЦАТА ИДЗИСКВА ЖЕРТВИ.
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-долу: '' Та, какъв е проблема?''. Проблема явно е бил посочен в липсващите към момента 6 от всичките 9 коментара. Възможно най-политкоректно и аз ще го спомена, преди да ме изтрият: ''културни''особености на един професионални избиратели, почитани от политиците като неприкосновени свещени крави...Без точна диагноза не чакайте лечение/реление!
3
0
 
28
 
! Отговори
Гражданка преди 6 години
Живея в квартала от години. Цяла зима дишахме смрад до степен, в която за малко да припадна от задушливата миризма на Коледа. Във Факултета и Виетнамските се гори кой каквото има или намери на пътя. Димът е синкав и това е цяла зима, ранна пролет и късна есен. Там явно само с противигаз. Сигнали до 112 - поне по 10 на ден. Ефект - нулев
2
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Застанете за две минути на Орлов мост или Румънското посолство, за да разберете откъде идва проблемът. Или просто станете пешеходец за един ден.Данче, кога пак ще се возиш на рейс?
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Мисля, че на всички им е ясно от къде идва проблемът, но никоя институция не прави нищо по въпроса"А откъде идва проблема ?(На управляващите живеещи в Бояна, Симеоново, Лозенец, Изгрев и Изток е напълно непонятно подобно обяснение на причината за проблема), Та, какъв е проблема?