От утре: Отварят "Арсеналски", "Васил Левски", "Цар Симеон"

Пуска се движението и по Източната тангента
16 сеп 2018 11:16, Елка Василева
13
От утре: Отварят "Арсеналски", "Васил Левски", "Цар Симеон"
Евгени Крусев. Снимка: архив, Булфото

От утре ще бъде пуснато движението по бул. "Арсеналски", бул. "Васил Левски", ул. "Цар Симеон" и Източната тангента. Това каза заместник-кметът на Столична община Евгени Крусев пред Нова тв.

Крусев уточни, че работата по тротоарната настилка ще продължи по определени участъци от бул. "Арсеналски".

Още по темата

"Действително инвестиционната програма на общината беше изключително амбициозна. Направили сме всички възможно от утре да бъде пуснато движението по бул. "Васил Левски" в участъка между Ректората и паметника на Апостола. Източната тангента ще бъде отворена. Ул. "Цар Симеон" ще бъде пусната за движение, така че да можем да посрещнем очаквания много натоварен трафик в утрешния ден заради първия учебен ден, а и като цяло заради края на летните отпуски на хората", каза Крусев.

По отношение на бул. "Монтевидео" Крусев уточни, че е положена първата част от асфалтовата настилка и се очаква до десетина дни да бъде пуснат за движение в участъка с ул. "Боряна".

"Бул. "Пенчо Славейков" очакваме в началото на октомври да бъде пуснат за движение. С това всички големи булеварди, които претърпяха рехабилитация и реконструкция, ще бъдат пуснати за движение", уточни заместник-кметът на столицата.

По думите му най-сложният обект е ремонтът на ул. "Граф Игнатиев". "Ще направим всичко възможно да бъдат пуснати трамвайните мотриси в началото на ноември", заяви още Крусев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.