Момиче със счупен кръст след катастрофата до Герена

20-годишният водач твърди, че го засекли
Обновена: 7 май 2019 16:40 | 7 май 2019 16:06,
87

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Четирите деца, пострадали при пътния инцидент в София по-рано днес, са настанени в УМБАЛСМ "Пирогов", съобщава БТА. На мястото са пристигнали три линейки. Две от момичетата са паднали в реката вследствие на удара.

Една от пострадалите, 17-годишно момиче, е със счупване в областта на кръста и в тежко състояние, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в София. Второто момиче, на 15 г., е с открита фрактура на стъпалото.

Още по темата

Третото момиче е с контузия в областта на подбредрицата, а 16-годишно момче е с контузия в областта на глезена.

20-годишният водач на лекия автомобил, ударил децата, не е пострадал. Той и неговата спътница твърдят, че автомобилът им бил засечен от друга кола.

Инцидентът стана на кръстовището на бул. "Владимир Вазов" и улица "Васил Кънчев".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
42
 
! Отговори
Mister Cro преди 5 години
Правейки завой надясно, изведнъж видях каката как зад мен с мръснa газ се изстреля в лявата лента на бул.Х.Ботев, която е за направо, и направи десен завой, врязвайки се директно пред мен, пресичайки траекторията ми на движение... На следващото кръстовище я настигнах, попитах я поради каква причина е това брутално поведение, на което получих от говор с *** поглед "да вървя на м....та си"!!! .... е с такива ненормалници е пълно, пияни, нагли, дрогирани и няма спасение!
28
5
 
30
 
! Отговори
Наглост преди 5 години
Така е при младежкия Герб! Същото вардеше пред ЦИК да регистрира Партията първа!
27
0
 
48
 
! Отговори
Krom преди 5 години
Поредния лигав с.опол на който са дали в ръцете мощно возило и индулгенция за убийство. Несъмнено е бил "засечен". Както знаем, всеки втори българин става с идеята да "засече" на пътя черен мерцедес, за предпочитане 6 300 кубиков. То, не че не може да си го купи 20 годишния - колко му е? Така. Добре поне, че не е убил някой. А, че ще му изтрият г.ъза *** и съвсем ясно. Този тип "водачи" имат "съвест" колкото улична котка, но за разлика от тях животното се бори за съществуване.
26
1
 
27
 
! Отговори
Mister Cro преди 5 години
Преди няколко дни, в ден празничен, движението спокойно, разкош. Карам си спокойно, на задната седалка жена ми и детето, по бул.Христо Ботев в София по посока бул.Сливница. На кръстовището ми свети зелен светофар, давам мигач за десен завой. Изведнъж някаква кака със скъпо ауди на три метра пред мен тръгна да се включва в движението, без да подаде мигач, а и да подаде все тая - два три метра са недостатъчни, за да я пусна. Бипнах й, за да не се ударим!....
25
0
 
14
 
! Отговори
Think преди 5 години
Доктор Хаус , тва е Мерцедес , иначе такива п.ишлегарчета карат и БМВ-та де.
24
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там има камери. Няма да е трудно да видят дали са го засекли.
23
0
 
17
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Точно това БМВ едва не ме уби на кръстовището на бул. Васил Левски и ул. Г.С.Раковски. Беше решил, че ще премине вечерно време на червено.
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой провери ли? Сигурни ли сте, че има 20 години?
21
0
 
31
 
! Отговори
Think преди 5 години
Обаче им изкача майстора.... Не ги бавете хич, заради такива ни се променя ценностната система на децата ни. Защото всички искат да са ей такива бал.ъци с анцузи!
20
0
 
30
 
! Отговори
Think преди 5 години
Или е на баща му/брат му. Ама така като го гледам е някъв м.ишок дето е взел колата от кварталния дилър , който му е приятел или за когото може би бачка. Жалко за блъснатите деца, а такива б.окл.уци като този се правят на много ербап.
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво, че има нетърпимост към такива. Ама само в нета, май. Интересно е, че всички ги знаем, виждаме ги постоянно, всеки ден на пътя. Само полицията и другите органи нищо не виждат. Само от такива *** можем да си построим "Хемус", ако бяхме нормална държава.
18
11
 
2
 
! Отговори
dawidow преди 5 години
АМАН ОТ ТЕЗИ ПЕСИОНЕРИ ВЗЕМАЙРЕ ИМ КНИЖКИТЕ
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На пътя вече сме всякакви странности! В събота на 30 метра пред мен, леко бе преваляло, внезапно едно нещо, движещо се насреща, зави и спря напречно насред пътя с явното намерение да прави маневра и да обръща в моята посока! Оказа се, че съм подценявал спирачките си! Добре, че има и спирачки!
16
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откъде този келeш има пари за Мерцедес? За да излети така със сигурност се е движил с превишена скорост. Явно се е опитал да опази лъскавите ламарини на "мерджана" за да не му се кара тати, и с малоумието си е смазал пешеходците.
15
1
 
37
 
! Отговори
Батман преди 5 години
До Анонимен 14 Ама каква батка на 20 години? Направо да си го кажем *** клеш, който си мисли че всичко е негово. Ако е карал нормално и са го засекли ще успее да спре. Ама с този двигател 6.3 е било само газария пред пиклата която е стояла до него.
14
1
 
44
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Като види човек мощната и скъпа кола в канала и като прочете, че шофяора е 20-годишен и картинката веднага се изяснява.
13
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двайсет годишния водач под съдебна отговорност опит за убийство и в затвора минимум 10 години това заслужава но разбира се няма да има нищо, жалко.
12
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оф като ги видя тия баткоподобни с такива мерцедеси ама с анцунг и с тия чантички на врата са ми ясни ...
11
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в България 20 -годишни ,могат да карат ,такива коли !Страната на Неограничените Възможности !
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами, като те засекли, блъскай се в този който те е засякъл!