Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран

Това потвърдиха от СДВР
Обновена: 20 апр 2020 09:32 | 20 апр 2020 08:55,
163
Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран
Снимка: БГНЕС

"Водачът на джипа е на 22 години. Има книжка от 2016 година. В досието му има само едно малко нарушение. С направения му тест е реагирал на канабис и амфетамин. Той е задържан за 24 часа в 4-о РПУ. Той попада под член на 343б от НК, който предвижда от 3 до 15 години затвор", заяви главен комисар Николай Хаджийски пред NOVA.

Още по темата


"Около 18 часа постъпи съобщението за ПТП около мол "Парадайз". Автомобилът на Милен Цветков е излетял на 20 метра. Той е имал пулс, но е починал в линейката", допълни той.

Новината за смъртта на журналиста шокира множество обществени личности и хора в цялата страна. Съболезнования и добри думи бяха изказани активно в интернет пространството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
34
 
! Отговори
Кратунотрошач преди 4 години
процедурата ще е следната. Освен дълго протакване в съдебната зала, чрез спорове за експертизи, за скорост, многократно разболяване на страни по делото, прокуратурата ще даде едно рамо с некадърно обвинение, което "изрядният" съд ще връща за поправяне. Ще се гони давност, която мисля в неговия случай е 10г след чието изтичане, обвиняемият ще получи присъдата си под форма на кръвнина, която трябва да заплати, може и да стори на добра воля, ако успее и да осъди безхаберната държава в Страсбург
124
1
 
31
 
! Отговори
Гешефт? преди 4 години
Майката на кeлеша е превела вече съответната сума на Гешефтурата, сега чакаме 10 години цирк и накрая невинен.
123
0
 
4
 
! Отговори
Сложно е! преди 4 години
Искаш ли 40 минути в национален ефир да разбереш какво значи свободомислие?
122
1
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
До ТюркЗабрави да споменеш че трябва да сте поне 100 човека за да тръгнете да отмъщавате . Ако сте сами сте раболепни и подмазващи се като ро*би. Българските "турци" викат - " ... бате, бате ... " а истинските анадолски турци " ... ефенди" викат и се кланят . Знаем се. Няма нужда да пишеш глупости рано сутрин . п.с. Вече има изключително достоверни ДНК тестове които ти казват на 100% от коя етническа група си . НЕ СИ ПРАВИ такъв тест. Съвсем вероятно може да се окаже че въобще не си тюрк.
121
10
 
0
 
! Отговори
Сложно е! преди 4 години
Да кажете на Мирчо, че тоя не беше махнат от екран заради свободомислието си, а заради свободията си! Angarrrrr!!!!
120
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма спор, че наркоманчето е виновно и заслужава наказание. НО, не подценявайте ролята на шофирането без колан. Преди 3 г. претърпяхме тежка катастрофа на магистралата. На един *** с изгнила кошница му се откачи предно ляво колело в движение, докато го изпреварвахме. Колелото мина под нашата кола, завъртяхме се и само телта на предпазната ограда ни спря да паднем в напоителен канал. Пътниците отпред бяхме с колани и с охлузвания. Отзад без колан и с рана на главата и сътресение.
119
0
 
17
 
! Отговори
Ние сме преди 4 години
Следващите - не го забравяйте и не обръщайте глава настрани. Недосегаемите ни се смеят, унижават, крадат и убиват!
118
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помните ли "Щуреца", който също уби човек с колата си?Години наред на оградата на Семинарията в София беше написано името му и че е убиец! И какво? Нищо. Продължава да си живее спокойно, ояден, без капка срам или съжаление.
117
1
 
25
 
! Отговори
КУРонавирус преди 4 години
*** е син на изпълнителната директорка на винпром Карнобат Десислава Николова.
116
5
 
10
 
! Отговори
Красимир Кънев преди 4 години
Ние, от БХК ще протестираме срещу ареста на този млад и перспективен младеж! Стана вече ясно, че вииновен е Цветков, защото не си е сложил колана- ние ще докараме експерти, които ще докажат, че е можел да се размине и без одраскване! Шест месеца условна присъда с една година изпитателен срок са достатъчни! Няма да съсипваме бъдещето на Кристиан!
115
3
 
6
 
! Отговори
Силно Мой Човек преди 4 години
Всеки е невинен до доказване на истината.Не е важно кой как съди а кой как събира и документира фактите.Всичко е под контрол. Наше момче няма да пострада.За не слушащите - барети, прокурори, дела.Мачкаме. Не само на улицата.Целия народ го блъскаме отзад. Редовно.
114
2
 
10
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Дочух,някъде прочетох,че тая вечер ,Милен Цветков /Бог да го прости/,е трябвало да гостува на Слави.....Хм....
113
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мощни коли и навремето имаше, просто бяха за синовете и дъщерите на ръководещите строителството на светлото бъдеще.За строителите на светлото бъдеще бяха зазките, трабантите и съветските консервени кутии. В момента внуците на тези хора са с мощните коли, това е. Как пък един случаен няма.
112
0
 
14
 
! Отговори
държава цирк преди 4 години
Мир на праха му. Това ако беше в делничен ден, натоварено движение и хора по тротоарите и пешаходните пътеки щеше да стане масово убииство. А стереотипа на селско наркоманче с 20 год. Ауди за жалост пак се оправда, дано има правосъдие.
111
1
 
23
 
! Отговори
Bond преди 4 години
Бог да го прости Милен Цветков!Дано не съм прав, но това ще e поредното мамино синче, което ще мине между капките с 3-5 години условно.Ако все още има някакви журналисти трябва да следят под лупа и да вдигнат достатъчно пушилка покрай делото във всички медии....иначе наистина ще си останат ***.
110
1
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Поне 20г да му дадат. Трябва да се покаже че никой не е над закона!
109
1
 
7
 
! Отговори
Нема такава държава преди 4 години
Има някалко варианта.Вариант 1 Тати прехвърля няколко печеливши бизнеса на БиБитко бибитко вдига телефона издава заповеди и наркоманчето условно. 3-5 години затишие завършване в Берлин завръщане и депутат от партия или държавен пост на виско ниво все пак момчето е читаво.Вариант 2 тати .......... Бибитко вдига телефона.......... и мочето даже не е в България а колата е открадната от Ремзи кръвта отдавна познат на полициятаЖурналистите получават заповед от домуза да се тиражира колко е лош Ремзи
108
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милен Цветков не е излетял от колата, не пишете глупости. Има разказ на очевидци в Блиц, извадили са го от колата и са се опитали да помогнат, докато дойде линейка. Според тях джипът е карал с повече от 100 км.ч. Т.нар камшичен удар, който се получава при сблъсък с такава скорост, е смъртоносен и десет колана да сложиш!
107
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Блъснал ли??? Това е чисто убийство! Един малък калтак ,с богати родители връзкари, се друса и кара безмозъчно, защото знае, че мама и тати ще платят и ще го измъкнат от кашата. Убива системата, зад която стои бездействие и корупция. Колко такива убийци получиха адекватни присъди и лежат в затвора? Какво стана с едни *** със силни татковци в провинцията, които преди 2-3 години убиха на тротоара цяло семейство? И още , и още...Дано сега главният прокурор се задейства , както трябва.
106
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Условна присъда. Без съдебно минало е, Цветков е бил без колан, което значително накланя везните посока условната присъда. Интересно коя година е този автомобил (Ауди-то)? Изглежда стара бракма, карана от люлинчанин склададжия с 2500лв. заплата и гордо паркирана пред панелката, но, ако е на 7-8 (пак стара бракма) години би следвало сам да спре и да не предизвика удар. Поне от толкова из премиум марките има подобни технологии, които вече днес се срещат при всяка марка.