Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран

Това потвърдиха от СДВР
Обновена: 20 апр 2020 09:32 | 20 апр 2020 08:55,
163
Шофьорът, блъснал Милен Цветков, е бил дрогиран
Снимка: БГНЕС

"Водачът на джипа е на 22 години. Има книжка от 2016 година. В досието му има само едно малко нарушение. С направения му тест е реагирал на канабис и амфетамин. Той е задържан за 24 часа в 4-о РПУ. Той попада под член на 343б от НК, който предвижда от 3 до 15 години затвор", заяви главен комисар Николай Хаджийски пред NOVA.

Още по темата


"Около 18 часа постъпи съобщението за ПТП около мол "Парадайз". Автомобилът на Милен Цветков е излетял на 20 метра. Той е имал пулс, но е починал в линейката", допълни той.

Новината за смъртта на журналиста шокира множество обществени личности и хора в цялата страна. Съболезнования и добри думи бяха изказани активно в интернет пространството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До VisokrusХич не е без бъдеще дрогираното безотговорно плазмодийче.Негово светло и безпроблемно бъдеще е било гарантирано още докато е растял.Сега по бързата процедура ще докажат, че случилото се е било нещастно стечение на обстоятелствата и ако лекето получи минимална условна присъда пак ще е нещо.
104
1
 
11
 
! Отговори
хех преди 4 години
ама колата пред аудито е нов модел Субару форестър сгъната здраво това е голям удар с доста над 100км/ч , колкопари взе следователя да напише 80км/ч и въобще взеха ли му проба за наркотици навреме отбелязоха ли че на червен светофар става всичко въобще не разбирам що обсъждате имал ли Милен предпазен колан или не то го размазало в гръб копилето следователя върни 100те хил лв на майката и пиши реалната скорост 120км поне според свидетели утре всички малки друсалки ще почнат да карат като луди
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ako gi razpavate na krastove po darvetata, Bulgaria ste stane dosta po-krasiva i sigurna dirijava, sled vsiako vazkrasvane na vseki Christian.
102
4
 
6
 
! Отговори
Тюрк преди 4 години
От 3 до 15 години значи - и тези явно са му много ? За това при нас турците е кръв за кръв нека сме диваци после, или по-скоро не сме мисирики и мишки !
101
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
журналистката от русе също я уби наркомани тя изведе неудобни факти за властапочва да прилича на терора в българия от 1923 до 1935 годинакогато избиват доста народ
100
0
 
12
 
! Отговори
Visokrus преди 4 години
Отвратителното е, че индивиди без бъдеще като този дрогиран ***, продължават да убиват безнаказано личности които правят нещо за това наше счупено общество.Докато такива *** безчинстват с благословията на същото това общество и платежоспособните майки и бащи, се говори че ценното ни население вече е под 7 милиона, с любезното съдействие на такива типове и видимо е по калпаво. Иска ми се да вярвам, че в МЪЛЧАНИЕТО на карантината да не се окаже, че Милен е загубил живота си БЕЗВЪЗМЕЗДНО!
99
0
 
0
 
! Отговори
Ба мама му! преди 4 години
Верно е велик ден!
98
0
 
8
 
! Отговори
4epa преди 4 години
РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН- 10-15 ГОДИНИ ПРОТАКАНЕ И СЛЕД ТОВА ОПРАВДАН !!!!!!!!!!!!!!! ПРИМЕР- АЛАБИН !!!!!!!!!!!!!!!!!
97
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Людмила Живкова се блъсна навремето с мерцедеса си в един Москвич.Нямаше мощни коли, о, да... Безкласово общество, о, да. :)))))))
96
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РеалностКакъв народен гняв? :))) Народния гняв е само по коментарите в интернет :)))))
95
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инфо: убиеца се казва Кристиян Николов, баща му е кандидат депутат и общинар от НДСВ, майка му съдружник на Миньо Стайков в алкохолната му империя в Карнобат. Синчето е известен купонджия, със 10 запора от различни фирми, живеел в Германия... Въобще типичен наследник на олигарси.... Дано, заради медийния шум, го осъдят ефективно.
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбрахме кой е баща му.
93
0
 
20
 
! Отговори
Реалност преди 4 години
Какви 3 до 5 години ? В момента е задържан за да бъде предпазен от народния гняв и полицията да отчете дейност докато родителите му договарят необходимите суми за потулване на случая и оправдаваща правдоподобна история която медиите ще разпространят .ДО 3 ДЕНА ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА СИ СПОМНЯ ,освен роднините на Милен Цветков и близки приятели . А ако простолюдието се разбръмчи много най-вероятно синковеца ще получи ефективна присъда след 5-6г. която тихомълком ще бъде отменена на втора инстанция .
92
0
 
8
 
! Отговори
избирател преди 4 години
СКАПА-НА държавица.....Другарки и другари управляващи,без значение в какъв цвят сте боядисани,за дадения МАНДАТ......,малко по малко връщате страната ни,не Вашата,а моята,на народа страната,я връщате,към 90-те години!!!Факт!!!Какво стана,с Божковци и тем подобни?!НИЩО!!!Само думи!!!Неудобни журналисти обаче.....
91
0
 
9
 
! Отговори
Крайно време е преди 4 години
да се създаде закон, според който да се забранява да заемат какъвто и да било отговорен пост дори и в частния сектор онези родители, които са създали такова безотговорно *** и също така безотговорно му подарили нещо, което може да служи като свръхмощно оръжие и то впоследствие е извършило престъпление.Като са доказали на дело на каква безотговорност са способни в личния си живот, такива хора да нямат право да получат позиции, от които да влияят върху личната съдба на хора и върху икономиката.
90
1
 
2
 
! Отговори
до 90 преди 4 години
Е като тоя, са деца на такива като тебе...
89
0
 
2
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Значи може и 3 год в някое общежитие ........като нищо това да е новия тип "затваряне на усти" след 3 год ще има известна сума .....и всичко е "инцидент" .
88
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е то тоя е внук на някой от тия, дето строиха комсомола, НРБ и безкласовото общество бе, наивник.Те винаги са били над всички - и преди, и сега.
87
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ударът е бил жесток, прехваленото Субару се е сгънало като хармоника, но за да излети Милен Цветков от колата е бил без колан. Ако е бил с колан, с въздушната възглавница е имал шанс.
86
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 22 години като си купих първата кола с пари от работа си я пазех, снимах, оглеждах, карах безцелно в града докато добия увереност. Това кюмне на 18 получава ключа на СУВ и почва да кара все едно няма утре.