От Закрила на детето проверяват как живее синът на Жени Калкандиева

Резултатите от проверката ще са готови до 10 дни
Обновена: 7 май 2020 19:15 | 7 май 2020 19:07, Петя Славова
53

След скандала със съседите си, при който Евгения Калканджиева влезе в ареста с обвинение за дребно хулиганство, пряк свидетел на случващото се бе нейният син. Тогава бизнесдамата бе задържана от органите на реда на 6 май и по нейно желание я придружи и 10-годишното й дете.
Още по темата

От Агенцията за закрила на детето са започнали проверка, която да установи в какви условия живее момчето, предаде Bulgaria ON AIR. Резултатите от нея трябва да са готови до 10 дни. Междувременно стана ясно, че съседи на Калканджиева са започнали подписка, с която искат тя да се изнесе от апартамента в кв. "Бояна", заради системен тормоз над тях.

 Делото на Евгения Калканджиева е отложено за месец юни.  След като цялото медийно пространство гръмна с новината, Жени Калканджиева отправи молба към медиите с пост във Facebook. В съобщението пише, че границата е прекрачена и някои журналисти я следят. В поста тя разказва своята гледна точка на създалата се ситуация и благодари на хората, които я подкрепят.

Преди две седмици съпругът ѝ  също беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед и бе освободен срещу 5 000 лв гаранция

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
53
 
! Отговори
АНОНИМ преди 4 години
До Анонимен Единият бие комшията,тя псува и хвърля яйца през балкона-ВИП с-ва,но българина обича сеирите-не е смешно,нито жалко-голата шаечева истина!
23
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Гражданин Едва ли може да и е кеф да живее с такива съседи. Потриса ме всичко това.
22
6
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може да си толкова проста жена..да позволиш да те снимат пияна и в афектирано състояние и да ги поканиш в къщата си..пак доброволно , кой как ще ползва видяното,не се знае!Наеми си адвокат и го слушай като нямаш мозък.
21
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно не се понасят с комшулука
20
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господ и дал красота, ама акъл и'ч!
19
5
 
51
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Не знам кой крив кой прав, но на мястото на Калканджиева бих напуснал блока, най-малко е нездравословно да живееш в такава обстановка, друг е въпросът, ако на нея и е кеф от това.
18
8
 
60
 
! Отговори
Бизнес център преди 4 години
Ако Маман Калкан беше по-умна и по и малко по-предприемчива, с нейния опит и външен вид можеше да направи успешен бизнес като секс коуч да речем. Оназ кобилкината с нищо не я превъзхожда на вид, напротив, може праха й да диша, но е успешна инфлуенсърка на содомия и пачки прави.
17
6
 
78
 
! Отговори
Геновева преди 4 години
Разбрах я тая що за стока е още като участва в Брадъра. Езика е беше толкова неприкрито вулгарен, че да му призлее на човек. Ако беше някоя грозна жена, да кажеш ок, избива я така от комплексите й! А тя, такава красива жена, да има език по-вулгарен от футтболен запалянко, някак не се връзва. Непрекъснато псуваше и споменаваше мъжки и женски полови органи и гениталии с уличните им имена на жаргон, типичен за мъжка компания. Много грозно.
16
7
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Социалните е достатъчно да изгледат клиповете в тубата, за да се убедят що за разхлопана дъска е тази миска!
15
2
 
59
 
! Отговори
От Троян преди 4 години
Така наречените ВИП - ове!
14
4
 
69
 
! Отговори
Рашко преди 4 години
Като ги гледам, идеално ще се впишат във Факултета. Там никой няма да ги тормози, а и те самите свободно ще се отдадат на бита, който явно им е присъщ.
13
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя е пък тази, Калкандиева?! Оправи си правописа.
12
2
 
63
 
! Отговори
Дистрикт Атърни преди 4 години
Само да поясня, Тачо Калканджиев не е с обвинение за заплаха за убийство, а с обвинение в опит за убийство!
11
5
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Което ме възмущава е ,че след година две тия ше ги поканят във ВИП брадър ,в стани богат ,на кафе и прочие предавания и тия поми*ри ше дават акъл на обществото ..!!!
10
8
 
61
 
! Отговори
75964 преди 4 години
Детето расте при неуравновесени родители, които не могат да му покажат приемлив модел на поведение в обществото и в семейството. Медиите отдавна изнасят информация за скандаите в семейството на Калканджиева. Проверяващите от ДАЗД да се поровят в сайтовете, за да се запознаят с предисторията. Ще установят, че проверката им е доста закъсняла.
9
11
 
57
 
! Отговори
Тара преди 4 години
Всичко е само за парлама. За съжаление, таз вещица знае спатиите на Елита и никой не може да я пипне. Затуй и така арогантно се държи както с комшии, така и с полицаите. А как живее детето й е ясно на всеки, който е изгледал клипчетата й из интернет- в състояние на перманентна травма и тормоз. Ясно е и какъв език слуша малкия!
8
5
 
59
 
! Отговори
аз преди 4 години
като свършат парите за кокаин започва алкохокизма и изпадане на подобни кризи. Трябва да и се помогне на жената, жалко за детето и да става свидетел на такива сцени.
7
8
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горките съседи ,то с клошар като съсед е по лесно да живее човек отколкото с такава истеризирала алкохоличка .
6
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Не напротив знаем ,Има причина поради която са арестувани ,има причина поради която са с повдигнати обвинения ...Абсолютни селяни и простаци
5
3
 
54
 
! Отговори
V преди 4 години
Тез да не свършиха дрогата ?